filip_r2
Użytkownik
Gdybym wymienić jego dobre z tych które grali z rywalami z górnej półki to wymienił bym właśnie te z Fener. Jakie jeszcze miałem namyśli ligowy wyjazdowy ze Skrą w którym pojawiał się tylko na krótkich zmianach i na 2 przyjęcia dwa razy przyjmował w trybuny. Spotkanie w połifnale PP też do tych ważniejszych się zalicza. No i te dwa z Dynamem jak wspomniałeś zmienił Alka ale czy była to dobra zmiana chyba nie zbyt bo o ile dobrze pamiętam to jego bardzo słabe przyjęcia przyczyniły się w końcówce TB do roztrwonienia przewagi i przegrania spotkania... Z tego co pamiętam w pierwszym secie też przyjmował fatalnie... aczkolwiek mogę się mylić.W Skrze to ona faktycznie siedzi, i to chyba ma dość wygodnie na tej ławce. Trener Kowal natomiast w drugiej części sezonu już chętniej sięga po rezerwowych. Takim przełomowych meczem było chyba starcie z Fenerbahce Stambuł w Pucharze CEV, gdzie omal nie ograli ich na wyjeździe.
Poza tym piszesz o meczach o najwyższą stawkę - a ile to ich było? Zdefiniuj mi pojęcie "najwyższa stawka", bo jak dla mnie to właśnie dziś jest mecz o najwyższą stawkę. Ewentualnie ten dwumecz z Dynamem Moskwa można by jeszcze tak nazwać, ale więcej ich nie widzę. I akurat Bojić kiedy wszedł na boisko za Achrema, którego złapały skurcze, spisał się dobrze, choć początek meczu wtedy był w jego wykonaniu fatalny i musiał ratować sytuację Lotman. Rotacja następuje głównie między nimi, bowiem dobrze się uzupełniają.
Naturalnie, że tak, to tylko taki przypis w ramach ciekawostki, jednak coś on obrazuje - przyjezdni rzucają wszystko na Skrę, by od razu ją ugryźć w pierwszym meczu i już dwukrotnie się to udało.
Co do tej ciekawostki. Nie warto się czymś takim sugerować bo każdy finał jest inny w każdym finale spotykają się zupełnie inne zespoły w innych składach, formach itp itd