obserwator-m
Forum VIP
Billing moim zdaniem jest za mało wykorzystywany, też potrafi z dystansu porzucać. Szymański jest po długiej kontuzji, przez który stracił poprzedni sezon i niby "jest powolnie wprowadzany do gry" a wg.mnie to po prostu ściema i on tak jak i Czujkowski nie będzie zbytnio grał. Alan to więcej żyje na ławce niż niektórzy na parkiecie, no ale widać Turkiewicz ma swoją koncepcję z "bliźniakami". W sumie to widzę, że się zgadzamy, 2 słabe ekipy, ja poszedłem w stronę gości po niemal 3.00, Ty w stronę Startu i przy okazji + za "literówkę", oczywiście, że z Toruniem, który grał słabiutko, próbowali nakręcać szybko akcje poprzez murzynków, ale oni tego dnia słabo to i potem odjazd w postaci Allena właśnie.Kto mógłby wesprzeć Allena w ataku? Billing, ale pisząc poprzedniego posta kompletnie o nim zapomniałem. Napisałem o braciach Diduszko bo kto inny? Szymański nie zagra, Czujkowski? Był dużo słabszym graczem na parkietach 1 ligowych od braci. Mecz dwóch słabych drużyn, Startowi przewidywałem na forum przed sezonem jedno z ostatnich 3 miejsc obok Tarnobrzega i Dąbrowy. Start w żadnym meczu nie jest zdecydowanym faworytem i nie traktuje go jako zdecydowanego faworyta w tym meczu, ale grając u siebie, przeciwko Polpharmie jeśli Allen będzie dużo trafiał, ktoś wspomoże Wojdyłę w walce pod koszem z Meierem i Ravenelem to widzę wygraną Startu. Z kim jak nie ze słabą Polpharmą u siebie? Za 5 godzin wszystko będziemy wiedzieć
P.S.Co do Alana i jego słabości w stosunku do braci, on ma nieco inną rolę w zespole, "świr" w pozytwnym słowa znaczeniu, a i w ubiegłorocznym Starcie była większy rozkład gry, niż Diduszki plus Grzeliński, który szkoda że nie wybrał drogi przez PLK do rozwoju kariery, bo pobędzie za oceanem i... wróci do PLK ????