movieplk
Znawca - Polska Koszykówka
Nie grałem nic, więc nie odpisywałem. Jutro nie mam czasu wstawiać/pisać analiz, więc wyjątkowo dziś wieczorem typy, co zapewne zakończy się demolką i mocnym zjazdem kursów.movieplk co sądzisz o dwóch wygranych gości w niedzielę ? Wydaje się, że obie są wyraźnie lepsze od gospodarzy...
23/03/2022 16:00 CET
King Szczecin (under 83.5) - Stal Ostrow
1.99 (Fortuna)/1.90 (STS)1.88 (etoto)
5/10
King zagra w tym meczu bez Jakuba Schenka, a więc jedynym nominalnym rozgrywającym będzie 33-letni Jay Threatt. Pisałem już o tym wcześniej, że będzie grał wolno, a dodatkowo będzie pressowany i nękany pułapkami ze strony Ostrowa. Czeka go bardzo męczący mecz. Szczecin ostatnio świetnie zagrał w Dąbrowie i zdobył 90 punktów, ale wcześniej było 72 w regulaminowym czasie z Arką, 74 z Czarnymi, 82 z Anwilem i 74 ze Śląskiem.
Ostrów ostatnio mega nakręcony i wg mnie najlepszej formie w całym sezonie. Ostatnio Spójnia nie mogła nic zrobić i rzuciła 61, wcześniej Trefl 77, GTK 77 i Legia wrzuciła 84, a potem znowu kolejne cztery mecze bez tej linii. King będzie musiał zagrać świetny mecz albo Ostrów rzucić +100, ale linia na Kinga zdecydowanie za wysoka.
23/03/2022 18:00 CET
Polski Cukier Toruń - Start Lublin (+7.5)
1.95 (etoto)/1.93 (Fortuna)/1.90 (STS)
5/10
Dziwi mnie takie faworyzowanie Torunia, bo Start od PP wszedł w bardzo dobrą formę, a Toruń to średniak. Spodziewam się wyrównanego spotkania i dla mnie linia źle wystawiona.
Ostatnia edycja: