no dlugo nie musiales czekac, bo tb w meczu skry z nysą był podobnym kabaretemA przebieg dzisiejszego szlagieru to zdecydowanie można porównać do żeńskiej siatkówki.
Edit. Takiego kabaretu długo nie ujrzymy w męskiej siatkówce.
Graczem światowej klasy to był powiedzmy w pierwszych 10 kolejkach sezonu. Grał wówczas na kosmicznym poziomie. Ostatnio to równia pochyła. Gra bardzo nieregularnie. Akurat Mendez ma dużą do niego cierpliwość, bo potrafił przetrzymać go na parkiecie przy skutecznośći 2/8 (gdzie był blokowany i bił po autach). Minusem na pewno tego typu jest fakt, iż Mendez często korzysta z podwójnych zmian, tak więc może mieć mniej okazji do ataku. Natomiast przy zapaści po prostu wejdzie za niego Hadrava.Warta - Jastrzębie @ Boyser over 19.5 (1.85) FORTUNA
Co tu dużo mówić gracz klasy światowej, jedyną ewentualną przeszkodą może być fakt, że jego zmiennik Jan Hadrava lubi zaskoczyć formą i zmienić Boyera po dwóch czy trzech nieudanych akcjach. Lewe skrzydło Jastrzębia czyli Clevenot i Fornal nie gwarantują pewnej i stabilnej formy, więc sypacze tonutti i tervaporti (zależy na kogo postawi trener, obaj to świetni sypacze ale jednak torniutti to zawodnik o troszeczkę wyższych parametrach że się tak wyraże i nie chodzi tutaj o wzrost a raczej o szybkość i dokładność dociągnięcia tej piłki do antenki, toniutti też dużo więcej gra do Boyera więc licze że wyjdzie w podstawie).Mecz będzie długi,jakiś tb się zapowiada moim zdaniem co w zasadzie gwarantuje wejście typu
Oczywiście szanuje i życzę powodzenia. Mimo to wolałbym zagrać na over Kovacevicia. Linia dwa oczka wyżej. Jak piłki dystrybuuje Tavarez, to każdy wie. Ogólnie Portugalczyk mało gra środkiem i piłki głównie kieruje do skrzydeł. Większość piłek dostaje Uros, który gra na dość przyzwoitej skuteczności. Wydaje mi się, że były tym mecze w tym sezonie, gdzie Serb w trzech setach pokrywał tę linię. Tak jak kolega wyżej spodziewam się dość wyrównanego spotkania.od siebie dodaje jeszcze
Jastrzębie -1.5 seta (2.83)
No kurs kosmiczny, biorąc pod uwagę różnice klas i notowania przed sezonowe, gdzie naprawde na pozycjach mamy dużą przewage Jastrzębia jak nie kolosalną, przede wszystkim genialny rozgrywający, genialny atakujący (czego o będącym w warcie na emeryturze konarskim bym już nie powiedział) i jak Fornal i jego Francuski kolega na pozycji zagrają na swoim poziomie to warte po prostu zjedzą i taką też mam nadzieję.
Resovia -13.5 (1.43)
Kędzierzyn -14.5 (1.33)
takie kursy na podbitke, myślę, że nie będzie żadnego problemu z wejściem, drużyny klase lepsze od przeciwników
Co do kolegi wyżej no licze na to, że Boyer jednak nie zejdzie i nie będzie grał gówna bo gdybym tak myślał nie grałbym overa
Tak zapytam czy widziałeś wogole ostatnie mecze Jastrzębia ? Opisujesz gwiazdy drużyny ale chyba zapomniałeś dodać ze Ci zawodnicy ostatnia nie są w formie ,Boyer do 10 kolejka kosmita a ostatnio pod formę i często zmieniamy przez Janka Hadrave ..Fornal w tym sezonie bez błysku ,to abolutnie nie ten sam grajek co w tamtym sezonie ,Toniutti to już nie ten geniusz który zachwycał grając w Zaksie ..i na moment wcale nie jest dużo lepszy od tavaresa który ma świetna zagrywkę i dużo lepszy blok ..od siebie dodaje jeszcze
Jastrzębie -1.5 seta (2.83)
No kurs kosmiczny, biorąc pod uwagę różnice klas i notowania przed sezonowe, gdzie naprawde na pozycjach mamy dużą przewage Jastrzębia jak nie kolosalną, przede wszystkim genialny rozgrywający, genialny atakujący (czego o będącym w warcie na emeryturze konarskim bym już nie powiedział) i jak Fornal i jego Francuski kolega na pozycji zagrają na swoim poziomie to warte po prostu zjedzą i taką też mam nadzieję.
Resovia -13.5 (1.43)
Kędzierzyn -14.5 (1.33)
takie kursy na podbitke, myślę, że nie będzie żadnego problemu z wejściem, drużyny klase lepsze od przeciwników
Co do kolegi wyżej no licze na to, że Boyer jednak nie zejdzie i nie będzie grał gówna bo gdybym tak myślał nie grałbym overa
Słuchaj JW może zagrać dużo lepiej w koncu ale nie musi, dzis się o tym przekonany ..Ty nie tyle wierzysz ale jesteś przekonany o tym ,wiec zobaczymy jak będzie ..Tak widziałem ostatnie mecze Jastrzębia, jednak dyspozycja po świętach a przed nimi to dwie różne rzeczy to po pierwsze po drugie Fornal coraz lepiej prezentuje się po powrocie i zaczyna grać kosmos, jak Clevene'ot dołączy dziś do niego z formą to rozjadą to zawiercie w trymiga, Zawiercie to zespół lecący w tym sezonie na mega farcie, wygrając co chwila tb w jakiś dziwnych okolicznościach, dwumecz ze skrą 2x po taju i to naprawdę tak że mogli dostać 2x 3:0 i jeszcze kilka mega stykowych pojedynków po prostu przepchanych mówiąc brzydko. Jastrzębie jak wejdzie na swój tor lotu to zmiecie zawiercie z powierzchni ziemii i nie ma o czym nawet mówić
Ja biorę JSW. Kovacevic zszedł z kontuzja, więc szanse Węgla zdecydowanie rosnaGdyby chłopaki tu nie pozwolili na powrót JW, to nawet i szybkie 3-0 mogłoby być, Boyer wciąż jeszcze nie jest sobą, M'Baye narazie zapowiada się na absolutną kradzież, jeśli dowiezie z formą na koniec sezonu.
Zawiercie @1,88 live, brzmi aż zanadto zachęcająco, niesie hala Rycerzy.
Ja biorę JSW. Kovacevic zszedł z kontuzja, więc szanse Węgla zdecydowanie rosna