Środa to prawdziwa gratka dla fanów volleyballa, większość kursów na czyste wygrane nie poraża, jednak w moim odczuciu są dość pewne aby zagrać za grubsze pieniążki bez większej spiny. Na naszym krajowym podwórku będzie się sporo działo, począwszy od meczu Resovia - Jastrzebski, tutaj upatruję pewną wygraną gospodarzy, którzy prezentują super poziom grając u siebie. Jastrzębie bazuje na grze Michała Łaski, którego jutro zabraknie oraz jego imiennika grającego na przyjęciu jednak zależy jaki będzie miał dzień, czy wstrzeli się z zagrywką co znacznie poprawiłoby jego pewność w ataku, z drugiej strony na siatce będzie czekał na niego Nowakowski z resztą bandy, odnośnie tego wątku Malinowski pomimo fajnego rozegrania Masnego dostanie kilka czap i szybko zgaśnie, jednak Włoch polskiego pochodzenia w takich meczach jest o wiele lepszą opcją. B-A-H oferuję kurs
1,2 na to spotkanie, tak jak wspominałem wcześniej szału niema, jednak gorąco zachęcam na
podbicie kombi oraz grania sporych pieniążków, pamiętajmy o tym że
siatkówka jednak jest dość bezpieczną dyscypliną do obstawiania. Bez większego wniku, kolejne typy według mnie godne zagrania:
RCS Czarni Radom - Transfer Bydgoszcz - pewna 1 po kursie
1,30 nie ma co się rozczulać nad tym meczem, chłopaki z Bydgoszczy nie prezentują formy z tamtego sezonu, nie bez powodu okupując ostatnie miejsce w lidze. Kooistra wraca z meczy reprezentacyjnych gdzie
Holandia została w koncertowy sposób pozbawiona udziału w MŚ, najlepiej punktujący gracz Plusligi myślę, że wyżyje się na Transferze.
Indykpol AZS Olsztyn -
PGE Skra Belchatów - stawiam na gości po śmiesznym kursie
1,10 (wszytskie kursy z BAHa, który niestety nie ma rozbudowanej oferty na te wydarzenia a szkoda), drużyna z Olsztyna miała fajny początek sezonu, jednak w starciu z Bełchatowem nie upatruję tutaj zbyt wielkich szans, Hain i Krzysiek prezentują fajny poziom, ale to nie wystarczy na Bełchatowian, którzy nadal szukają pozycji dla Wlazłego, pewnym punktem tego zespołu jest Wrona (obok Nowakowskiego czołówka środkowych, mam nadzieję że Antiga będzie powoływał go do reprezentacji ze względu na umiejętności i znajomości ???? ), co do środkowych z Bełchatowa, jest pewna osoba, która jest dosłownie nienormalna, niejaki Karol Kłos zwróćcie uwagę na jego zachowanie po zdobyciu punktu (jutro Polsat Sport g.20.30).
Podsumowując te 3 meczyki dają kurs 1,72 myślę, że można śmiało zagrać grubiej bo pewniaki, dosłownie. Do tego sprawdźcie Włoską ligę ( zwłaszcza fajne kursy z Polakami w składach, drużyna Kurka jedzie po wszystkich a kurs jak najbardziej godny uwagi) i rosyjską. Powodzenia !