0 lolo081 Użytkownik Luty 28, 2008 #21 ile czekaliście na maila aktywacyjnego po zarejstrowaniu sie ? ja 1h i jeszcze nic (mam konto na wp)
11 lukasz21 Użytkownik Luty 28, 2008 #22 Ja czekałem 10min mam konto na o2. Czy przy wypłacie Moneybookers trzeba dokonywać depozytu? ????
1 doniooo Użytkownik Luty 28, 2008 #23 ile czekaliście na maila aktywacyjnego po zarejstrowaniu sie ? ja 1h i jeszcze nic (mam konto na wp) Kliknij aby rozwinąć... Mail przychodzi po chwili. Z tego co wiem, to na WP duzo maili nie dochodzi wiec mozesz w ogole nie dostac.
ile czekaliście na maila aktywacyjnego po zarejstrowaniu sie ? ja 1h i jeszcze nic (mam konto na wp) Kliknij aby rozwinąć... Mail przychodzi po chwili. Z tego co wiem, to na WP duzo maili nie dochodzi wiec mozesz w ogole nie dostac.
J 0 jurwittrans Użytkownik Luty 28, 2008 #24 Nie nie trzeba ja przed chwilą zleciłem wypłate na MB i nie robiłem żadnego depozytu.
1 doniooo Użytkownik Luty 28, 2008 #25 Ja czekałem 10min mam konto na o2. Czy przy wypłacie Moneybookers trzeba dokonywać depozytu? ???? Kliknij aby rozwinąć... Czytaj caly temat zanim zadasz pytanie. Bylo juz napisane ze nie trzeba dokonywac depozytu.
Ja czekałem 10min mam konto na o2. Czy przy wypłacie Moneybookers trzeba dokonywać depozytu? ???? Kliknij aby rozwinąć... Czytaj caly temat zanim zadasz pytanie. Bylo juz napisane ze nie trzeba dokonywac depozytu.
0 misiax Użytkownik Luty 28, 2008 #27 Mail przychodzi po chwili. Z tego co wiem, to na WP duzo maili nie dochodzi wiec mozesz w ogole nie dostac. Kliknij aby rozwinąć... kurde ja tez juz czekam ponad 3 godziny i też mam poczte na WP ????
Mail przychodzi po chwili. Z tego co wiem, to na WP duzo maili nie dochodzi wiec mozesz w ogole nie dostac. Kliknij aby rozwinąć... kurde ja tez juz czekam ponad 3 godziny i też mam poczte na WP ????
Q 0 quo87 Użytkownik Luty 28, 2008 #28 @up na co chcesz, casyno, zaklady sportowe czy poker, na wszystko mozna ????
E 0 east-side Użytkownik Luty 28, 2008 #30 Pisałem na poprzedniej stronie! Na wp.pl będzie szedł mail aktywujący kilka godzin,na o2.pl kilka sekund.
Pisałem na poprzedniej stronie! Na wp.pl będzie szedł mail aktywujący kilka godzin,na o2.pl kilka sekund.
L 0 lionel1916 Użytkownik Luty 28, 2008 #32 A co chcesz zalozyc konto na mame,tate,psa i kota sąsiada ??
A 0 adam21 Użytkownik Luty 28, 2008 #35 Jezeli zalozylem konto i podalem i meila na wp to teraz moge jakos zmienic na o2?
K 18 klakson Użytkownik Luty 28, 2008 #36 nie jest to chyba mozliwe napisz do suppotu jezeli masz problem .
D 0 dawid99 Użytkownik Luty 28, 2008 #37 Dziwne to ... Ja nawet nie dostałem linku aktywacyjnego i zalogowałem się na stronie... wszystko ok ???? Jak to możliwe?
Dziwne to ... Ja nawet nie dostałem linku aktywacyjnego i zalogowałem się na stronie... wszystko ok ???? Jak to możliwe?
K 18 klakson Użytkownik Luty 28, 2008 #38 ubogi troche ten bukmacher jest . Wole juz chyba pograc sobie troche w pokera