Volleyball_Expert
Użytkownik
Dzisiaj w Lublinie brakuje Czyrka, gdzie zawsze wchodził za Leona dla poprawy przyjęcia. W Kędzierzynie dzisiaj nadal bez Rećko oraz Urbanowicza.
ZAKSA dziś bez kilku środkowych co powoduje że jako środkowi dzisiaj występują Poręba i Szymański ( nominalny przyjmujący). Ale mimo wszystko liczę na szybkie 3-0, bo jak wiadomo Będzin gra totalny piach.B.Kurek under 15,5pkt 1,85
Próbuję dziś under Bartka.
Kurek ma 5 ostatnich spotkań z minimum 20pkt., więc teoretycznie linia niska. Były to jednak mecze minimum 4 setowe. Dziś jeśli ZAKSA nie zlekceważy rywala, to powinno być gładkie 3:0. Również spodziewam się dziś trochę rotacji w składzie bo zbliżamy się powoli do play-off. Nie zdziwię się jeżeli to Rećko wyjdzie dziś w szóstce, a jeśli jednak Bartosz, to spodziewam się że Mateusz i tak dostanie sporo czasu na boisku. ZAKSA zdobywając dziś 3pkt wskoczy na 4 miejsce i sądzę że z wygraną nie powinni mieć problemu.
Najlepiej poczekać na składy i jeśli Kurek będzie w szóstce, to ja próbuję jego under.
Bogdanka i Jsw winWitam, co myślicie dzisiaj o zaksie? Grają ostatnio bardzo dobrze mimo porażki z projektem w PP + do tego bogdanka z Częstochowa
ZAKSA bez Grobelnego, Smitha i Urbanowicza.Witam, co myślicie dzisiaj o zaksie? Grają ostatnio bardzo dobrze mimo porażki z projektem w PP + do tego bogdanka z Częstochowa
A to nie wiedziałem o Grobelnym ,bo tamta dwójka środkowych już nie gra od kilku meczy. To zagra Szymański za Grobelnego, mecz będzie równy jak dla mnie. Wiadomo Hubert fornal swoje zrobią ale widzę przewage zaksy w postaci Kurka gdzie jak wiemy ostatnio forma topZAKSA bez Grobelnego, Smitha i Urbanowicza.
ZAKSA bez chitigoui Smitha Jeszcze, ale Jastrzębski bez toniuttiego, nie ma go wcale w kadrze kontuzja. I to kolejna rzecz na plus zaksy żeby wygrać ten meczA to nie wiedziałem o Grobelnym ,bo tamta dwójka środkowych już nie gra od kilku meczy. To zagra Szymański za Grobelnego, mecz będzie równy jak dla mnie. Wiadomo Hubert fornal swoje zrobią ale widzę przewage zaksy w postaci Kurka gdzie jak wiemy ostatnio forma top