Bo nic nie zrozumiałeś, co napisałem. Co z tego, że STS wystawi pewniaka i będziesz pisał, że 10/10, za którego można stawiać domy, kiedy maksymalnie można zagrać to za 200 złotych!!! To jest tylko sztuczne nabijanie statystyk. Handicapy, over/under z PLK można grać za ogromne stawki typu pewnie nawet 10 000/20 000 złotych i tutaj można pisać 10/10, 5/10. Ale nie przy zawodnikach PLK wystawianych w STS, których można maksymalnie zagrać za 200 złotych. Dziś zobaczyłem i na dzisiejszej spotkanie w STS dalej jest limit 200 złotych na zawodników PLK.movieplk nie rozumiem o co się przywaliłeś? Zawsze podaje stawki w ten sposób 10/10 - dla mnie pewniak i must bet, 5-6/10 normalna stawka.
To za ile kto stawia, to już indywidualna sprawa każdego z osobna. Gdybym napisał, że walę to za tysiące i podał tyko stsa z taką linią, to może twoja wypowiedź miałaby sens, a tak to mogę się tylko uśmiechnąć. eot
Dziki:G gelutbg a znasz składy obu drużyn w meczu MKS - Dziki?
PLK w tym sezonie to stan umysłu, nie wiem co się dzieje w tym sezonie…Trefl dostaje prawie -50 , Dziki w 5 wygrywają…Ciężko dziś coś wytypować,
Spójnia Śląsk, over 154,5 pkt, fizyczny mecz, liczę na sporo fauli i łatwych punktów co pozwoli przekroczyć tą linię, jeśli miałbym typować win to pójdę w kierunku gospodarzy mimo wszystko, Śląsk jaki jest każdy widzi, nie przekonuje mnie nawet przełamanie w pucharach.
Trefl Legia, chyba zbyt piękny jest ten kurs na Trefl, dobry do podbicia, 3 porażki z rzędu, być może Trefl wygra natomiast Legia uważam powalczy tutaj i nie spodziewam się jakiegoś lania gospodarzy, idę w Legię +8,5 pkt 1,61
MKS - Dziki, nie zdziwi mnie wygrana MKS, po overowym meczu 160 pkt, 6 z rzędu wygrana na wyjeździe? Krótka ławka gości i wysokie tempo gry MKS mogą być kluczowe
Jest powiedzenie-NIE DOTYKAC GOWNA BO SMIERDZI i tu w 100% się sprawdzaPLK w tym sezonie to stan umysłu, nie wiem co się dzieje w tym sezonie…Trefl dostaje prawie -50 , Dziki w 5 wygrywają…
Ostatnio questionable byli Pamuła, Joesar i Mcgill. Jeśli wrócą to wydaje mi się że i takt start faworytem, ale możliwe że znowu będą cuda na kijuGlynn odchodzi, to tak informacyjnie gdyby ktoś chciał grać na Dziki u siebie, kurs na Start 2.0 pewnie zaraz poleci w dół tyle tylko co ze to PLK, normalnie należało by grać grubiej bo Dziki w 4 będą grać teraz? Strach cokolwiek grać teraz…
Joesar zagra dziś. Najprawdopodobniej braknie jeszcze Pamuły i McgillaTo były choroby w większości. Więc w 5 czy 6 na pewno już nie zagrają.