Z
61,8K
zwierzakus
Użytkownik
Idę konsekwentnie w stronę Śląska. Co prawda dzisiejszy mecz ma potencjał na zebranie mocnego oklepu, bo jednak Słupsk to nie jest łatwy teren, a mecz z Podgoricą to jakieś żarty no ale mimo wszystko różnica w kulturze gry znacząca.
Słupsk może dzisiaj wygrać jedynie energią, bo jakościowo koszykarsko mnie nie przekonują. Zawodnicy zagraniczni to takie bieda wersje Garetta czy Beacha.
Śląsk oczywiście z kontuzjami ale nadal - jest to drużyna obecnie najlepsza w lidze i uważam że w tym meczu opcje są 2: albo solidny łomot od czarnych ale spokojny win. Ja w śląsk na polskim podwórku wierzę nawet w tym składzie osobowym który mają.
Śląsk Wrocław -4,5 1,85 szkoda 38 minut handi bez problemow wchodziło.
Słupsk może dzisiaj wygrać jedynie energią, bo jakościowo koszykarsko mnie nie przekonują. Zawodnicy zagraniczni to takie bieda wersje Garetta czy Beacha.
Śląsk oczywiście z kontuzjami ale nadal - jest to drużyna obecnie najlepsza w lidze i uważam że w tym meczu opcje są 2: albo solidny łomot od czarnych ale spokojny win. Ja w śląsk na polskim podwórku wierzę nawet w tym składzie osobowym który mają.
Śląsk Wrocław -4,5 1,85 szkoda 38 minut handi bez problemow wchodziło.
Ostatnia edycja: