>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

PlusLiga 2024/2025

Volleyball_Expert 656,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dzisiaj w Lublinie brakuje Czyrka, gdzie zawsze wchodził za Leona dla poprawy przyjęcia. W Kędzierzynie dzisiaj nadal bez Rećko oraz Urbanowicza.

pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
Dzisiaj ZAKSA jak na razie gra na niebotycznym poziomie, szczególnie w obronie. Zobaczymy jak długo to utrzymają?

J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Witam, co myślicie dziś o wygranej nierównego Rzeszowa ( choć ostatnio grają dobrą siatkówkę) plus minus punktowy 182.5 w meczu Zawiercia?

pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
Ja na Rzeszów w takim meczu nie postawię. W Czewie Isaacson wraca, Milad w niesamowitym gazie. Rzeszów po tak śmiesznym kursie to nieporozumienie.
W Gorzowie widzę typowe 1:3. Stilon więcej niż seta nie ugra.

pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
P.Orczyk over 12,5pkt 2,00 STS 19pkt
Over 3,5seta 1,90[

Jasne że faworyt jest tu jeden, ale sądzę że Trefl trochę się postawi i seta ugra.
Piotrek ostatnio bez rewelacji, ale linia 12,5pkt przy ewentualnych czterech setach, jest naprawdę niewysoka. Liczę dziś na dobrą grę Piotra i minimum 13pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2710
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
Stilon - Zawiercie
dokładny wynik 1-3 3,30 Superbet

Próbuję dziś ustrzelić dokładny wynik w meczu na który właśnie wychodzę. Nie będę się rozpisywał bo nie ma o czym.
Po prostu liczę, że dzięki niesamowitemu dopingowi jaki jest zawsze w Gorzowie, uda się ugrać jednego seta. W więcej nie wierzę bo różnica klas będzie tu ogromna.
Z Jastrzębskim i Zaksą udało się wyrwać jedną partię i liczę dziś na powtórkę. Można też grać undery pkt środkowych Stilonu, bo przy takiej mocy zagrywki przeciwnika, gry środkiem po stronie gospodarzy za wiele raczej nie będzie.

Ostatnia edycja:
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
Zawiercie dziś bez Bienia i Gładyra. Jurka nie ma w składzie, a Mateusz nawet się nie rozgrzewa.
Karol też w szóstce nie wyjdzie

Ostatnia edycja:
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
B.Filipiak over 17,5pkt 1,85 26pkt superbet

To dziś w stronę Bartosza.
W Suwałkach powinna być dziś gładka wygrana gospodarzy.
Będzin na wyjazdach ma statystykę 1/10, więc mówi to wiele. Jedyny mecz wygrany to zwycięstwo 3:0 w Katowicach, ale był to ich pierwszy wyjazd we wrześniu ubiegłego roku. Od tego momentu 10 porażek i ugrane tylko 5 setów. Ten zespół jest już pogodzony ze spadkiem i widać to na boisku. Nie ma żadnej jakości, a ich teoretyczny lider, czyli Damian Schulz gra jak za karę. Jeszcze Dawid Murek potrafił wykrzesać z tych chłopaków choć krztę ambicji, a po jego zwolnieniu ten zespół całkowicie umarł. Świadczy o tym zdobyty tylko 1pkt po zwolnieniu Dawida, a przede wszystkim ich postawa na boisku.
Moim zdaniem powinno być dziś gładkie 3:0, ale gospodarze jeszcze ani razu w tym sezonie, nie wygrali w takim stosunku i to mnie trochę odwodzi od zagrania handi -2,5seta na nich.
Wolę pójść w stronę overu Bartosza, bo wydaje to mi się bardziej prawdopodobne.
Filipiak rozgrywa naprawdę solidny sezon, o czym świadczy jego średnia ponad 19pkt.
W ostatnim meczu miał słabszy występ i niską średnią w ataku poniżej 40%.
Taka sytuacja przydarzyła się mu wcześniej 3 razy i za każdym razem w kolejnym spotkaniu, notował dobry występ że sporą zdobyczą pkt i skutecznością w ataku w okolicach 50%.
Analogicznej sytuacji spodziewam się dziś, tym bardziej że Ślepsk gra we własnej hali.
Jedyne co mnie martwi to ewentualna wygrana 3:0, bo sądzę że wtedy może to oscylować właśnie koło 17pkt. Przy ewentualnych czterech setach, raczej jestem spokojny o ten over.
Oczywiście Bartosz może pokryć tą linię nawet przy trzech setach, bo już to robił w tym sezonie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3171
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
B.Kwolek over 10,5pkt 1,90 7pkt niestety zabrakło tego jednego seta
P. Orczyk over 11,5pkt 1,85 10pkt
J. Gładyr over 6,5,pkt 1,85

Z pierwszego spotkania widzę właśnie takie opcje.
Myślę że Gdańsk seta może urwać, a wtedy na overy będą duże szanse.
Najlepiej poczekać na wyjściowe składy, bo Winiar ostatnio rotuje zestawieniem Zawiercia.
Jednak po krótkiej przerwie Jurek jest anonsowany w składzie na dzisiaj. Czy wyjdzie w 6, myślę że tak.
Co do Jurka to gra kolejny solidny sezon. Ma średnią meczową 7,37, a zaproponowana linię łamał 13 razy na 19 występów. Świetnie punktuje w bloku i potrafi dołożyć pkt zagrywką. Jeśli wyjdzie to z pewnością będzie głodny gry, a linia niska.
Co do Bartosza to zagrał ostatnio dwa baaaaardzo słabe mecze, gdzie miał średnią w ataku poniżej 30%. Trochę to nie przystoi takiemu zawodnikowi i sądzę że jeśli wyjdzie w szóstce to przed własną publicznością nastąpi przełamanie i zagra solidne spotkanie. Ma średnią 11,94pkt a zaproponowaną linię łamał 11 razy na 17 występów.
No i mój ulubiony Piotrek.
Nie rozumiem tych niskich linii wystawianych konsekwentnie na Orczyka? Jednak to mnie tylko cieszy😉 Nie chce mi się pisać po raz kolejny jak ważnym zawodnikiem jest on dla Trefla. Wspomnę tylko że ma średnią 14,26pkt, a zaproponowaną linię łamał 17 razy na 23 występy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +808
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
A. Berger under 9,5pkt. 1,85

No i jak dla mnie świetny bet z meczu w Katowicach.
Dość kosmiczna linia na Alexandra.
Austriak kojarzy mi się z grą defensywną i głównie z solidnym przyjęciem. W ofensywie jest już dużo gorzej. Nie często w tym sezonie wychodził w podstawie, ale ostatnio cieszy się zaufaniem trenera i to on wychodził w meczowej szóstce kosztem Kisiluka.
Zagrał dobre spotkanie z Lublinem, gdzie zdobył 13pkt i atakował ze skutecznością 60%. Dostał tylko 10 piłek i skończył aż 6, więc jak na niego bdb. To był jego najlepszy mecz w sezonie, gdyż zdobył aż 5pkt blokiem, a w całym sezonie ma ich tylko 10, więc 50% w jednym meczu. Również dwa punkty zdobył zagrywką, a w całym sezonie ma 5 asów.
W kolejnym spotkaniu z Warszawą, już zszedł na swój normalny poziom i atakował ze skutecznością poniżej 30%. Skończył jedynie 6 piłek na 21 jakie dostał. Nie zdobył punktów blokiem i zagrywką.
Berger rzadko kiedy gra cały mecz. Często jest zmieniany przez Kisiluka, w momencie gdy gra słabiej. Ma średnią punktową jedynie 5,45pkt., a zaproponowaną linię pokonał jedynie 3 razy na 20 występów. Jeżeli wyjdzie w szóstce to jego under jest dla mnie betem dnia.

Ostatnia edycja:
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
B.Kurek under 15,5pkt 1,85

Próbuję dziś under Bartka.
Kurek ma 5 ostatnich spotkań z minimum 20pkt., więc teoretycznie linia niska. Były to jednak mecze minimum 4 setowe. Dziś jeśli ZAKSA nie zlekceważy rywala, to powinno być gładkie 3:0. Również spodziewam się dziś trochę rotacji w składzie bo zbliżamy się powoli do play-off. Nie zdziwię się jeżeli to Rećko wyjdzie dziś w szóstce, a jeśli jednak Bartosz, to spodziewam się że Mateusz i tak dostanie sporo czasu na boisku. ZAKSA zdobywając dziś 3pkt wskoczy na 4 miejsce i sądzę że z wygraną nie powinni mieć problemu.
Najlepiej poczekać na składy i jeśli Kurek będzie w szóstce, to ja próbuję jego under.

Ostatnia edycja:
J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
B.Kurek under 15,5pkt 1,85

Próbuję dziś under Bartka.
Kurek ma 5 ostatnich spotkań z minimum 20pkt., więc teoretycznie linia niska. Były to jednak mecze minimum 4 setowe. Dziś jeśli ZAKSA nie zlekceważy rywala, to powinno być gładkie 3:0. Również spodziewam się dziś trochę rotacji w składzie bo zbliżamy się powoli do play-off. Nie zdziwię się jeżeli to Rećko wyjdzie dziś w szóstce, a jeśli jednak Bartosz, to spodziewam się że Mateusz i tak dostanie sporo czasu na boisku. ZAKSA zdobywając dziś 3pkt wskoczy na 4 miejsce i sądzę że z wygraną nie powinni mieć problemu.
Najlepiej poczekać na składy i jeśli Kurek będzie w szóstce, to ja próbuję jego under.
ZAKSA dziś bez kilku środkowych co powoduje że jako środkowi dzisiaj występują Poręba i Szymański ( nominalny przyjmujący). Ale mimo wszystko liczę na szybkie 3-0, bo jak wiadomo Będzin gra totalny piach.

pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
Ebadipour - Szalpuk 1,92 Betclic 12-12

Trochę nie mam czasu na pisanie tutaj, bo odpoczywam w ciepełku, ale obok tego kursu nie mogłem przejść obok!!!
Milad i Indra to absolutni liderzy Czewy i to na nich głównie opiera się gra tego zespołu.
Owszem, Irańczyk miał ostatnio dwa słabsze występy po chwilowej "niedyspozycji", ale sądzę że w tak prestiżowym meczu, wróci na swój najlepszy poziom i ponownie pokaże że to jego sezon życia?!
Artur natomiast w tym sezonie mnie kompletnie nie przekonuje. Gra bardzo chimerycznie i przeplata dobre występy z kiepskimi. Zdecydowanie poprzedni sezon był dla niego lepszy i do tej dyspozycji mu daleko.
Wspomnę tylko że Milad ma średnią ponad 17pkt., przy czym znacznie zaniżyły mu ją ostatnie dwa występy. Natomiast średnia Artura to 11,92pkt na mecz, więc znacznie niższa od Ebadipoura.
Skąd te kursy????.....nie mam pojęcia.
Ja widzę tu spore value!

Ostatnia edycja:
D 7,1K

domino7

Użytkownik
Brawo Zawiercie !! Pięknie oddany mecz :) Brawo Winiar :)Skra leje tak leje jego zespół a on patrzy sobie z boku i nie wpadnie na genialny pomysł żeby zmienić kwolusia który gra taka padake że Patryk który grał końcówkę tylko przez chwilę pokazał więcej niż bartus przez cały mecz .
Zawiercie bez życia energii jakby mieli gdzieś mecz, Skra zasłużone zwycięstwo .
Panowie tak z ciekawości miał ktoś nosa i zagrał na tą obsrane Skrę dziś ?:)Jesli tak to szacunek !:)

Do góry Bottom