G
80,4K
GoldenRetriever
Użytkownik
To nie jest ten Trice - ten czyli najlepszy zawodnik ligi tylko jego młodszy brat.szkoda czarnych
To nie jest ten Trice - ten czyli najlepszy zawodnik ligi tylko jego młodszy brat.szkoda czarnych
Nikt niczego permanentnie nie wycofał. Kurs do meczu będzie spadał na drużynę gości. Dobrowa grająca w tym zestawieniu personalnym nie ma prawa wygrać z zespołem walczącym o PO. Udało im się wygrać z Gdynią, która mocno rotowała dając pograć swoim młodym zawodnikom.Co z meczem Dąbrowa- Legia, polscy bukmacherzy solidarnie wycofali, na zagranicznych rośnie kurs na Legie. Ktoś jakieś informacje?
To jest jasne i w pełni się z tym zgadzam. Niemniej jednak wczoraj miały miejsce dziwne wydarzenia typu wycofanie z oferty wszystkich polskich buków na jakiś czas oraz dziwne ruchy u bukmacherów zagranicznych. Kurs rósł solidarnie do około 1.45 i z powrotem do 1.30 na ten moment stabilizując się odrobinę niżej niż kurs wyjściowy. W dobie wirusów i dziwnych wydarzeń, gdzie połowa drużyny nagle nie jedzie na mecz trzeba trzymać rękę na pulsie. PozdroNikt niczego permanentnie nie wycofał. Kurs do meczu będzie spadał na drużynę gości. Dobrowa grająca w tym zestawieniu personalnym nie ma prawa wygrać z zespołem walczącym o PO. Udało im się wygrać z Gdynią, która mocno rotowała dając pograć swoim młodym zawodnikom.
Bez Marble oraz Nowakowskiego grają na dokończenie sezonu.
Goście w Bydgoszczy też walczyli o pietruszkę i dali radę. Trefl jest słaby, po takim kursie na pewno warto zaryzykować. Aktualnie są już duże spadki, bo teraz jest w granicach 3,4.Tylko goscie walcza o pietruszke a gospodarze o awans. co widac po kursach. Obawiam sie ze tutaj i handinie pomoze :/
Trefl jest słaby ale jest olbrzymi atut niema już pseudo trenera na ławce więc nawet w takim składzie stać ich na wygranąGoście w Bydgoszczy też walczyli o pietruszkę i dali radę. Trefl jest słaby, po takim kursie na pewno warto zaryzykować. Aktualnie są już duże spadki, bo teraz jest w granicach 3,4.
Oczywiście. Myślę, że nikt nie ma wątpliwości, że faworytem tego meczu są gospodarze, ale wszystko rozchodzi się o pytanie jak dużym? Moim zdaniem minimalnym. Biorąc pod uwagę osłabienia Trefla składy są dość wyrównane, porównywalne. Przewagę musimy upatrywać w hali dlatego mecz wydaje mnie się, że z gatunku tych 60/40, więc początkowe kursy w granicach 6.00 to jakieś nieporozumienie.Trefl jest słaby ale jest olbrzymi atut niema już pseudo trenera na ławce więc nawet w takim składzie stać ich na wygraną
Mówię to jako Kibic i fan Trefla od 1997 roku.
Skąd info ? Szukam i nic nie widzę.Nie zagra niestety Jimmy Taylor.
Dlatego się pytam czy to pewne. Było tu już nie raz pisane o czymś co nie miało w ogóle miejsca.A gdzie ma być info? Nie wiem, potraficie ruszyć głową. Często info wychodzi wcześniej, a nie ma oficjalnego potwierdzenia w mediach