Podzielam Twój Typ Będzin u Siebie zawsze był groźny Chłopaki mają o co grać, będą chcieć pokazać się z dobrej strony by zainteresować Swoją Osobą inne kluby. Faryna i Santana jeśli dziś zagrają Swoje to Nysa nie ma czego szukać. Szczególnie Santana z świetnym zasięgiem i zagrywka może dziś zrobić duża szkodę przyjmującym po drugiej stronie. Kalembka to najlepszy Srodkowy z obu drużyn . Jeśli Sobański zagra również Swoje a słabszy mecz bedzie miał kiler Ben Tara to nie ma innej opcji niż Będzin.. Duże value na gospodarzyNie mogę się zgodzić z powyższymi propozycjami. Jak dla mnie faworytem spotkania jest Będzin. Wszyscy przytaczają ich bezbarwny mecz z Lubinem, ale już nikt nie pamięta o poprzedniej zażartej walce i porażce dopiero po tie-breaku z Zawierciem. Personalnie składy zdecydowanie wyrównane. Liderzy to kilerzy atakujący. Rozegranie na podobnym poziomie, Śródek z przewagą dla przyjezdnych, lecz przyjecie zdecydowanie dla gospodarzy. Ademar, Sobański >>>> Bucko, Łapszyński. Spotkanie w niesamowicie specyficznej sosnowieckiej hali. Mimo wszystko do tego oświetlenia przyzwyczajeni będą Będzinianie i powinno być to ich atutem. Spotkanie o punkty, a o honor. Nie oszukujmy się Nysa i tak w ogólnym rozrachunku nie przeskoczy Radomian. W mojej opinii zdecydowanie Będzin, chociaż przyznam szczerze liczyłem na kurs powyżej 3. Biorę jednak i ten 2,76 dostępny w Fortunie
Post automatycznie złączony:
Podzielam zdanie kolegi Jesli dziś Santana i Faryna zagrają Swoje to Nysa nie ma czego szukać Santana duży zasięg w ataku świetna zagrywka, Faryna to samo.. Duże value na gospodarzy, hala specyficza, na której gospodarze zawsze groźni. Do tego Chłopaki Będę chcieli się pokazac żeby nie grać w 1 lidze Powodzenia