Ode mnie dzisiaj ako na rozgrywki 1/2 ligowe
Pogoń Prudnik - Legia 2 kurs 1,47
Międzychód - Gimbasket Wrocław 1 kurs 3,09
WKK Wrocław - Górnik Wałbrzych 2 kurs 1,18
AKO 5.36, stawka 100 po odliczeniu podatku ew 471,68
BUkmacher: sts
100, szkoda
Legia wyczerpała limit porażek. Po ostatniej przegranej z ekipą z Łańcuta, zostało zwolnionych dwóch zawodników, w ich miesjce sprowadzony Jarmarkowicz, który na tym poziomie rozgrywek powinien zrobić różnicę. Skład już wcześniej był bardzo mocny, mają przewagę praktycznie na każdej pozycji nad Prudnikiem. Największym atutem prudniczan jest na pewno hala - popularny Obuwnik, ale czy to dzisiaj wystarczy do zwycięstwa? Moim zdaniem nie, o ile na obwodzie powinno być w miarę wyrównanie (Prosta i Mroczek robią super robotę) tak pod koszem spora przewaga Legii.
Gimbasket super wszedł sezon i na pewno duża w tym zasługa okresu przygotowawczego, który mega solidnie przepracowali. Bardzo dobry bilans, również dzięki spotkaniom ze słabszymi rywalami, kadrowo te ekipy są bardzo podobne, pierwsza piątka do grania i tak naprawdę brak wsparcia wśród rezerwowych. Mocno przeszacowany kurs na Sokoła jak dla mnie, powinno być mniej więcej po równo, także spore value
Nie bez znaczenia na pewno będzie tutaj również podróż, kawałek z Wrocławia jest, a uwierzcie mi, że ekipa Gimbasketu nie podrużuje w komfortowych warunkach ????
Ostatni mecz na kuponie - ekipa z Wałbrzycha, która po raz kolejny walczy o awans na zaplecze
ekstraklasy kontra młodzież z WKK. Przed sezonem z WKK odeszło kilku najważniejszych zawodników (Rutkowski, Jędrzejewski, Kiwilsza czy Kapa), w składzie, oprócz Józefiaka sami młodzieżowcy. Po drugiej stronie kilku starych wyjadaczy + siła pod koszem, wrocławianie nie będą mieli żadnej odpowiedzi na Niedźwieckiego, Wróbla czy Bochenkiewicza. Rok temu Wałbrzych tutaj przegrał sensacyjnie swoje spotkanie( w sumie to nei tutaj, bo WKK grało na hali wrocławskiego AWF-u, teraz grają na swoim WKK Center ???? ) dzisiaj nic takiego nie powinno się wydarzyć.
Powodzenia!
PS. Zeby zagrac typ z 2 ligi, trzeba wrzucić 3 mecze na kupon
edit. Dwa pierwsze bez problemu, liczyłem że Legie da się jakoś skontrować
live na 365, niestety nie ma meczu... No nic, walka -6 przed 4q
edit 2. Jarmakowicz faktycznie robi różnice, szkoda że dla Prudnika. 3 straty w 3 akcjach pod rząd