>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

S 3,4K

sudo

Użytkownik
Dzisiaj 3 punkty dla Barkomu,dla nich mecz o życie,gra wygląda coraz lepiej.MKS pod formą,zabrany mecz przez sędziów ale też co pokazali nie mają psychiki i charakteru i po zabraniu dwóch punktów w taju przestali grać,do tego trener bez głowy przerywający dopiero przy 9:2,polecam typ

J 1,2K

jakxx88

Użytkownik
Hahahaha analiza niczego sobie.
Wczoraj też podobno Rzeszów miał zjeść zakse pisałeś.. nie twierdzę że nie wygra barkom ale jak coś piszesz to daj jakieś info albo analizę ciekawszą

Otrzymane punkty reputacji: +117
S 3,4K

sudo

Użytkownik
Wczoraj też podobno Rzeszów miał zjeść zakse pisałeś.. nie twierdzę że nie wygra barkom ale jak coś piszesz to daj jakieś info albo analizę ciekawszą

ale po co,właśnie tu są często przeładowane analizy,niepotrzebne powielenia statystyk z roznych aplikacji a ja oglądam i mowię jaki obraz mi się rysuje.Co do Rzeszowa pomylilem sie,nie pisalem,ze zje tylko wymęczy a to różnica.Poza tym warto spojrzec na wiecej typow a nie jeden ostatni.Za to Twoj wpis poszerzyl obraz meczu niebywale
Post automatycznie złączony:

Post automatycznie złączony:

ale po co,właśnie tu są często przeładowane analizy,niepotrzebne powielenia statystyk z roznych aplikacji a ja oglądam i mowię jaki obraz mi się rysuje.Co do Rzeszowa pomylilem sie,nie pisalem,ze zje tylko wymęczy a to różnica.Poza tym warto spojrzec na wiecej typow a nie jeden ostatni.Za to Twoj wpis poszerzyl obraz meczu niebywale

lukas88 525,3K

lukas88

Forum VIP
Barkom - Będzin
Typ: over 179,5 pkt
Kurs: 1,82
Superbet

Spotkanie zespołów z ogona tabeli, z podobnym poziomem sportowym. Wyniki osiągane przez Barkom nie odzwierciedlają ich niezłej gry, jednak kurs na Barkom mocno niedoszacowany więc nie zaryzykuję gry na zespół ze Lwowa po marnym 1,3-1,4. Co prawda w kadrze meczowej jest Tupchi, który miał problemy zdrowotne w końcówce ostatniego spotkania ligowego ale Będzin myślę że postawi opór. Spodziewam się tutaj przynajmniej 4 setowego pojedynku więc pobieram over punktowy.​

Ostatnia edycja:
pinio1111 188K

pinio1111

Użytkownik
Myślę że Barkom powinien sobie poradzić z Będzinem, choć w tym zespole brakuje radości z gry. Trochę mało tam emocji zarówno ze strony trenera, jak i zawodników.
Kurs na zwycięstwo Barkomu nieakceptowalny, a handi jednak nie zaryzykuję.
Próbuję zagrać under Vasyla, bo pomimo że jest niekwestionowanym liderem tego zespołu, to jednak linia dość wysoka. Do tej pory w 13 spotkaniach pokonał ją 3 razy, w tym w poprzednim meczu. Sądzę że dziś 5 setów nie będzie więc idę w under.
Również dość wysoka linia na Damiana Schulza, bo ponad 16 pkt zdobył tylko dwa razy w tym sezonie.
Ja jednak wybieram Tupchiego.

V. Tupchii under 20,5pkt 1,85 10pkt

W meczu Stilonu ciekawie wygląda para Moritz - Nico.
Jeszcze do niedawna w tym zestawieniu na Szerszenia były kursy 1,5 - 1,6 a po ostatnim spotkaniu gdzie Karlitzek zdobył 17pkt., kursy się totalnie odwróciły.
Moim zdaniem to spore niedopatrzenie, bo na przestrzeni całego sezonu to Nico jest stabilniejszym zawodnikiem i to on niejednokrotnie ciągnie grę drużyny.
Widzę tu value w kursach, więc próbuję to wykorzystać.

Więcej pkt.:
Karlitzek - Szerszeń 2,25 14-13

Ostatnia edycja:
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Dzisiaj 3 punkty dla Barkomu,dla nich mecz o życie,gra wygląda coraz lepiej.MKS pod formą,zabrany mecz przez sędziów ale też co pokazali nie mają psychiki i charakteru i po zabraniu dwóch punktów w taju przestali grać,do tego trener bez głowy przerywający dopiero przy 9:2,polecam typ
dla mnie to oni juz mieli pare meczy o zycie i wszystkie sromotnie spuscili w kiblu, do tego od paru meczy wygladaja jakby byli pogodzeni z tym ze to ich ostatni sezon w pluslidze.

bedzin pod forma? nie powiedzialbym, naginasz rzeczywistosc pod "bet".

Otrzymane punkty reputacji: +117
S 3,4K

sudo

Użytkownik
dla mnie to oni juz mieli pare meczy o zycie i wszystkie sromotnie spuscili w kiblu, do tego od paru meczy wygladaja jakby byli pogodzeni z tym ze to ich ostatni sezon w pluslidze.

bedzin pod forma? nie powiedzialbym, naginasz rzeczywistosc pod "bet".
To jest moja opinia,to co zrobili ze Slepskiem w taju to tak nie zachowują się waleczni sportowcy tylko zespoly żeńskie w lidze juniorów

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
To jest moja opinia,to co zrobili ze Slepskiem w taju to tak nie zachowują się waleczni sportowcy tylko zespoly żeńskie w lidze juniorów
a tam. az mi przypomniales jak kaczmarka turki zagotowaly rok temu w meczu LM jak zaksa grala o zycie u siebie przeciwko halkbankom. i co kaczmarek jako "taki sportowiec" nie powinien sie tak zachowac a o malo co swoim zachowaniem calego meczu nie wdupil ktory szedl spokojnie na 3-1.

Ostatnia edycja:
S 3,4K

sudo

Użytkownik
a tam. az mi przypomniales jak kaczmarka turki zagotowaly rok temu w meczu LM jak zaksa grala o zycie u siebie przeciwko halkbankom. i co kaczmarek jako "taki sportowiec" nie powinien sie tak zachowac a o malo co swoim zachowaniem calego meczu nie wdupil ktory szedl spokojnie na 3-1.
Przykład dobry tylko Mks jeszcze nie
ma na ławce trenera,zawodnicy sie rozpłakali i obrazili a ten treneropodobny gość czeka do 9:2,jakiś sabotażysta to jest

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Przykład dobry tylko Mks jeszcze nie
ma na ławce trenera,zawodnicy sie rozpłakali i obrazili a ten treneropodobny gość czeka do 9:2,jakiś sabotażysta to jest
serio nie znasz dawida murka? :p

a w sumie zapomnialem o najwazniejszym bedzin od 2 meczy gra bez pająka na sypie i sypie mlody 19 latek (sparnecki szparlecki czy jakos tak nie chce mi sie sprawdzac).co dziwne obraaz gry bedzina za bardzo sie nie zmienil i nie widac braku.

Ostatnia edycja:
S 3,4K

sudo

Użytkownik
serio nie znasz dawida murka? :p

a w sumie zapomnialem o najwazniejszym bedzin od 2 meczy gra bez pająka na sypie i sypie mlody 19 latek (sparnecki szparlecki czy jakos tak nie chce mi sie sprawdzac).co dziwne obraaz gry bedzina za bardzo sie nie zmienil i nie widac braku.
Znam bardzo dobrze ale jak nie sprawdzil sie w Volley Wroclaw tak tu dalej sie kompromituje

pinio1111 188K

pinio1111

Użytkownik
Znam bardzo dobrze ale jak nie sprawdzil sie w Volley Wroclaw tak tu dalej sie kompromituje
A kim ma tu niby grać? Damian niestety dostosował się poziomem do reszty zespołu. Od czasu do czasu, któryś z zawodników odpali, ale to trochę za mało. Patrząc na personalia to oni i tak ugrali więcej niż się spodziewałem.

pinio1111 188K

pinio1111

Użytkownik
Częstochowa - Gdańsk
over 178,5pkt 1,82 fortuna

Prawdę mówiąc sądziłem że linia będzie na poziomie min 183,5pkt, więc to co jest pobieram z chęcią.
Trefl to prawdziwi maratończycy PLS. Tylko jeden ich mecz zakończył się w 3 setach i była to przegrana z Zaksą w Gdańsku, choć i w tym meczu sety były na styku i niewiele brakowało by Gdańsk ugrał minimum partię.
Do tego Piotrek Orczyk ostatnio odpoczywał i dziś już będzie w pełni gotowy do gry, a to z pewnością wzmocnienie dla zespołu.
Gospodarze są rewelacją sezonu i zajmują w tabeli wysokie 6 miejsce z ogromnymi szansami na udział w PP. Ograli faworytów, ale mieli też wpadkę z Barkomem 0:3, a ostatnio ulegli Stilonowi. Widać że jest to zespół nieobliczalny, ale chyba bardziej motywują się na top ligi, niż na średniaków. Na 13 kolejek 3 razy ich mecze kończyły się w 3 setach.
Sądzę że dzisiaj Gdańszczanie postawią trudne warunki gospodarzom i mecz wyjdzie poza 3 sety, a przy tym scenariuszu szanse na pokrycie overu meczowego są bardzo duże.
Moim zdaniem to najrozsądniejsza opcja na dzisiejszy mecz, bo granie Czewy po 1,30 nie ma kompletnie sensu.

Ostatnia edycja:
lukas88 525,3K

lukas88

Forum VIP
Częstochowa bez Issacsona!!!, więc bardziej warto raczej +9,5 pkt na Trefl Gdańsk po 1,92 lub zwycięstwo gości po 3,50.
Dyrektor Żygadło w trybie awaryjnym włączony do składu na ten mecz 🫣🫣🫣

Do góry Bottom