damiantc
Użytkownik
Dziwne to ... Ja nawet nie dostałem linku aktywacyjnego i zalogowałem się na stronie... wszystko ok ????
Jak to możliwe?
EDIT :
napisz do suportu po minucie bedziesz mial meila:spokodfhgfh:
Dziwne to ... Ja nawet nie dostałem linku aktywacyjnego i zalogowałem się na stronie... wszystko ok ????
Jak to możliwe?
Spokojnie mam poczte na wp... zarejestrowalem sie wczoraj gdzies kolo 20 a mail przyszedl mi o 6 25 z rana... troche musialem czekac ale mail doszedl ????A ja kuzwa nic nie dostalem... Ktos wogule dostal od nich meila na wp???
SMS doszedl ale z meilem juz gorzej, sie skontaktowalem z supportem i tez jakos nie chetnie odpisuja
Mialem tak jak ty ale kasa bez problemu doszla w jakies 12 godzin ???? nie trzeba pisac do supportuWygrałem sobie 23 EUR i postanowilem wyplacic 20 euro przez MB, wszystko pieknie ladnie potem wchodze w kasjera zeby reszte sobie na pokera przelac a tu mi cos takiego wyskakuje "
mieliscie taki blad przy probie wyplaty?
Edit : Napisalem do supportu , tak jak kazali ale zobaczymy co z tego wyjdzie .
smsem, mnie doszedl kilka sekund po kliknieciu na 'zamow bonus'ten kod to na maila przychodzi czy smsem ?
Wygrałem sobie 23 EUR i postanowilem wyplacic 20 euro przez MB, wszystko pieknie ladnie potem wchodze w kasjera zeby reszte sobie na pokera przelac a tu mi cos takiego wyskakuje "
mieliscie taki blad przy probie wyplaty?
Edit : Napisalem do supportu , tak jak kazali ale zobaczymy co z tego wyjdzie .