>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

PlusLiga 2024/2025

pinio1111 199,7K

pinio1111

Użytkownik
Nie mam zamiaru się biczować bo takiej lipy ze strony Nysy raczej nikt się nie spodziewał. Nawet komentujący byli w lekkim szoku patrząc na to co się dzieje na boisku.
Nysa kompletnie bez przyjęcia i zaangażowania. Chyba ci czołowi zawodnicy są już myślami w innych klubach, bo ciężko to inaczej wytłumaczyć.
A pisanie czegokolwiek w trakcie trwania meczu bądź po nim to jest dopiero ekspertka😉
Wrzucam tu swoje przemyślenia i czasem typy które gram.
Moim głównym typem był over Gierżota, ale gość dostosował się do poziomu kolegów z zespołu.
Typ na Nysę był ryzykowny, dlatego grałem go za niską stawkę.
Niech któryś z was- krytyków, zaprezentuje swoją wiedzę w temacie PLS przed spotkaniem i wtedy będzie pole do merytorycznej dyskusji.
Poza tym jeśli ktoś w ciemno gra typy innych użytkowników to znaczy że nie ma pojęcia ani o sporcie, ani o bukmacherce.

Otrzymane punkty reputacji: +130
J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Dopiero wróciłem z pracy i patrzę na wynik Zawiercia i trochę szok że set w plecy z słabymi Katowicami. Bardziej mnie zastanawia brak Perrego i Butryna? Czy absencję jakieś czy Winiar tak zdecydował?

Volleyball_Expert 607,6K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Skra Bełchatów - Lublin typ (Handicap setowy +1.5 seta Skra Bełchatów) kurs 1.97 Superbet

Lublinianie zachwycali z początku sezonu, gdzie wygrywali z czołówka, a m.in z Zawierciem po tie-breaku i jak dobrze pamiętam było to na hali w Zawierciu. Jednak im dalej w terminarzu Plusligowym tym Lublinianie grają gorzej jeśli chodzi o styl. Zespół Skry zachwyca w ostatnim czasie. Wygrali z będącym w formie Olsztynem po tie-breaku. Następnie wygrana z Gorzowem za trzy punkty z drużyną Andrzeja Kowala, która także jest groźna dla swoich rywali. Ostatnia porażka z Treflem bez wygrania chociażby seta może martwić, ale te sety były niezwykle wyrównane. Lublinianie ostatnio stracili seta z Barkomem, gdzie pierwszy set wygrali na przewagi. Ostatnio trener daje grać na przyjęciu Mikołajowi Sawickiemu, który zrywa to przyjęcie i gra nie zbyt pewnie. Podopieczni Cretu walczą w każdym meczu, a przede wszystkim na własnej hali, gdzie dzisiaj ma być komplet widzów. U siebie Skra Bełchatów w tym sezonie przegrali zaledwie z Jastrzębskim Węglem i Częstochowa. Znakomita seria u siebie jeśli chodzi o zwycięstwa i myślę, że dzisiaj te dwa sety są w zasięgu Bełchatowian , będącym w świetnej formie atakującym Aminem i doświadczonym Grześkiem Łomaczem na rozegraniu. Na przyjęciu Kujundzic, Stern czy Peric jak widać jest w kim wybierać. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +80
pinio1111 199,7K

pinio1111

Użytkownik
Ja dziś próbuje w ostatnim meczu bet z Superbet, a mianowicie:

Hadrava over 14,5pkt i Schulz over 12,5pkt - 3,00 15/14 ogarnęli overy w 3 setach 😉💪

Janek nie gra rewelacyjnego sezonu i z pewnością nie jest liderem Olsztyna. Jednak z takim przeciwnikiem jak Będzin powinien trochę zapunktować. Te 15 pkt jest w stanie zgromadzić nawet w 3 setach. Teoretycznie powinno być tu gładkie 3:0, ale PLS nie raz pokazała, że to co logiczne niekoniecznie ma miejsce w tych rozgrywkach.
Będzin po ostatnim blamażu powinien spróbować choć trochę powalczyć, bo o ile zawodnicy raczej nie liczą już na utrzymanie, o tyle powinni pokazać swoją dobrą grę na parkiecie, walcząc o przyszłoroczne kontrakty.
Damian w ostatnim czasie gra słabo i często jest zmieniany. Jednak liczę na jego przełamanie, a linia 12,5 pkt jak na atakującego to naprawdę niska linia.
Tak jak pisałem wcześniej, dziś powinno być gładkie 3:0, ale jak to w PLS set Będzina mnie nie zdziwi, a wtedy szansa na powodzenie betu znacznie by wzrosła.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +981
pinio1111 199,7K

pinio1111

Użytkownik
Rzeszów - Barkom 7,00 STS
Barkom +1,5seta 3,15 Superbet

Nie byłbym sobą gdybym tego nie zagrał 😁
Mecz z poniedziałku i oczywiście mój ulubiony Barkom!!!
Te kursy są z kosmosu i kto jest w temacie PLS to wychwycił to od razu.
Nie wiem w jaki sposób Lwowianie są na tym miejscu-15 i mają tyle punktów-11, bo potencjał w tym zespole jest dużo wyższy.
To jest zdecydowanie mój "bukmachersko" ulubiony zespół, bo dają zarobić. Bardzo lubię oglądać ich mecze, gdyż grają bardzo widowiskowo i potrafią sprawiać problemy najlepszym.
O ich możliwościach świadczy nie tak dawna wygrana z Jastrzębiem na ich terenie. Czyli teoretycznie sufitu nie mają 😉
Z drugiej strony zespół który od lat jest rozczarowaniem, bo przy takim budżecie i kadrze powinni bić się rokrocznie o tytuł MP, a jest trochę inaczej.
W tym sezonie również rozczarowują i w obecnej chwili zajmują w tabeli 8 miejsce, czyli ostatnie gwarantujące awans do play-off.
Nie twierdzę, że jest to pewniak, bo moim zdaniem w sporcie takich nie ma i nie zdziwi mnie wygrana 3:0 Rzeszowa, ale po takim kursie jest to niedorzeczne.
Rzeszów potrafił przegrać u siebie z "moim" Stilonem. Podopieczni Kowala pomimo dużo większej zdobyczy punktowej i miejsca w tabeli, uważam że są zespołem o zdecydowanie mniejszym potencjale od Barkomu.
Lwowianie tracą 4 pkt do Nysy i mają jeszcze mecz z Reską do rozegrania. Dalszy terminarz również moim zdaniem, na korzyść Ukraińców. Naprawdę mają o co walczyć i sądzę że w poniedziałek to pokażą.
Naprawdę kurs w okolicach 1,10 na niestabilny, mający problemy kadrowe Rzeszów jest niedorzeczny.
Widzę ogromne value w kursach na Barkom i idę w ich stronę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1644
no PRO8L3M 40,4K

no PRO8L3M

Użytkownik
W związku z kontuzją Bednorza i limity obcokrajowców w ostatnim meczu Resovia grała Buckim w ataku, Ropretem na rozegraniu i dwoma zagranicznymi Cebulj, Vasina O ile przyjęcie się nie zmieni ciekaw jestem czy Sammelvuo zmieni konfigurację na Kozub - Boyer. Myślę, że zarządzanie tym tematem może odegrać rolę w kontekście tego pojedynku.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
W związku z kontuzją Bednorza i limity obcokrajowców w ostatnim meczu Resovia grała Buckim w ataku, Ropretem na rozegraniu i dwoma zagranicznymi Cebulj, Vasina O ile przyjęcie się nie zmieni ciekaw jestem czy Sammelvuo zmieni konfigurację na Kozub - Boyer. Myślę, że zarządzanie tym tematem może odegrać rolę w kontekście tego pojedynku.
nie tylko w ostatnim, to juz mialo miejsce w meczu z JW jak i w meczu wyjazdowym w CEV cup (gdzie pomimo ze nie obowiazuja limity to i tak na opp gral bucki a nie bojler), tak wiec to jest aktualnie ich normalne ustawienie. co do rzekomej "rywalizacji" kozuba z ropretem to od dawna jej nie ma bo kozub ją wyraznie przegral. szczerze nie wiem czy w pls jest gorszy sypacz od niego, ale to juz problem tych rzeszowskich geniuszy.

pinio1111 199,7K

pinio1111

Użytkownik
Projekt Warszawa - Jastrzębski Węgiel
under 186,5pkt 1,85 wszedł Bołi i pozamiatał

Jakoś nie widzę tu 5 setów i sądzę, że któraś z drużyn zdominuje to spotkanie. Bardziej skłaniam się ku gościom, ale jednak wolę tu zagrać under pkt.
Jastrzębie w ostatnim czasie pokonało na wyjeździe po 3:0 Zawiercie, Lublin i Rzeszów.
Projekt u siebie przegrał tylko raz z Norwidem, natomiast w meczach z czołówką pokonali Bogdankę, Zawiercie i ZAKSE. W żadnym z tych meczów linia 186,5 pkt nie została pokryta.
Oczywiście każdy mecz to osobna historia, ja jednak sądzę że dziś zamknie się to wszystko w max 4 setach i zaproponowana linia nie zostanie pokryta.
Do tego można zagrać under 10,5pk Kochanowskiego po świetnym kursie 2,00
Również under 19,5pkt Bołądzia 1,85.
Próbuje też Semeniuk więcej pkt od Kochanowskiego, bo kurs 3,25 na to zdarzenie jest zdecydowanie przesadzony. Problem w tym że niekoniecznie ta para rozpocznie spotkanie, bo równie dobrze w szóstce może wyjść Wrona. Dlatego czekam z tym zakładem do ogłoszenia składów wyjściowych.

Ostatnia edycja:
no PRO8L3M 40,4K

no PRO8L3M

Użytkownik
Włączyłem mecz Projektu z JW w trakcie 1 seta. Panowie, pytanie do Was: jaki jest powód absencji Toniuttiego i czy dotyczy on tylko tego spotkania ? Będę wdzięczny za odpowiedź.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Włączyłem mecz Projektu z JW w trakcie 1 seta. Panowie, pytanie do Was: jaki jest powód absencji Toniuttiego i czy dotyczy on tylko tego spotkania ? Będę wdzięczny za odpowiedź.
byl przeziebiony teraz jest raczej zdrowy, bo na treningu 2 dni temu w jastrzebiu bral normalnie udzial.

przynajmniej tak oficjalnie jw gada ze byl przeziebiony i dlatego z barkomem nie gral. teraz w meczu z wawka siedzi za bandami wyglada na calego i zdrowego.

Otrzymane punkty reputacji: +58
M 9,3K

makalele007

Użytkownik
Nie mam zamiaru się biczować bo takiej lipy ze strony Nysy raczej nikt się nie spodziewał. Nawet komentujący byli w lekkim szoku patrząc na to co się dzieje na boisku.
Nysa kompletnie bez przyjęcia i zaangażowania. Chyba ci czołowi zawodnicy są już myślami w innych klubach, bo ciężko to inaczej wytłumaczyć.
A pisanie czegokolwiek w trakcie trwania meczu bądź po nim to jest dopiero ekspertka😉
Wrzucam tu swoje przemyślenia i czasem typy które gram.
Moim głównym typem był over Gierżota, ale gość dostosował się do poziomu kolegów z zespołu.
Typ na Nysę był ryzykowny, dlatego grałem go za niską stawkę.
Niech któryś z was- krytyków, zaprezentuje swoją wiedzę w temacie PLS przed spotkaniem i wtedy będzie pole do merytorycznej dyskusji.
Poza tym jeśli ktoś w ciemno gra typy innych użytkowników to znaczy że nie ma pojęcia ani o sporcie, ani o bukmacherce.
Ja nie mam pretensji do typu itd ale jak widzę analizy na 3 strony a 4 a za przeproszeniem "gowno" z tego wyniki po tysiące reputacji bo ktoś coś tam wydukal ale można to wsadzić w majty to jest chore a ktoś poda typ prawidłowy bez analizy z automatu jest upominany albo post usuwany. Wolę 100 typów bez analizy z czego 90 wejdzie niz 100 typów z analiza z czego 50 wejdzie.
Post automatycznie złączony:

kpina to jest pisać cos takiego po meczu znajac wynik xD moze jeszcze liczby z wczoraj z totolotka podaj
A ty adwokat czy kto?

pinio1111 199,7K

pinio1111

Użytkownik
Ja nie mam pretensji do typu itd ale jak widzę analizy na 3 strony a 4 a za przeproszeniem "gowno" z tego wyniki po tysiące reputacji bo ktoś coś tam wydukal ale można to wsadzić w majty to jest chore a ktoś poda typ prawidłowy bez analizy z automatu jest upominany albo post usuwany. Wolę 100 typów bez analizy z czego 90 wejdzie niz 100 typów z analiza z czego 50 wejdzie.

A ty adwokat czy kto?
To wrzuć tu chociaż jakiś goły typ, oczywiście z kursem powyżej 1,70, bo nie widzę żadnego twojego betu.
Napisz jakąś ciekawostkę przed meczem jeśli uważasz że analiza jest zła a ty grasz np w drugą stronę.
W innym wypadku takie posty po meczach są po prostu śmieszne.
Co do trafności typów, to jeśli znasz kogoś kto trafia choć 70% swoich betów z ciekawymi kursami, bo błaznów grających kursy 1,20 -1,30 pomijam, to daj mi namiar, chętnie skorzystam😉

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
de gustibus non est disputandum

serio będziesz narzekał ze ktoś dzieli się swoja wiedza i ma czas napisać "wypracowanie" na temat danego betu bo typ nie wszedł ? Moznaby napisać kończ waść, wstydu (sobie) oszczędź gdyż nie masz podstawowego pojęcia jak działa forum.

pinio1111 pinio1111 - niestety to jeden z tych "ynteligentow" mądrych po fakcie. Po przegranym becie rosną jak grzyby po deszczu i nie wnoszą koplentnie NIC.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom