>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pokerium (B2B)- 5 EURO free na pokera lub zaklady

Status
Zamknięty.
cashier 0

cashier

Użytkownik
damiantc rozchodzi się mniej więcej o to, że odebrali Twoją wiadomość i odpowiedzą tak szybko jak to tylko możliwe.

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Może mi ktoś pomóc ?
Uzbierałem te 20 € i chcem wypłacić na mb. Jaką walutę mam zaznaczyć w polu waluta wypłaty na pokerium euro czy pln ? Konto mb mam założone w PLN czy jak wpłacę w Euro to oni mi to automatycznie zamienią na PLN ?
Proszę o szybką odpowiedź .

cerber 2

cerber

Użytkownik
Świetne promo. Po 15 min od zlecenia wypłaty miałem pieniądze na mb.
Pozdrawiam
Nie tyle święte promo, co bardzo dobry buk. U mnie kasa szła troche dłużej, ale i tak bardzo szybko. Trochę z ofertą są na boku, bo tenis dają później niż reszta buków, ale duuużo nadrabiają wypłatą. Dzieki za info, pozdrawiam.

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
moze mi ktos powiedziec dlaczego nie moge po wpisaniu numeru telefonu wyskakuje mi komunikat&quot;z tego numeru zrobiono juz zamowienie&quot; podczas gdy nic takiego nie mialo miejsca??zeby nie bylo probowalem wpisac numer jednego,drugiego kumpla,i dalej to samo,a zaden numer nie byl uzywany.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
dajcie spokoj
wczoraj zalozylem konto 5 euro dostalem zagralem i wyygralem 23 euro zlecilem wyplate a dzis juz nie moge sie zalogowac a support napisal ze konto zostalo zablokowane ? (mialem tylko 1 konto ,wszystko prawidlowo) oszusci..
I po co od razu piszesz bez zastanowienia ze ten Buk to oszusci? Pomysl najpierw zanim cos napiszesz. Ludzie juz kase od niego wyplacili, a ze nie bedzie problemow z wyplata to raczej bylo pewno, bo to buk sieciowy, taki jak Martinspoker, Iberobet. Wczesniej w tych bukach tez dawali po 5 EURO i nie slyszalem zeby ktos mial problemy z wyplata.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
hmm mam podobny problem ugralem dokladnie 24 eur i postanowilem wyplacic 20 eur ok wyplacilem i okazalo mi sie ze nastapil blad podczas wyplaty , teraz wchodze to nawet nie moge sie zalogowac ani przypomniec hasla, nie chce nic zlego mowic ale troszke mi sie to nie podoba ;/
Edit : Jak ktoś zna średnią angielski niech napisze 9319435 ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
obawiam sie ze bedzie to niezbedne poniewaz zablokowali mi kotn , i w takim wypadku raczej nie wyplaca mi kase ... wkurza mnie ten blad systemu , bo gdy chce przypomniec haslo zeby odblokowac konto to wyskakuje jakis blad ...

K 18

klakson

Użytkownik
kazdemu blokuja konto tak jak pokazal to 1 kolega wyzej . Tez tak mialem , otrzymalem swoje pieniadze i konto zostalo odblokowane

easy 3,1K

easy

Forum VIP
hmm ale mi zablokowali za to ze niby zle piec razy wpisalem haslo choc dobrze wpisywalem a raz nawet poprosilem brata zeby wpisal , a potem jak kazali mi przypomniec haslo to pisze ze niby blad i nie moga wylac przpyomnienia, tez tak mielsiscie, i wyplacili wam :?:

bodi 70

bodi

Użytkownik
Firma do &quot;kitu&quot; u mnie wyskakuje błąd ciągle ,że mam zablokowane IP , gdy odblokowuje IP to nie mogę się zalogować , bo ponownie wyskakuje Error! ech......:-?

K 18

klakson

Użytkownik
Siemka. Wyplacilem juz jedne 20 Euraskow ???? teraz chce drugie 20 tylko mam stan konta 20E 32Ecentów i jest napisane ze nie moge wyslac pieniedzy bo jest jakis tam koszt ?? jaki moze to byc koszt ? ktos wie

Edit :
Nierozumiem mam teraz 24 euro i nadal nic ... to samo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom