S
2
stevenking
Użytkownik
To samo można napisać o Konarskim, jest nierówny i nie ma zmiennika. Ja również widzę tutaj mało argumentów za Delectą.
Schops tak naprawdę wskoczył do podstawowego składu przed PlayOffami. Mogło brakować mu gry, na pewno nie był w optymalnej formie, ale czy on ma problemy z kondycją ? Tak kilka razy powiedzieli Drzyzga czy tam Swędrowski i od razu wszyscy stwierdzili, że Schops nie wytrzymuje kondycyjnie.Shops nie potrafi utrzymać dobrej dyspozycji przez więcej niż 2 sety, a Bartman jest strasznie nie równy. Gdyby Resovia miała atakującego z prawdziwego zdarzenia lub Shops miał dobrą kondycję
Dwie uwagi: brak charakteru w Bydgoszczy??? Sory, ale bredzisz, jeśli komuś brakuje charakteru czy chemii w drużynie to akurat Resovii, nieraz widać spuszczone głowy przy załamaniu gry, w Delekcie tego nie zauważyłem. Co do tego czy Kowal jest znakomitym taktykiem też bym się sprzeczał, ale bronią go wyniki. Z typem jak najbardziej się zgadzam, Resovia u siebie, nie licząc wpadki z Czewą, i Ligi Mistrzów gra bardzo skutecznie. Ściany bardzo pomagają rzeszowiakom, dziś muszą wygrać.Jednak WEDŁUG MNIE mimo, że jest to świetna ekipa, brakuje charakteru do zdobycia trofeum lub chociaż gra w finale Mistrzostw Polski. Także uważam, że ławka jest za wąska i znakomity taktyk, jakim jest trener Kowal znajdzie receptę na słabe punkty Delecty.
Zdanie swoje podpieram faktem, że potrafią się zmobilizować na najważniejsze mecze i je wygrywać. W trakcie sezonu w każdej drużynie znajdziesz momenty, że będą grać ze spuszczonymi głowami. Uważam, że jest to element trudnego sezonu. Tak, przyznaję, widzialem takie mecze. MECZE O STAWKĘ SĄ W TYM PRZYPADKU WYZNACZNIKIEM I TO ONE CECHUJĄ ZWYCIĘZCÓW.Dwie uwagi: brak charakteru w Bydgoszczy??? Sory, ale bredzisz, jeśli komuś brakuje charakteru czy chemii w drużynie to akurat Resovii, nieraz widać spuszczone głowy przy załamaniu gry, w Delekcie tego nie zauważyłem. Co do tego czy Kowal jest znakomitym taktykiem też bym się sprzeczał, ale bronią go wyniki. Z typem jak najbardziej się zgadzam, Resovia u siebie, nie licząc wpadki z Czewą, i Ligi Mistrzów gra bardzo skutecznie. Ściany bardzo pomagają rzeszowiakom, dziś muszą wygrać.
Resovia-Bydgoszcz pierwszy set @1.41 betsafe
Resovia-Bydgoszcz over 185,5 @2.01 betsafe
Wiem, sory za ten wyjazd, troche mnie poniosło. W każdym razie takie gadanie o psychice nie ma większego sensu, czasem odpuszcza się ze względu na wysokie prowadzenie, w innym wypadku gdy dostaje się łomot. Ale mniejsza o to, będziemy mieć po 10 postów to pogadamy na pw, nie ma sensu tutaj robić dymu. Co do meczu: kapitalna gra Tichacka!! Naprawde, ma forme w PO. Gdy Bydzi zaczęło nawalać przyjęcie to gra się kończyła, Konarski kilka autów za dużo w końcówkach setów. Jutro wypadałoby skończyć rywalizację w półfinale.Zdanie swoje podpieram faktem, że potrafią się zmobilizować na najważniejsze mecze i je wygrywać. W trakcie sezonu w każdej drużynie znajdziesz momenty, że będą grać ze spuszczonymi głowami. Uważam, że jest to element trudnego sezonu. Tak, przyznaję, widzialem takie mecze. MECZE O STAWKĘ SĄ W TYM PRZYPADKU WYZNACZNIKIEM I TO ONE CECHUJĄ ZWYCIĘZCÓW.
Bredzę? Licz się ze słowami.
Tak, trener Kowal jest znakomitym taktykiem. Ligi nie wygrywa się przypadkiem. Nikt wcześniej nie przerwał żelaznej passy Skry. Pozdrawiam.
Rozwiń to z tym treningiem. Dwie różne bajki ? Mówimy o kondycji fizycznej. Wiadomo, że inne obciążenie psychiczne, ale Kowal powiedział w tym wywiadzie prawdę. Zawodnik nie ma prawa po dwóch setach odczuwać zmęczenia.Poza tym mecz a trening (4, 5 godzin) to dwie różne bajki.
Jedyne z czym mogę się zgodzić to fakt, że Shops nie grał i z meczu na mecz powinno być coraz lepiej.
czlowieku chyba ogladales inne mecze Francuz byl dokladniej obstawiany dlatego inni mieli wieksze pole manewru , kazda zmiana na innego zawodnika spowodowałaby wieksza porazke...wynik 3-1 dla Mistrza mowi co innego niz to co przedstawiaszResovia jest w komfortowej sytuacji bo prowadzi 2:1 i gra na swoim, ale Delekta jak przystało na zwycięzcę sezonu zasadniczego łatwo skóry nie sprzeda, bo pokazali chłopaki ze siatkówka nie jest im obca a więc po zaciętej walce mecz zakończy się tai-brakiem i zwycięstwem Resowi 3:2
Mój typ:
Resowia Rzeszów(-1,5) vs Delekta Bydgoszcz(+1,5) typ:2. sportingbet kurs: 2,5. 3:1 (21:25, 25:21, 30:28, 26:24)
Wygranych sie nie ocenia wiec o Resowi nie napisze nic natomiast Delekta zostawiła po sobie bardzo pozytywne wrażenie niestety Antiga przegrał ten mecz a Makowski ma wielki minus że nie zmienił Francuza który oprucz nazwiska nie pokazał w tym meczu nic, jak widać po wynikach poszczególnych setów grały dwa równorzędne zespoły i wynik mógł być zupełnie w drugą stronę.