ZAKSA wygrywając wskakuje na fotel lidera za wynik 0:3
fortuna oferuje 2.07 sądzę iż warto.
Witam Panowie
Serio chcecie grać na to że Zaksa dziś wygra 3:0, moim skromnym zdaniem to czysta głupota, po 1
siatkówka to taki sport że każdy może ugrać 1 seta, nawet najlepsza drużyna na świecie może stracić jednego seta z jakiś słabeuszem.. Po prostu takich typów się nie gra..
Po 2 Bydgoszcz to nie jest jakiś tam Bedzin, z całym szacunkiem do nich, ale drużyna z niemałym potencjałem, która miała dużego pecha na początku sezonu, wiadomo kontuzje 2 podstawowych graczy Ferens i Jarosz..i niestety bez tych graczy grają na razie siano, ale to niż znaczy że tak będzie już do końca sezonu..
Dobra wiadomość jest taka że wrócił Kuba jarosz, którego bardzo brakowało, szczególnie w meczu ze Skrą, gdzie łuczniczka powinna wygrać minimium 1 seta, a skończyło się wiadomo w 3 setach.. Gdyby za to drewno Krzyska był Jarosz, wynik byłby całkiem inny. Dziś naszczęscie Kuba zagra i będzie miał dużą motywację, bo na przeciwko zobaczymy konkurentów do kadry na turniej na igrzyska(Grzesia Bocką i sierotę Konarskego)..Czasu już bardzo mało, więc kiedy jak nie dziś ma pokazać że należy mu się koszulka z orzełkiem..
Do tego Dawid Murek, wiadomo dziadzia, ale jak widać było w meczu ze Skrą, nie zapomniał jeszcze jak się atakuje, i nie dość ze efektywnie to jeszcze jak za starych czasów efektownia..Motywacja i wola walki jak u 20 lata który dopiero wchodzi na siatkarskie parkiety i chce pokazać co potrafii..szacun Dawid..
Obok niego klinkerberg, solidny belg, choć troszkę himeryczny, ale na pewno nie można powiedzieć że dużo gorszy od Sama Deroo z zaksy, choć ten na razie świetny sezon..
Srodek solidny z Jurkiewiczem i Nowakowskim, jego floty będą sprawiać problemy na przyjecieu w zaksie..
Rozegranie też soldne, choć Radke raczej nigdy nie będzie , to i tak uważam że to naprawdę dobry solidny zawodnik..
Zaksaw tym sezonie naprawdę inna drużyna, Giotgi świetnie to poukładał, choć mi brakuje tam jednej wielkij gwiazdy coś w stylu Felipe, który potarfiłby w trudnym momencie wziąć ciężar na swoje barki, wtedy dla mnie byłaby to kompletna druzyna..
Kedzierzyn faworyte, ale uważam że na pewno nie będzie to łatwy mecz, spodziewam się i tak też gram na pkt powyżej 172.5
Typ Bydgoszcz Zaksa ptk pow. 172.5 Bet 365..