Haha chłopie to niezły under, akcje po 5 sekund, rzucają sobie jak w meczu gwiazd, masz chociaż 40% skuteczności tych swoich betow? Niezły znawca xd
Specjalnie dla Ciebie policzyłem i w tym temacie na 63 podane zakłady - 36 weszło, a 27 nie weszło, więc nie jest to 40% skuteczności. Chętnie też poczytam Twoje analizy i zakłady z
PLK, bo nie widziałem w tym temacie żadnego
Chociaż też rozumiem wkurzenie, bo pewnie to zagrałeś i też mam czasami jak gram czyjeś typy i nie wchodzi - dlatego ja się staram grać praktycznie tylko własne.
Chociaż też ręce mi opadają, kiedy jak wczoraj gra się Anwil handicap, gdzie kurs jest ustawiony, jakby grali Jarecki, Allen i Kowalczyk. Dodatkowo w meczu ze Spójnią Jarecki i Allen rzucili razem 47 punktów na 16/27 FG. Polpharma zagrała prawie cały mecz na 3 podkoszowych - Johnsona, Furstingera i Surmacza + Williams i Walda, który grał ochłapy dotychczas, a ławka zagrała 16 minut. Williams, który wcześniej grał fatalnie w meczu z Anwilem rzucił więcej punktów, niż w swoich wcześniejszych razem 4 wziętych. W każdym razie Anwil poszedł w tym meczu już na całość i szkoda tylko, że są narzekacze, a nie ma ekspertów, którzy polecaliby granie Polpharmy przy takich brakach, a mądrzy sobie dopiero w trakcie meczu - pozdro matilebron.
21/03/2021 17:30 CET
MKS Dabrowa Gornicza (-7.5) - GTK Gliwice
2.03 (
Fortuna)
7.5/10
I kolejna promocja, ale czy wejdzie? Kursy tego nie uwzględniają, ale GTK dzisiaj bez Varnado (17.2 PPG, 47.7% FG, 5.2 REB), Boguesa (10.6 PPG, 42% FG, 2.6 APG) i Personsa (13.4 PPG, 5.8 APG) i prawdopodobnie Diduszko. Mają 7 do gry w tym 18-letniego Wiśniewskiego, nie grającego prawie cały sezon młodego Helińskiego (23 minuty w całym sezonie), 39-letniego Szewczyka i fatalnego Delasa. Jeśli nie będzie cudów to MKS powinien spokojnie sobie ten mecz wygrać.
Terry Henderson (MKS - GTK)
powyżej 14.5 punktów
1.80-1.85 (
Fortuna/
Ewinner/Totalbet/
Betclic)
Henderson powinien mieć dzisiaj wiele minut i rzutów przy tak okrojonej rotacji, a linia jakby grali wcześniej wymienieni, których nie ma.
Daniel Gołębiowski (MKS - GTK)
powyżej 11.5 punktów
1.85 (
Betclic/
Ewinner)
Ta sama historia.
Nuni Omot (Trefl - Astoria)
powyżej 16.5 punktów
1.85 (
Betclic/
Ewinner)
Przeciwko jednaj z najsłabszych obron w lidze powinien sobie poszaleć Nuni, a linia wg mnie za niska o 1-2 punkty.