>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Argentyna (5 czerwca 2011) - mecz towarzyski

Status
Zamknięty.
suti 16

suti

Użytkownik
Hmmm, Z tego co mi słyszano, to stadiony mają być rodzinne ( czytaj - na mecze będą przychodziły rodziny ) A po takiej cenie - 190 zł ( liczmy statystyczną 4-os. rodzinkę ) Wyjdzie nam 760 zł + jakaś Cola oraz dojazd do Warszawy ... Hmmm Nie oszukujmy się ale dużej ilości osób (rodzin) nie będzie na to stać. Za mniej więcej 1100 zł to już są wakacje dla jednej osoby ???? No ale to już biznes ????
Przy takich cenach - Komplet Gwarantowany = Brawo Lato :grin:

A 15

adrian_cfc

Użytkownik
Ktoś musi przecież finansować te ich bankiety. Zrozumiałbym gdyby Argentyńczycy przyjechali w pierwszym składzie z Messim, Tevezem, itd. W ogóle to naprawdę rozwala mnie polityka PZPNu - chcą likwidacji zawodowstwa w sędziowaniu - czyli poziom znowu się obniży, a organizują bezsensowne zjazdy ileś tam razy w roku na których tylko chleją, żrą kłócą się i nic konkretnego nie ustalają. Z tego co się pamiętam mamy w Polsce 10 trójek zawodowych, główny zarabia 12 tys miesięcznie, a boczny 10 tys. Policzmy - 10 x 12 000 = 120000 + 20 x 10 000 = 200 000, czyli razem 320 000 miesięcznie, 3 840 000 rocznie. Doliczając do tego tych innych sędziów i obserwatorów (nie wiem kto i ile płaci w niższych ligach) wychodzi jakieś 10 mln za wszystkich. Sorry, ale co to jest wobec 50-60 mln jakie ma rocznie PZPN w budżecie rocznym? - zaledwie kilka % Nie wspominając o 120 mln jakie na prawa telewizyjne rokrocznie wydaje liga. Poza tym ile oni na tym zaoszczędzą, na pewno o połowę stawek nie obniżą, a więc 3 mln max? Natomiast poziom sędziowania to coś cholernie ważnego, klubom też powinno zależeć, żeby tego nie zmieniano. Jeden bankiecik mniej panie Lato i byś pan znalazł kasę na sędziów. Naprawdę, bezsens...
Sorry, że się trochę rozpisałem nie na temat ???? dodam więc trochę do meczu
Ja bym przekornie grał na Polskę. Akurat nasi mają to do siebie że w eliminacjach i towarzysko osiągają niezłe wyniki. Dlatego pewnie, że zawsze grają akurat na kadrze na 100% a gwiazdy innych zespołów nie zawsze się starają. Tak było z WKSem więc może podobnie będzie tutaj a kurs pewnie niemały więc kilka zł bym poświęcił

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Ktoś musi przecież finansować te ich bankiety. Zrozumiałbym gdyby Argentyńczycy przyjechali w pierwszym składzie z Messim, Tevezem, itd. W ogóle to naprawdę rozwala mnie polityka PZPNu - chcą likwidacji zawodowstwa w sędziowaniu - czyli poziom znowu się obniży, a organizują bezsensowne zjazdy ileś tam razy w roku na których tylko chleją, żrą kłócą się i nic konkretnego nie ustalają. Z tego co się pamiętam mamy w Polsce 10 trójek zawodowych, główny zarabia 12 tys miesięcznie, a boczny 10 tys. Policzmy - 10 x 12 000 = 120000 + 20 x 10 000 = 200 000, czyli razem 320 000 miesięcznie, 3 840 000 rocznie. Doliczając do tego tych innych sędziów i obserwatorów (nie wiem kto i ile płaci w niższych ligach) wychodzi jakieś 10 mln za wszystkich. Sorry, ale co to jest wobec 50-60 mln jakie ma rocznie PZPN w budżecie rocznym? - zaledwie kilka % Nie wspominając o 120 mln jakie na prawa telewizyjne rokrocznie wydaje liga. Poza tym ile oni na tym zaoszczędzą, na pewno o połowę stawek nie obniżą, a więc 3 mln max? Natomiast poziom sędziowania to coś cholernie ważnego, klubom też powinno zależeć, żeby tego nie zmieniano. Jeden bankiecik mniej panie Lato i byś pan znalazł kasę na sędziów. Naprawdę, bezsens...
Sorry, że się trochę rozpisałem nie na temat ???? dodam więc trochę do meczu
Ja bym przekornie grał na Polskę. Akurat nasi mają to do siebie że w eliminacjach i towarzysko osiągają niezłe wyniki. Dlatego pewnie, że zawsze grają akurat na kadrze na 100% a gwiazdy innych zespołów nie zawsze się starają. Tak było z WKSem więc może podobnie będzie tutaj a kurs pewnie niemały więc kilka zł bym poświęcił
Polityka PZPNU ? jest taka ? Wiadomo dalej mało pieniążków to trzeba z czegoś zrezygnować . W tym sezonie już były co kolejke wtopy sędziowskie to co dopiero będzie w następnym . Żeby nie było PZPN nie płaci za sędziów tylko kluby może ciut dokładają ale wielkiego minusu z tego nie mają .
Co do drugiego akapitu gdzie ty widziałeś dobrą grę biedronek Dyzmy ? Z Argentyną C czy tam D baty z Francją chociażby B będą baty . Brakuje bramkarza na dzień dzisiejszy lewego obrońcę środka defensywy no i napastnika oraz nie korzystamy z tego co mamy np grosik czy do sprawdzenia kazimierczak .

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Spokojnie panowie....

To jest forum bukmacherskie, tu rozmawiamy o typach, a nie o cenie biletów. PZPN się przejedzie za rok w trakcie Euro i to my się będziemy śmiali.

Przyjeżdżają do nas piłkarze Argentyńskiego pochodzenie i wcale nie wypadamy tak tragicznie. Bo mamy tu dużo piłkarzy z klubów które specjalnie nie odgrywają roli w europejskiej piłce, oczywiście poza paroma wyjątkami, komentator ligi Argentyńskiej powiedział, że na ten mecz Argentyna wystawi bardzo eksperymentalny skład, bo sobie olewają to spotkanie, a trener nie chciał zawracać głowy ligowcom, ani ciągnąć młodych piłkarzy na drugi koniec świata. Dlatego upatruje tu szansę Polskiej reprezentacji, mecz i tak jest o nic, gramy na własnym stadionie i czy przy pełnych czy pustych trybunach to wypadało by wygrać. Myślę że jak będzie dobry kurs to zdecyduje się postawić na naszych, ale zobaczymy ;)

mati1908 20

mati1908

Użytkownik
Murzynkom z WKS nie za bardzo chciało się grać, śmieszny był też ten cały cyrk z Drogbą. Z Argentyńczykami będzie inaczej, tak uważam. Inna mentalność, inne cele - chłopaki będą chcieli się pokazać przed Copa America rozgrywanym w Argentynie właśnie. A nasz kadra jaka jest - każdy widzi. Poszczególni zawodnicy nieźli, ale trener mierny. Do tego Polacy nie odczują aż tak atutu własnego boiska. Ceny z kosmosu, nie wiadomo jak będzie z frekwencją. A nawet jeśli parę osób zechce kupić bilety, to nie sądzę, żeby był prowadzony zorganizowany doping. Dlatego rozważę postawienie na Argentynę.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
A ja bym tutaj zaryzykował remisem. Dlaczego?
Otóż będzie to starcie między Polakami którzy za wszelką cene będą chcieli uzyskać korzystny wynik z takim rywalem (bezwzględu na to jakim składem by przyjechali) a młodymi mało znaczącymi dla argentyńskiej piłki graczami. Myśle że tu siły będą wyrównane i zobaczymy kolejne nudne spotkanie, gdzie większość czasu piłka będzie prowadzona w środkowej strefie boiska.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
A ja bym tutaj zaryzykował remisem. Dlaczego?
Otóż będzie to starcie między Polakami którzy za wszelką cene będą chcieli uzyskać korzystny wynik z takim rywalem (bezwzględu na to jakim składem by przyjechali) a młodymi mało znaczącymi dla argentyńskiej piłki graczami. Myśle że tu siły będą wyrównane i zobaczymy kolejne nudne spotkanie, gdzie większość czasu piłka będzie prowadzona w środkowej strefie boiska.
Popieram, Polacy grają słabo ale moim zdaniem co jakiś czas dobry mecz im się zdaża i grają ładnie. jednak Smuda powinnien w tym meczu postawić nie na styl ale na wynik bo stylu to nigdy nie będzie trzeba budować ekipe pod Mistrzostwa który powiny wygladac tak że rzucamy sie na nich strzelamy(jakimś cudem) i bornimy do końca coś jak z Norwegią.. Argentyna przyjedzie składem młodym i co z tego jak własnie będą się chcieli pokazać i to bardzo.. Co do kibiców to co się dzieje to skandal więc pewnie jakieś zamieszanie tam będzie na meczu i to nie jedno.. czekamy na kursy

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja już to kiedyś pisałem , ze mam wrażenie , że im lepszego rywala mamy tym potrafimy lepiej zagrać. Co prawda Argentyna przyjeżdża rezerwowym składem , ale dalej jest Argentyną. Liczę na dobry mecz , głównie naszej kadry. Kiedyś broniłem Smudy , że ma jeszcze dużo czasu , ale już dużo go nie ma. Efekty , przynajmniej te początkowe musi być już widać , a te dwa mecze z Argentyną i z Francją powinny nam pokazać na czym tak na prawdę stoimy.
PS: Co do biletów - jak ktoś będzie miał namiary gdzie taki można kupić to niech podeśle linka na PW ???? może bym się i wybrał

suti 16

suti

Użytkownik
I znalazł już ktoś kursy na to spotkanie ? W Meczu z Żabojadami wyglądają następująco : 3.10 - 3.30 - 2.10 ???? Ja w meczu z Argentyną jeśli kurs na polaków nie będzie niższy niż 1.50 to raczej zagram ~ Patriota.

julek 421

julek

Użytkownik
Konrad140 l ????
Internetowa sprzedaż biletów na mecz Polska - Argentyna, który odbędzie się 5 czerwca o godz. 17:00 na stadionie Legii, rozpocznie się w piątek o godz. 17:00 poprzez stronę www.kupbilet.pl. W kasach stadionowych wejściówki dostępne będą od 24 maja.
Kasy czynne będą w dniach:
poniedziałek–piątek w godz. 11:00–19:00, sobota w godz. 11:00–17:00, niedziela w godz. 11:00–15:00.
Ceny biletów:
III kategoria: 90 zł (+ koszty przesyłki w sprzedaży internetowej)
II kategoria: 190 zł (+ koszty przesyłki w sprzedaży internetowej)
I kategoria: 250 zł (+ koszty przesyłki w sprzedaży internetowej)
Przy zakupie biletów na mecz Polska - Argentyna ze zniżek będą mogli skorzystać:
a) Rodzice lub opiekunowie z dziećmi. Za bilet II kategorii cenowej w sektorze rodzinnym dla osoby dorosłej zapłacą 90 zł, a za bilet dla dziecka 1 zł. Z promocji może skorzystać jeden lub dwoje rodziców (albo opiekunów prawnych) i dwoje dzieci urodzonych po 1.01.2000 r. Bilety dostępne będą jedynie w kasach.
b) Osoby powyżej 60 roku życia. Mogą kupić bilet we wszystkich kategoriach cenowych z 50% zniżką, zarówno przez Internet, jak i w kasach
c) Kobiety. Mogą kupić bilet we wszystkich kategoriach cenowych z 25% zniżką. Bilety dostępne będą jedynie w kasach.
d) Osoby niepełnosprawne. Osoba niepełnosprawna i jej opiekun mogą kupić bilety w cenie po 1 zł. Liczba miejsc dla osób niepełnosprawnych jest ograniczona. Decydować będzie kolejność zgłoszeń: [email protected] .
rozpoczela sie w ten piatek co byl bo to info z 19 maja

Otrzymane punkty reputacji: +7
julek 421

julek

Użytkownik
Komisja ds. Nagłych PZPN podjęła decyzję,że mecz Polska-Francja, który 9 czerwca miał uświetnić otwarcie stadionu w Gdańsku, odbędzie się na obiekcie warszawskiej Legii. &quot;Zdecydowaliśmy się na przeniesienie meczu do Warszawy, ponieważ realnie oceniliśmy sytuację. Ryzyko zorganizowania meczu na niegotowym do końca obiekcie wydało się zbyt duże&quot; – wyjaśnia Grzegorz Lato. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 21.
Decyzję taką podjęto po kilku wizytacjach stadionu i na podstawie rozmów z władzami miasta i zarządzającymi stadionem. Wpływ na decyzję władz PZPN miała również opinia policji, która w sposób jednoznaczny wskazała na brak możliwości zorganizowania imprezy masowej w tym terminie.
Znane są już ceny biletów na ten mecz. Wynoszą one 130 PLN, 90 PLN, 50 PLN.
czy mi sie wydaje czy na poczatku cena najtanszego biletu byla 80zl??
sorka za posta pod postem:razz:

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Jak to możliwe, że ten mecz będzie odbywał się na tak niebezpiecznym stadionie ? ???? Prezes Lato sam już nie wie, co ma robić, a tak w ogóle to pewnie mało z was wie, że nasza reprezentacja jest przymierzana do meczu Towarzyskiego z Zambią ????. A gdzie on się odbędzie ? Na stadionie miejskim w Rzeszowie (Stali Rzeszów) ????????. Dla mojego miasta może to i dobre rozwiązanie, jednak jestem pewien, że jak już do tego nas kibice przyzwyczaili, również i oni zbojkotują ten mecz.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Po przeniesieniu zaplanowanego na 9 czerwca meczu Polska - Francja z Gdańska do Warszawy władze PZPN postanowiły obniżyć ceny biletów na oba czerwcowe mecze. Wejściówki będą kosztowały 50, 90, i 130 złotych.
Z Argentyną Polska zagra na Legii 5 czerwca. Cztery dni później zmierzy się na tym samym stadionie z Francją. Początkowo ceny biletów miały być bardzo wysokie (na Francję 80, 160 i 240 zł, a na Argentynę 90, 190, 250 zł). Mimo krytyki wysokich cen PZPN informował, że nie ma możliwości ich obniżenia.
W poniedziałek obniżono je prawie o połowę. W dodatku przewidziano szereg zniżek. Rodzice za miejsca w sektorze rodzinnym zapłacą 90 zł, ale dzieci już tylko złotówkę. Taką samą cenę zapłacą osoby niepełnosprawne z opiekunem. Dla kobiet przewidziano 25-procentową zniżkę, a dla osób powyżej 60 lat bilety będą tańsze o połowę.
sport.pl
____

Kompromitacja w Gdańsku

Tymczasem dzisiaj oficjalnie negatywną opinię w sprawie organizacji 9 czerwca imprezy masowej na PGE Arenie Gdańsk wydała policja.
- My oceniamy stan faktyczny, a nie obietnice tego co będzie tam za trzy tygodnie. Dzisiaj jest to plac budowy na którym nie może odbyć się ani mecz piłkarski, ani koncert, ani festyn. Najważniejsze jest bezpieczeństwo kilkudziesięciu tysięcy osób, które może pomieścić ten obiekt - tłumaczy Aleksandra Siewiert, rzecznik komendy miejskiej policji w Gdańsku.
Opinia nie mogła być inna, gdyż obiekt nie ma pozwolenia na użytkowanie. Te wydane miało być 2 czerwca, czyli tydzień przed meczem Polska - Francja. Tego dnia miała zebrać się też specjalna komisja złożona m.in. z policji, która ponownie wyraziłaby swoją opinię o bezpieczeństwie na obiekcie. Miała by on jednak charakter jedynie doradczy, gdyż zgodnie z prawem policja może wyrazić opinię tylko raz.
- Jeżeli 2 czerwca nie będzie żadnego zagrożenia dla bezpieczeństwa kibiców prezydent Adamowicz wyda pozwolenia na organizację meczu - mówił rano Andrzej Bojanowski, wiceprezydent Gdańska.
Jak widać to zapewnienie PZPN-owi nie wystarczyło i nie podjął ryzyka organizacji meczu w Gdańsku.
Tymczasem dzisiaj oficjalnie negatywną opinię w sprawie organizacji 9 czerwca imprezy masowej na PGE Arenie Gdańsk wydała policja.
- My oceniamy stan faktyczny, a nie obietnice tego co będzie tam za trzy tygodnie. Dzisiaj jest to plac budowy na którym nie może odbyć się ani mecz piłkarski, ani koncert, ani festyn. Najważniejsze jest bezpieczeństwo kilkudziesięciu tysięcy osób, które może pomieścić ten obiekt - tłumaczy Aleksandra Siewiert, rzecznik komendy miejskiej policji w Gdańsku.
Opinia nie mogła być inna, gdyż obiekt nie ma pozwolenia na użytkowanie. Te wydane miało być 2 czerwca, czyli tydzień przed meczem Polska - Francja. Tego dnia miała zebrać się też specjalna komisja złożona m.in. z policji, która ponownie wyraziłaby swoją opinię o bezpieczeństwie na obiekcie. Miała by on jednak charakter jedynie doradczy, gdyż zgodnie z prawem policja może wyrazić opinię tylko raz.
- Jeżeli 2 czerwca nie będzie żadnego zagrożenia dla bezpieczeństwa kibiców prezydent Adamowicz wyda pozwolenia na organizację meczu - mówił rano Andrzej Bojanowski, wiceprezydent Gdańska.
Jak widać to zapewnienie PZPN-owi nie wystarczyło i nie podjął ryzyka organizacji meczu w Gdańsku.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie wiem czego bukmacherzy nie wystawiają jeszcze kursów na ten mecz. Ciekawią mnie strasznie kursy na tą trzecią Argentynę.
A co do spadków cen biletów. Chyba pan Grzegorz Lato zrozumiał, że więcej zarobi na tańszych biletach niż na droższych.
A co do meczu z Argentyną. O ile mnie pamięć nie myli , mecze kadry po zakończeniu sezonu ligowego wyglądały źle. Zresztą wystarczy spojrzeć jak wypadaliśmy na Euro czy Mundialach. Nie spodziewam się fajerwerków i teraz , będą pewnie głupie tłumeczenia o zmęczeniu itp. Mnie to w zasadzie nie obchodzi , ze oni są po sezonie , mają dawać z siebie wszystko nawet jakby byli sciągnięci w połowie wakacji.

waniak 179

waniak

Użytkownik
Zacytuje tu mojego kolegę z którym w 100% się zgadzam &quot; Gdzie Małecki i Boruc pytam się&quot; a teraz coś od siebie dodam iż Boruc ma charyzmę która jest potrzebna w tyłach obrony ktoś w końcu musi krzyczeć i korygować obronę, Małecki najlepszy napastnik tej rundy TO nie Sir Alex Smuda nie powoła Małeckiego bo się trzyma swoich głupich zasad
po mojemu przegramy 3:0 i równie dobrze możemy oddać walkowera .. na to samo wyjdzie

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Dyzme trzeba zostawić w spokoju nie ma już dla niego ratunku ... sam sobie przeczy w każdym wywiadzie . Lubi knąbrych zawodników ale dziwnym trafem Małeckiego nie ma a są zawodnicy którzy powinni podawac piłki typu mierzejewski Ł . Poczekamy jeszcze rok trzy szybkie porażki i BYE BYE DYZMA .

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Boruc TAK Malecki NIE! Pajaców w reprezentacji i tak jest sporo takze obedzie sie bez Malego.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,title,Kontuzja-Sadloka-zirytowala-Smude,wid,13451492,wiadomosc.html
&quot;Powiedzcie mu, że nie chcę słyszeć takiego gadania. Niech się zbiera i przyjeżdża na kadrę. Nie będzie mi tu kitu wciskał - powiedział selekcjoner Biało-Czerwonych i dodał - To kawał chłopa, drwal, nic nie może go powalić. Ma się leczyć i być gotowy. Gdybym ja był zawodnikiem, to na takie mecze, jak z Argentyną i Francją przyjechałbym nawet z gipsem.&quot;
Taki błazen trenuje naszą reprezentacje ? Czekam na pogromy ze strony Argentyny i Francji .

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Czekam na dwie porażki i na PIERWSZĄ dobrą decyzję Grzegorza Laty, który zdymisjonowałby Smudę (tak podawał &quot;Fakt&quot;. Ciężko im wierzyć, ale gdyby jednak...). Zdecydowanie przydałby się trener, który ma w głowie poukładane i bierze mocne charaktery do zespołu (Boruc, Małecki - obaj oczywiście prezentują wysoki poziom). A Franz to woli przydupasów, którzy nie krzykną w szatni, a posłusznie wykonają jego polecenia... Patrzyłem na kadrę Francji na najbliższe mecze (w tym z Polską) i muszę powiedzieć, że naprawdę jest kilka tych czołowych nazwisk (Benzema, Ribery, Evra). Zagrają pewnie nieco rezerwowym składem, ale mimo wszystko mają mocną pakę. W sam raz, by spuścić w***dol naszej śmiesznej kadrze. Został rok do EURO. Ostatni moment, by zrobić porządki, które zapobiegną kompromitacji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom