>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2024/2025

Volleyball_Expert 656,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dzisiaj w Lublinie brakuje Czyrka, gdzie zawsze wchodził za Leona dla poprawy przyjęcia. W Kędzierzynie dzisiaj nadal bez Rećko oraz Urbanowicza.

pinio1111 251,2K

pinio1111

Użytkownik
Dzisiaj ZAKSA jak na razie gra na niebotycznym poziomie, szczególnie w obronie. Zobaczymy jak długo to utrzymają?

J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Witam, co myślicie dziś o wygranej nierównego Rzeszowa ( choć ostatnio grają dobrą siatkówkę) plus minus punktowy 182.5 w meczu Zawiercia?

pinio1111 251,2K

pinio1111

Użytkownik
Ja na Rzeszów w takim meczu nie postawię. W Czewie Isaacson wraca, Milad w niesamowitym gazie. Rzeszów po tak śmiesznym kursie to nieporozumienie.
W Gorzowie widzę typowe 1:3. Stilon więcej niż seta nie ugra.

pinio1111 251,2K

pinio1111

Użytkownik
P.Orczyk over 12,5pkt 2,00 STS 19pkt
Over 3,5seta 1,90[

Jasne że faworyt jest tu jeden, ale sądzę że Trefl trochę się postawi i seta ugra.
Piotrek ostatnio bez rewelacji, ale linia 12,5pkt przy ewentualnych czterech setach, jest naprawdę niewysoka. Liczę dziś na dobrą grę Piotra i minimum 13pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2710
pinio1111 251,2K

pinio1111

Użytkownik
Stilon - Zawiercie
dokładny wynik 1-3 3,30 Superbet

Próbuję dziś ustrzelić dokładny wynik w meczu na który właśnie wychodzę. Nie będę się rozpisywał bo nie ma o czym.
Po prostu liczę, że dzięki niesamowitemu dopingowi jaki jest zawsze w Gorzowie, uda się ugrać jednego seta. W więcej nie wierzę bo różnica klas będzie tu ogromna.
Z Jastrzębskim i Zaksą udało się wyrwać jedną partię i liczę dziś na powtórkę. Można też grać undery pkt środkowych Stilonu, bo przy takiej mocy zagrywki przeciwnika, gry środkiem po stronie gospodarzy za wiele raczej nie będzie.

Ostatnia edycja:
pinio1111 251,2K

pinio1111

Użytkownik
Zawiercie dziś bez Bienia i Gładyra. Jurka nie ma w składzie, a Mateusz nawet się nie rozgrzewa.
Karol też w szóstce nie wyjdzie

Ostatnia edycja:
pinio1111 251,2K

pinio1111

Użytkownik
B.Filipiak over 17,5pkt 1,85 26pkt superbet

To dziś w stronę Bartosza.
W Suwałkach powinna być dziś gładka wygrana gospodarzy.
Będzin na wyjazdach ma statystykę 1/10, więc mówi to wiele. Jedyny mecz wygrany to zwycięstwo 3:0 w Katowicach, ale był to ich pierwszy wyjazd we wrześniu ubiegłego roku. Od tego momentu 10 porażek i ugrane tylko 5 setów. Ten zespół jest już pogodzony ze spadkiem i widać to na boisku. Nie ma żadnej jakości, a ich teoretyczny lider, czyli Damian Schulz gra jak za karę. Jeszcze Dawid Murek potrafił wykrzesać z tych chłopaków choć krztę ambicji, a po jego zwolnieniu ten zespół całkowicie umarł. Świadczy o tym zdobyty tylko 1pkt po zwolnieniu Dawida, a przede wszystkim ich postawa na boisku.
Moim zdaniem powinno być dziś gładkie 3:0, ale gospodarze jeszcze ani razu w tym sezonie, nie wygrali w takim stosunku i to mnie trochę odwodzi od zagrania handi -2,5seta na nich.
Wolę pójść w stronę overu Bartosza, bo wydaje to mi się bardziej prawdopodobne.
Filipiak rozgrywa naprawdę solidny sezon, o czym świadczy jego średnia ponad 19pkt.
W ostatnim meczu miał słabszy występ i niską średnią w ataku poniżej 40%.
Taka sytuacja przydarzyła się mu wcześniej 3 razy i za każdym razem w kolejnym spotkaniu, notował dobry występ że sporą zdobyczą pkt i skutecznością w ataku w okolicach 50%.
Analogicznej sytuacji spodziewam się dziś, tym bardziej że Ślepsk gra we własnej hali.
Jedyne co mnie martwi to ewentualna wygrana 3:0, bo sądzę że wtedy może to oscylować właśnie koło 17pkt. Przy ewentualnych czterech setach, raczej jestem spokojny o ten over.
Oczywiście Bartosz może pokryć tą linię nawet przy trzech setach, bo już to robił w tym sezonie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2156
Do góry Bottom