>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

movieplk 421,4K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
movieplk movieplk nie rozumiem o co się przywaliłeś? Zawsze podaje stawki w ten sposób 10/10 - dla mnie pewniak i must bet, 5-6/10 normalna stawka.
To za ile kto stawia, to już indywidualna sprawa każdego z osobna. Gdybym napisał, że walę to za tysiące i podał tyko stsa z taką linią, to może twoja wypowiedź miałaby sens, a tak to mogę się tylko uśmiechnąć. eot
Bo nic nie zrozumiałeś, co napisałem. Co z tego, że STS wystawi pewniaka i będziesz pisał, że 10/10, za którego można stawiać domy, kiedy maksymalnie można zagrać to za 200 złotych!!! To jest tylko sztuczne nabijanie statystyk. Handicapy, over/under z PLK można grać za ogromne stawki typu pewnie nawet 10 000/20 000 złotych i tutaj można pisać 10/10, 5/10. Ale nie przy zawodnikach PLK wystawianych w STS, których można maksymalnie zagrać za 200 złotych. Dziś zobaczyłem i na dzisiejszej spotkanie w STS dalej jest limit 200 złotych na zawodników PLK.

14/12/2024 17:30 CET
King Szczecin (over 83.5) - Czarni Slupsk
1.95 (STS)/1.90 (Fortuna)/1.88 (ETOTO)
5/10

King po wpłaceniu 100 000 złotych dla PLK może grać 6 obcokrajowcami. Daje im to w PLK bardzo szeroki skład i teraz będą mogli sobie pressować, kryć mocniej w obronie. Dziś przy braku centra Haginsa na pewno będą się ładować wiele pod kosz, bo jedynym centrem będzie dziś Szymon Tomczak i przy zmianach wchodzić będzie na centra Quincy Ford, który nim w ogóle nie jest i wtedy też Czarni powinni szybciej grać fragmentami. King myślę, że dziś sobie będzie spokojnie punktować i te 85 rzucą.

*Loren Jackson do teraz nie wiadomo czy zagra.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +366
A 449,4K

adams235

Znawca - Żużel
Szczecin śmiało można wrzucić do jednego worka z Arką i Toruniem ...buki zarobione...niestety kolejka niespodzianek się trafiła ...
Czarni bez Haginsa i Jacksona graja lepiej niż z nimi 😁😉

K 8,3K

konradjerzy

Użytkownik
Panowie PLK to są żarty. Nie inwestowałem w to pieniędzy ale jeżeli przez 7 min 3k drużyna zdobywa 6 pkt to oznacza to że tam nie grają żądni zawodowcy. Trefl obity w każdym meczu przez przeciętne drużyny. PLK gówno znaczy. Zastanawiam się czy tam jest taka sama korupcja jak w dziedzinie Borka że to tak gówniane wygląda.
W Polsce nie ma dobrej sportowej menadżerki. W hokeju widać dobre zmiany ale reszta leży. Siatkówki nie liczę bo to top w Europie no i szkoda Kielc że tam brak pieniędzy bo zasługują na to

Otrzymane punkty reputacji: +495
G 14,3K

gelutbg

Użytkownik
Ciężko dziś coś wytypować,
Spójnia Śląsk, over 154,5 pkt, fizyczny mecz, liczę na sporo fauli i łatwych punktów co pozwoli przekroczyć tą linię, jeśli miałbym typować win to pójdę w kierunku gospodarzy mimo wszystko, Śląsk jaki jest każdy widzi, nie przekonuje mnie nawet przełamanie w pucharach.
Trefl Legia, chyba zbyt piękny jest ten kurs na Trefl, dobry do podbicia, 3 porażki z rzędu, być może Trefl wygra natomiast Legia uważam powalczy tutaj i nie spodziewam się jakiegoś lania gospodarzy, idę w Legię +8,5 pkt 1,61
MKS - Dziki, nie zdziwi mnie wygrana MKS, po overowym meczu 160 pkt, 6 z rzędu wygrana na wyjeździe? Krótka ławka gości i wysokie tempo gry MKS mogą być kluczowe

G 80,5K

GoldenRetriever

Użytkownik
G gelutbg a znasz składy obu drużyn w meczu MKS - Dziki?
Dziki:
1. Wesson
2. Anderson
3. Mc.Glyyn
4. Grochowski
5. Szlachetka
6. Mokros

To szóstka Dzików na dzisiejszy mecz. Grają w sześciu.

Dąbrowa Górnicza:
1. Cheese
2. Markusson
3. Cowels
4. Hook
5. Kucharek
6. Zalucki
7. Ryżek
8. Rajewicz

Dąbrowa będzie chciała grać szybko, ma przygotowane szybkie zagrywki na ten mecz, Dziki zakładam wręcz przeciwnie, maksymalne zwalanie akcji + twardą defensywa. Analizę skaldów wam przygotowałem wnioski musicie wyciągnąć sami, ja się nie podejmę.

Otrzymane punkty reputacji: +117
A 449,4K

adams235

Znawca - Żużel
McGusty z Legii widzę ostatnio w meczu pucharowym z Bamberg nie grał...kontuzja?
Osobiście pograłem M.Kolenda over 9.5 kurs 1.7 Fortuna
Linia niska,liczę że dziś 30 min pogra,i mobilizację przeciwko Treflowi...
I.Cowels over 14.5 Kurs 1.8 Fortuna
W sumie Dąbrowa 8 do gry sensownych w rotacji więc tu sporo minut może pograć Cowels,do tej pory gra średni sezon może dziś przełamanie?

Ostatnia edycja:
A 449,4K

adams235

Znawca - Żużel
Dąbrowa nie płaci czy chodziło o zwolnienie trenera?bo innego racjonalnego wytłumaczenia nie ma w zasadzie...Dziki w 6 a w zasadzie 5.5 bo Wesson po 4 minutach miał już 3 faule 😄chyba że Fryzjer zmienił branże 😉😉

G 14,3K

gelutbg

Użytkownik
Ciężko dziś coś wytypować,
Spójnia Śląsk, over 154,5 pkt, fizyczny mecz, liczę na sporo fauli i łatwych punktów co pozwoli przekroczyć tą linię, jeśli miałbym typować win to pójdę w kierunku gospodarzy mimo wszystko, Śląsk jaki jest każdy widzi, nie przekonuje mnie nawet przełamanie w pucharach.
Trefl Legia, chyba zbyt piękny jest ten kurs na Trefl, dobry do podbicia, 3 porażki z rzędu, być może Trefl wygra natomiast Legia uważam powalczy tutaj i nie spodziewam się jakiegoś lania gospodarzy, idę w Legię +8,5 pkt 1,61
MKS - Dziki, nie zdziwi mnie wygrana MKS, po overowym meczu 160 pkt, 6 z rzędu wygrana na wyjeździe? Krótka ławka gości i wysokie tempo gry MKS mogą być kluczowe
PLK w tym sezonie to stan umysłu, nie wiem co się dzieje w tym sezonie…Trefl dostaje prawie -50 , Dziki w 5 wygrywają…

G 14,3K

gelutbg

Użytkownik
Glynn odchodzi, to tak informacyjnie gdyby ktoś chciał grać na Dziki u siebie, kurs na Start 2.0 pewnie zaraz poleci w dół tyle tylko co ze to PLK, normalnie należało by grać grubiej bo Dziki w 4 będą grać teraz? Strach cokolwiek grać teraz…

M 0

marcin9182

Użytkownik
Glynn odchodzi, to tak informacyjnie gdyby ktoś chciał grać na Dziki u siebie, kurs na Start 2.0 pewnie zaraz poleci w dół tyle tylko co ze to PLK, normalnie należało by grać grubiej bo Dziki w 4 będą grać teraz? Strach cokolwiek grać teraz…
Ostatnio questionable byli Pamuła, Joesar i Mcgill. Jeśli wrócą to wydaje mi się że i takt start faworytem, ale możliwe że znowu będą cuda na kiju 😅

Do góry Bottom