>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2024/2025

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
W. Leon under 21,5pkt. 1,75 sts 22pkt, no pechowo bo 5 setów i ostatni punkt swojej drużyny a zarazem swój 22 zdobył Wilfredo

Moze kurs nie powala, ale linia dość wysoka.
Moim zdaniem coś w okolicach 19pkt to właściwy próg na Wilfredo.
Dzisiaj nie powinno się to skończyć w trzech setach, więc będzie możliwość do zgromadzenia sporej ilości pkt, ale....
.... właśnie dlaczego to ale? Ano dlatego że moim zdaniem dzisiaj zespół Winiara będzie starał się zneutralizować grę ofensywną Leona, kierując na niego większość zagrywek.
Akurat w Zawierciu ma kto przyłożyć z serwisu, bo patrząc na skład to Butryn, Kwolo, Bieniu, Russell czy Gładyr, każdy z nich ma ogromny potencjał zza linii 9m.
Do tego Wilfredo w tym sezonie złamał tą linię tylko raz i nie wydaje mi się by w tak trudnym meczu udało mu się to ponownie.
Jeśli idę w dobrym kierunku, to można też spróbować Sasak więcej pkt od Leona, bo kurs 4,00 do tego zachęca.

Ł. Kaczmarek over 11,5pkt 1,80 fatalny mecz Kaczmarka o czym świadczy to że wszedł za niego nominalny przyjmujący Carle

Tu z kolei linia trochę za niska. Owszem Zwierzu formą nie porywa, ale jest znacznie lepiej niż w ubiegłym sezonie.
Do tego nie zdziwi mnie set dla Barkomu, a w takim przypadku ciężko by było atakującemu nie zdobyć tych 12pkt.
Łukasz sporo pkt zdobywa blokiem i serwisem, więc to jego dodatkowy atut. W dwóch ostatnich meczach zgromadził 11 i 9 oczek na swoim koncie i chyba stąd tak niska linia? Moim zdaniem Barkom to idealny przeciwnik do tego by dziś Kaczmarek poprawił swoje statystyki.
Na 15 spotkań w tym sezonie linię 11,5pkt złamał 10x, więc sądzę że po dwóch słabszych meczach dziś zgromadzi około 15pkt+
Do tego również linia na Vasyla 14,5pkt jak najbardziej do przebicia w tym meczu, lecz ja idę w Łukasza.

Ostatnia edycja:
husarz22 107,4K

husarz22

Forum VIP
Trefl Gdańsk - Cuprum Stilon Gorzów
co sądzicie o tym meczu? Ja uważam, że to będzie wyrównane spotkanie. Zawodnicy obu drużyn na wszystkich pozycjach prezentują raczej podobny poziom. Na korzyść Trefla jest jedynie ich własna hala ale żeby grać ich po @1.55 to się chyba mija z celem. Słucham Waszych opinii

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
Trefl Gdańsk - Cuprum Stilon Gorzów
co sądzicie o tym meczu? Ja uważam, że to będzie wyrównane spotkanie. Zawodnicy obu drużyn na wszystkich pozycjach prezentują raczej podobny poziom. Na korzyść Trefla jest jedynie ich własna hala ale żeby grać ich po @1.55 to się chyba mija z celem. Słucham Waszych opinii
Też spodziewam się minimum 4 sety, ale linia na pkt w spotkaniu wysoka, więc to odpuszczę.
Stilon na wyjazdach jednak gra zdecydowanie słabiej niż we własnej hali, ale kurs na Trefla przesadzony.
Ja pograłem Orczyk więcej pkt od Nasevicza 2,25, bo tu jeszcze kurs całkiem fajny, a Aleks często jest zmieniany przez Kubę Jarosza,. Piotrek natomiast jest bardzo regularny w tym sezonie, o czym świadczy jego średnia meczowa ponad 15pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +819
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
ASSECO Resovia Rzeszów - Jastrzębski Węgiel 0:3

Przed Nami hit w Plus Lidze, Resovia Rzeszów z wielkim potencjałem, którego nie mogą pokazać zresztą jak co roku podejmuje u siebie Jastrzębski Węgiel.
Resovia w lidze dopiero na 8 miejscu z dorobkiem 28 punktów, 8 zwycięstw i 8 porażek. Jastrzębskie Węgiel to lider z 41 punktami 13 zwycięstw i 3 porażki.

Jastrzębski Węgiel ostatnio pokonał w lidze mistrzów u siebie Chaumont 3:1 a w lidze przegrali 2:3 z Barkom Lwów. Poprzednie 7 spotkań to 7 zwycięstw.
Resovia faluje, 4 zwycięstwa z rzędu następnie 2 porażki z rzędu potem znowu 4 zwycięstwa z rzędu by jeszcze wcześniej w 6 spotkaniach przegrać 5-krotnie.

Tak jak napisałem Resovia ma ogromny potencjał ale co z tego...? Tak jest co roku.
Najważniejsza informacja to, że Resovia ma problemy kadrowe - P. Zatorski po operacji, B. Bednorz złamany palec - obaj nie zagrają. Również z problemami borykają się S. Boyer i C. Sapiński czyli również 2óch podstawowych zawodników. Jeżeli obaj nie zagrają to jakoś nie wróżę Resovii dziś zwycięstwa.

Jastrzębski -1,5 seta 1,73 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +591
Do góry Bottom