AZS Olsztyn - Lotos Trefl Gdańsk # Lotos Trefl Gdańsk -9 # 1.87 # Parimatch # stawka 1/5 1
autowpierdol w 2 secie :]
Forma Gdańska wraca na właściwe tory. Zagrywka funkcjonuje bardzo dobrze, kopią z niej już bardzo konkretnie szczególnie Troy i Grzyb, floty są coraz trudniejsze do przyjęcia. Troy wraca do swojego optimum, jak się zatnie to zawsze w obwodzie jest Schulz który jest solidnym zawodnikiem z baaaardzo trudnym flotem do przyjęcia.
Problemy zdrowotne Schwarza to już przeszłość, Mika standardowo całkiem ok. Gato w obronie wraca do tego co grał w tamtym sezonie, jako ciekawostkę podam fakt, że w ostatnim meczu miał 80% przyjęcia pozytywnego w tym 80% perfekcyjnego
Jedyne zastrzeżenia mam do środka bo poza Grzybem jest trochę drewniano i sypacze czasami rzucają kartofle.
Olsztyn to dla mnie jeden ze słabszych zespołów tej ligi, jedyna osoba która się tam wyróżnia to Bednorz ale to za mało.
Stoilovic to raczej w pierwszej lidze by się nie łapał do pierwszej szóstki.
Woicki słabo.
Van den Dries to dla mnie drewno.
Zajder i Kolewijn bez szału.
Potera niczym się nie wyróżnia.
Dla mnie linia powinna być ustawiona na -12 punktów. Tak więc korzystam.
Lotos rozstrzela ich zagrywką. Nawet jak stracą seta to minimalnie punktowo, a przynajmniej w dwóch powinien być pogrom.
MKS Będzin - Asseco Resovia Rzeszów # under 145.5 # 1.85 # bwin # stawka 2/5 1.7
Dobra, żarty się skończyły. Każda strata punktów w przypadku Resovii automatycznie wykreśli ich z walki o Mistrzostwo Polski o ile już to się nie stało.
Forma wraca, zagrywką kopią jak konie, przyjęcie ustabilizowane, w ataku jeszcze mają rezerwy ale wygląda to o niebo lepiej.
Penchev w końcu przestał sabotować swój zespół, Alek fruwa aż miło, Kurek standardowo liczby kosmiczne (chociaż momentami złapie zwiechę), jedynie mam zastrzeżenia do rozegrania.
Grają dzisiaj z największymi
piz.dami/leszczami/paralitami/antysiatkarzami tej ligi, Będzinem. Te typy miałyby problem w pierwszej lidze polskiej siatkówki.
Resovia na każdej pozycji ma lepszego zawodnika x 2.
W Będzinie nie funkcjonuje nic, przyjęcie, rozegrania, atak, obrona to jest jakieś dno. Oczy bolą od oglądania tej "drużyny".
Nie wierzę w to, że są w stanie urwać seta Resovii, chociaż po ich niedawnych wyczynach zjechałem ze stawką do 2/5 zamiast 3/5.
Zastanawiałem się nad handicapem -15.5, trochę za wysoki.
Zastanawiałem się nad underem 75 punktów Resovii, mógłby im się trafić set na przewagi i po typie nawet jak w pozostałych dwóch by ich pojechali do 15.
Dobry typ to też handicap setowy -2.5.
Ale ja gram under 145.5 po lepszym kursie i praktycznie takiej samej pewności dla mnie.