Początek walki o medale
Skra-Jastrzębie
Jastrzębie +2,5 1.9 bet365
Skra już przegrała ten sezon, teraz trzeba ratować co się da.
Forma przed przerwą była słaba, jeszcze coś tam powalczyli w ostatnim meczu z Lotosem ale przegrali i to się liczy, atmosfera w zespole raczej za ciekawa nie jest.
Jest kilka problemów, przede wszystkim słaba gra Uriarte, nierówna Wlazłego i Conte, brak Winiarskiego, wszedł na chwilę ale gość nie jest jeszcze zdrowy, sporo błędów po drodze zrobił Falasca.
Jastrzębie bez poważnej gry o prawie miesiąca, nie wiem czy to źle czy dobrze, jest szansa, że Bartman coś zagra ale nie liczyłbym na jakiś długi występ po takiej przerwie.
Sporo zależy od przyjęcia, przy dobrym dograniu Masny jest w stanie zrobić świetną robotę.
Przy tak nierównej formie jaką ostatnio widziałem set dla Jastrzębia jest w zasięgu.
Resovia-Lotos
Powyżej 179,5 1.8 bet365
Pierwszy mecz finałowy.
Nie wiem czy Resovia nie jest już po swoim szczycie formy, takie odnoszę delikatne wrażenie.
W tej przerwie było trochę zamieszania z kontraktami, ciągle nie wiadomo co Penczevem, Ivović odchodzi do Rosji najprawdopodobniej, grali 2 sparingi w tygodniu z Friedrischafen, wyniki średnie, zwycięstwo i porażka.
Poza tym presja dużo większa po ich stronie, są zdecydowanym faworytem i w zasadzie "muszą" wygrać.
Lotos swoje już zrobił, teraz mogą spokojnie pykać te finały.
Gra mega poukładana ale o tym już pisałem kilkukrotnie.
Jeden set jest jak najbardziej w ich zasięgu.
Trochę wróżenie z fusów po tych przerwach, więc stawka zwłaszcza w meczu o brąz mocno rekreacyjna.