U
0
Usunięty użytkownik 172988
Gość
W sezonach: 2012/2013 i 2018/2019 Bełchatowianie przekonali się co to znaczy trafić mocnego rywala w ćwierćfinale i zniweczyć cały sezon. Kończyli wtedy poza czołową czwórką.
Gratulacje trafień, niektóre naprawdę fajne, śledziłem wszystkie i pełne uznanie. Będzin jednak trochę naciągany, realnie kto miał pograć to zagrał przy kursach ok. 3.00 i wtopił praktycznie wszystko co wcześniej ugrales na plus.I tak i nie. Bo ok, biorę na klatę ze bylem sfokusowany w ostatnich tygodniach. I popatrzmy
Kalisz - Legionovia - grana niespodzianka, zakładająca ze Legionovia celuje w Radomkę. Jak w masło @2.5
Kedzierzyn - gralem na zasadzie ze Warszawa chce 6 miejsca, kurs @2.93 gladziutko
Gdańsk - miał pilnować 3 miejsca, upilnowal bez problemu @1.45
Police - no one mnie wczoraj zawiodły, nie ukrywam i dalej tego do konca nie ogarniam po co Rzeszów wygrał
Będzin - pograny wcześniej, wczoraj do skontrowania , buki poglupialy
I dzisiaj Wrocław w hc, gdzie sama wygrana była po @2.5. No bajeczka, Budowlane 0-3 u siebie
Wiec jeżeli to ja jestem ten sfokusowany to dziękuję - bardzo mi z tym dobrze. Dzisiaj nie tłumaczyłem Wam ze Będzin to weźmie tylko ze argumenty o tym ze oni są słabi mogą nie mieć znaczenia. Skra zagrała fair, szacunek. Ale kiedyś Castellani tez zagrał fair i poległ. A Anastasi przywiózł złoto podkładając się po drodze
Aha. Żadnego typu nie wrzuciłem po meczu, żadnego kuponu nie pokazywałem gdy wynik był już znany. Zazwyczaj staram się wrzucić przynajmniej kilka godzin wczesnej. Między jednym a drugim piwem hahaha
Tu nawet nie chodzi o to czy to grałeś czy polecałeś, napisałeś tylko że potrzebują dwóch setów do 4 miejsca. Po prostu wychodziło ogólnie że będą celować w to 4 miejsce co się nie sprawdziło.A ja komuś Rzeszów polecałem czy jednak czytanie ze zrozumieniem Cię serio przerasta?
Idź na dwór, zaczerpnij trochę świeżego powietrza, bo i tak fenomenem w moich oczach nie będziesz co cały czas starasz się udowodnić.Panowie wybaczcie - ostatni post i już nie robie zamieszania ale ten typ juz mnie irytuje
Wczoraj 12:34 - mój post o tym ze w normalnych czasach Rzeszów walczyłby o przewage parkietu ale ja to odpuszczam
Post o 15:43 - informacja dla tych co chcą inwestowac w Rzeszów żeby uważali bo im 2 sety wystarcza
Bartez mnie poprawił i przeprosilem za pomylke przyznając ze faktycznie Rzeszów potrzebuje byle jakiej wygranej
Twój wniosek - gralem Rzeszow
Dzisiaj piszesz ze odpuszczasz mecz Skry po czym stwierdzasz przy 2-0 ze nie do końca miałeś na myśli ze odpuszczasz
Potem mówisz ze Warszawa nie miała prawa wygrać po czym stwierdzasz ze nawet jak tak napisałeś to nie miałeś tego na myśli bo w sporcie wszystko możliwe o czym ty jako sportowiec wiesz doskonale
Nie chce mi się juz Ciebie dalej punktowac. Szczerze zycze powodzenia. Ale proszę nie wchodź juz ze mną w dyskusję bo nie chce mi się czytać pierw zarzutów a potem ze w sumie nie to miałeś na mysli.
Jakie są plany MKSu ? Planują szybki powrót do Plus Ligi ? Kilku odejdzie, wiadomo kto ? O kim się mówi ? Jak ten spadek wpłynie na finanse i funkcjonowanie klubu ? Doszły Cię jakieś słuchy w tym temacie ?Ogólnie jestem z okolic Będzina i wiem jak wygląda sytuacja w klubie, jak wygląda mentalność zawodników.
Mówi się dużo, robi się średnio. Jest system ratowania klubu ale co będzie to nie wiadomo. Faryna, Bednaruk podobno pewne, Ademar możliwe (Radom). Veloso też na pewno odchodzi. Ogólnie jest kiepsko.Jakie są plany MKSu ? Planują szybki powrót do Plus Ligi ? Kilku odejdzie, wiadomo kto ? O kim się mówi ? Jak ten spadek wpłynie na finanse i funkcjonowanie klubu ? Doszły Cię jakieś słuchy w tym temacie ?
Ja planuje, krążą słuchy, ze może zabraknąć Jimeneza, ale mimo wszystko dla mnie goście powinni być dzisiaj faworytem. Zdecydowanie lepszy sezon i z optymizmem patrzą w przyszłość. ZarZ coś wrzucę w typach dnia.Właśnie miałem pytać czy idzie dzisiaj ktoś w stronę Lubina ?
Jak można rotować składem w PO? Zaksa wychodzi na parkiet po szybkie 3-0 i czeka na środę. Inaczej tego nie widzę.ZAKSA K-K- Ślepsk Suwałki
Typ: 2 (+16,5)
Kurs: 1,72
Fortuna
Stawka 6/10
Dziś kolejny dzień Play Offów w Polskiej Plus Lidze, na pierwszy rzut biorę pojedynek wielkiej Zaksy, która oczywiście jest wielkim faworytem do zdobycia mistrzostwa, z zespołem z Suwałk, który w fazie zasadniczej zajął 8 miejsce. Zaksa ma ciężki tydzień bo ledwo co wrócili z Kazania po ciężkim 5- setowym pojedynku, gdzie potrafili w mega trudnych warunkach odwrócić losy meczu. Przegrywali 2-0 i w 3 secie 24-22, mimo potrafili wyrwać zwycięstwo zespołowi Zenitu. Już w środę czeka nas rewanż w Kędzierzynie, także dzisiejsze spotkanie jest swego rodzaju sparingiem przed rewanżem w tych jakże elitarnych rozgrywkach jakimi jest Liga Mistrzów. Dziś upatruję szansy dla gości, gdyż zespół godpodarzy na pewno odczuwa ciężar meczu w Kazaniu + podróż. Poza tym uważam że Grbić może dać nieco rotować składem mając z tyłu głowy środowy rewanż z Zenitem. Abstrahując od czynników fizyczny Ślepsk wcale nie jest łatwym rywalem, i Zaksa nie musi mieć spacerku. Zwróćmy uwagę na wyniki Ślepska w tym sezonie, gdzie przegrali np 0-3 z Jastrzębskim ale dwa sety na przewagi, 2 sety ugrane z Verwą, oba spotkania z Zaksą przegrane 3-0 (26-24, 25- 23, 25-19)i 3-1 (26-24, 26-24, 23-25, 25-23), także potrafią powalczyć. Uważam że dziś będzie to ciężki mecz dla Zaksy i jestem w stanie za drobne zaryzykować nawet wygrana gości.
Alternatywnie proponuję:
Ślepsk + 13,5 pkt @ 2,29 Fortuna 5/10
over 145,5 @ 1,83 Fortuna 6/10
Ślepsk + 2,5 seta @ 1,84 4/10
Slepsk +1,5 seta@ 3,80 2/10
Ślepsk wygra @ 9,28 Pinnacle
Ot tak, że opłacalność gry na Zakse przy tych kursach jest żadna, mniejsza o rotację. Które rozgrywki mają większą wagę wg. Ciebie i w których można odrobić nawet porażkę?Jak można rotować składem w PO? Zaksa wychodzi na parkiet po szybkie 3-0 i czeka na środę. Inaczej tego nie widzę.