vader
Forum VIP
Ten temat to podstawy bukmacherstwa nie podstawy matematyki...Można podać azjany w wersji dziesiętnej?
Gdzieś na początku szkoły podstawowej tego uczą.
1/4 to 0.25
1/2 to 0.50
3/4 to 0.75
Ten temat to podstawy bukmacherstwa nie podstawy matematyki...Można podać azjany w wersji dziesiętnej?
taknie do końca o to mi chodziło...
0.25 to 0.0,+0.5 tak?
Stawiasz na zwycięstwo pierwszego zespołu, a w razie remisu otrzymujesz zwrot stawki.Ktoś mi to wyjaśni ?
Draw No Bet na drużyne 1
Dokładnie , tak !samo PK to to samo co DNB ? czyli w przypadku remisu zwrot ?
Tak, jak najbardziej. No chyba , że w grę wchodzi obrót bonusem ale to mniejsza z tym. Jeśli idzie o takie zwykłe granie to pewnie można 'kontrować' typ.Witam Wszystkich,
jestem początkujacy i mam pytanie: obstawiam 'na żywo' zakład na drużynę 1. Oglądając relacje 'na żywo' widzę, że idzie im źle i by odzyskać chociaż część pieniędzy gram na drużynę 2. Czy to jest legalne grać u jednego bukmachera internetowego dwa różne kupony na to samo wydarzenie, tyle, że każdy kupon jest z innym wynikiem?
Taka mała rada ode mnie. Jeżeli kontrujesz w sporcie, w którym możliwe są trzy zdarzenia, np. piłka nożna, to najlepiej zagrać podwójną szansę na drużynę, która przegrywa. Jeśli mecz skończy się remisem i obstawisz tylko zwycięstwo 1. drużyny i zwycięstwo 2 drużyny, to wtedy stracisz całą postawioną kasę. Bardzo szybko nauczysz się stawkować, itd., by być na jak najmniejszym minusie albo jak największym plusieWitam Wszystkich,
jestem początkujacy i mam pytanie: obstawiam 'na żywo' zakład na drużynę 1. Oglądając relacje 'na żywo' widzę, że idzie im źle i by odzyskać chociaż część pieniędzy gram na drużynę 2. Czy to jest legalne grać u jednego bukmachera internetowego dwa różne kupony na to samo wydarzenie, tyle, że każdy kupon jest z innym wynikiem?
Aż mnie boli więc muszę poprawić. Nie Olimpiada, tylko Igrzyska! Olimpiada to okres czteroletni pomiędzy igrzyskamiW Europie ogólnie się kończy piłka nożna ???? Ale będzie tenis ???? Potem Euro i Olimpiada i coś tam mogą grać, siatka i ręczna ????