czy w opisie tych wszystkich azjanów nie ma przypadkiem błędu? wynika z tego że handicapy +1,+1,5 oraz +1 niczym się nie różnią..a przecież stawki są różne. Czy przy +1,+1,5 nie powinno być że pół stawki jest zwracana a pół wygrywa?
Sorry że tak dupe zawracam ????
Na bwin jest 12(x w przypadku zwrot stawki) stawiam na 1 zespół
Kiedy tu buk coś zarabia ? tylko w przypadku jak wygra drużyna 2 ? czy buk niepobiera jakieś prowizji przy zwrocie stawki ?
New York Islanders OT @ Minnesota Wild [2,52]
-------------------------------------------------------------------------------
Gracz obstawil ze wygra typ pierwszy ( i wszedl mu typ ) a tak na prawde byl remis, a wiec domyslilem sie ze chyba o cos chodzi z tym OT ale nie wiem co to jest
prosze o odpowiedz
Witam Wszystkich,
jestem początkujacy i mam pytanie: obstawiam 'na żywo' zakład na drużynę 1. Oglądając relacje 'na żywo' widzę, że idzie im źle i by odzyskać chociaż część pieniędzy gram na drużynę 2. Czy to jest legalne grać u jednego bukmachera internetowego dwa różne kupony na to samo wydarzenie, tyle, że każdy kupon jest z innym wynikiem?
Witam Wszystkich,
jestem początkujacy i mam pytanie: obstawiam 'na żywo' zakład na drużynę 1. Oglądając relacje 'na żywo' widzę, że idzie im źle i by odzyskać chociaż część pieniędzy gram na drużynę 2. Czy to jest legalne grać u jednego bukmachera internetowego dwa różne kupony na to samo wydarzenie, tyle, że każdy kupon jest z innym wynikiem?
Tak, jak najbardziej. No chyba , że w grę wchodzi obrót bonusem ale to mniejsza z tym. Jeśli idzie o takie zwykłe granie to pewnie można 'kontrować' typ.
Witam Wszystkich,
Taka mała rada ode mnie. Jeżeli kontrujesz w sporcie, w którym możliwe są trzy zdarzenia, np. piłka nożna, to najlepiej zagrać podwójną szansę na drużynę, która przegrywa. Jeśli mecz skończy się remisem i obstawisz tylko zwycięstwo 1. drużyny i zwycięstwo 2 drużyny, to wtedy stracisz całą postawioną kasę. Bardzo szybko nauczysz się stawkować, itd., by być na jak najmniejszym minusie albo jak największym plusie
Witajcie sezon się kończy i czy moglibyście napisać które ligi kończą sezon a które zaczynają bo z tego co wiem to Kończą sezon Angielska , Hiszpańska, Niemiecka, Włoska, Polska, Francuska a zaczyna Brazylijska ...