>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

M 0

michal509

Użytkownik
Mam pytanie, czy jeśli zdarzyłoby się tak, że nie spodoba się im moja gra i zamknęliby mi konto, to czy mam możliwość wypłaty środków? Pewnie głupie pytanie, ale koledze zdarzyło się na Bwin, że zamknęli mu konto na którym miał 100 zł i nie miał jej jak wypłacić.
Na jednym z forów ktoś skarżył się na limity, w odpowiedzi dostał, że może postawić nawet 100 takich kuponów i obejdzie ten limit. Czy to prawda? W regulaminie jest napisane, że jakiekolwiek próby obejścia limitów będą karane. Pozdrawiam.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie wiem co chciałbyś robić ale jeśli nie złamiesz regulaminu to nie zamkną Ci konta. Jeśli jednak miałoby już do tego dojść to powinieneś odzyskać pieniądze - i tu znów - jeśli nie zamierzasz zdobyć ich łamiąc regulamin.

M 0

michal509

Użytkownik
Chciałbym założyć konto u tego bukmachera, ponieważ zauważyłem, że granie &quot;surebetów&quot; jest tutaj dziecinnie proste, dlatego mam wątpliwości czy dadzą mi pograć. Wątpię, żeby mi tak dali wygrywać.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
wypłaciłem wczoraj pieniądze na moneybookers zlaciłem wpłate i czeka do dzisiaj na moim koncie w money nic sie nie pojawiło co jest grane ??

J 18

_jarl_

Użytkownik
Chciałbym założyć konto u tego bukmachera, ponieważ zauważyłem, że granie &quot;surebetów&quot; jest tutaj dziecinnie proste, dlatego mam wątpliwości czy dadzą mi pograć. Wątpię, żeby mi tak dali wygrywać.
Nie masz jeszcze konta, a już wiesz, że to dziecinnie proste :grin:

Po pierwsze kursy zmieniają bardzo szybko - to co widzisz w porównywarce a to co masz przy potwierdzeniu zakładu często nie jest takie samo.

Po drugie skąd wiesz, że będziesz wygrywać akurat w Pinnacle? Jak masz surebet, gdzie po przeciwnej stronie jest Paddy Power, Stan James albo Interwetten to na ogół ta druga opcja jest bardziej dochodowa. A tam sobie nie pograsz.

Ale możesz śmiało grać, nie słyszałem, żeby komuś nie wypłacili pieniędzy, a limitów indywidualnych podobno nie dają.

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 0

materxx

Użytkownik
witam. chcialem sie dowiedziec czegos odnosnie NHL i OT na Pinnacle. Chcac obstawiac mecz &#39;wlacznie z dogrywka i karnymi&#39; mam na wszystkie zaklady &#39;offline&#39;. dlaczego nie ma dostepnego OT ?

T 0

tenznany

Użytkownik
Kolega chce obstawiac w pinnacle, ale nie posiada swojego konta bankowego. Czy ja(XXX) mogę przelać z mojego konta bankowego kase na jego konto gracza Pinnacle(YYY) ???

theblues21 1

theblues21

Użytkownik
witam! Możecie mi wyjaśnić o co chodzi w pinnacle z tyma zakłądami handicap. Np dzis na Azarenke jest -4,5 gema za 1.93 i inny zakłąd na -4 gema za 1.73. -4,5 to wiem że musi wygrac przynajmniej 5 gemami, a w tym -4 za 1,73 to np jak wygra 6-4 6-4 to wtedy jest zwrot czy kupon siada ? To samo w piłce gdy na gospodarzy jest -0,5 lub -1 , to jaki musi byc wynik żeby siadł ten handi na gospodarzy ? Nie spotykałem sie z czymś takim, zawsze było -1,5 lub +1,5.

birminghamek 67

birminghamek

Użytkownik
witam! Możecie mi wyjaśnić o co chodzi w pinnacle z tyma zakłądami handicap. Np dzis na Azarenke jest -4,5 gema za 1.93 i inny zakłąd na -4 gema za 1.73. -4,5 to wiem że musi wygrac przynajmniej 5 gemami, a w tym -4 za 1,73 to np jak wygra 6-4 6-4 to wtedy jest zwrot czy kupon siada ? To samo w piłce gdy na gospodarzy jest -0,5 lub -1 , to jaki musi byc wynik żeby siadł ten handi na gospodarzy ? Nie spotykałem sie z czymś takim, zawsze było -1,5 lub +1,5.
Raczej to jest na tej zasadzie. Jak postawisz na -4.5 gema a bedzie 6-4 6-4 to przegrasz wszystkie pieniadze po kursie 1.93, natomiast -4 to ryzykujesz ze jak bedzie wynik 6-3 6-4 to wygrywasz po mniejszym kursie, ale jak sie trafi 6-4 6-4 to zwracaja postawiony zaklad .Nie tracisz pieniedzy i z tad te -4.
Odpowiedz na Twoje pytanie to : zwrot.

D 0

darkdevil

Użytkownik
Pamiętaj, że płatności Moneybookers nie są akceptowane na Twoim koncie.
W celu uzyskania dokładnej informacji na temat dostępnych metod płatności przejdź do opcji Informacja o Płatnościach.
Co jest grane?

A 22

asza

Użytkownik
Witam
Przeglądam ofertę Pinnaclesports i nie potrafię znaleźć kursów z podpórkami typu 1x, x2, 12. Chodzi mi głownie o hokej i piłkę nożną. Nie mam u nich konta. Czy ktoś mógł by odpowiedzieć na poniższe pytania.
1. Czy gra z podpórkami jest możliwa w tych dyscyplinach?
2. Czy wyświetlają tylko część oferty dla osób nie zalogowanych?
Jeśli jakieś pytanie już pojawiło się wcześniej to przepraszam.
Pozdrówka

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
1. Czy gra z podpórkami jest możliwa w tych dyscyplinach?
+0,5 jest równoznaczne z typem 1X bądź X2 w zależności na jaki zespół masz wystawione +0,5.
2. Czy wyświetlają tylko część oferty dla osób nie zalogowanych?
Tak, jeżeli się zalogujesz to np dajmy na to po przejściu do Premier League masz możliwość doboru dodatkowych linii under/over lub handicapów.
Pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 22

asza

Użytkownik
+0,5 jest równoznaczne z typem 1X bądź X2 w zależności na jaki zespół masz wystawione +0,5.
Dziekuję za szybka odpowiedź.
Z całym szacunkiem, ale tam jak byk stoi handicap, przynajmniej to co jest dla mnie widoczne. Rozumię to +0,5 - dzięki za wytłumaczenie zgadza się, ciekawe spojrzenie;) pomyśle nad tym, ale jak w takim przypadku zagrać typ 12? Da rade?
EDIT:
Chyba jedynie zakłady draw not bet czy NHL Draw itp.
Więc odp. brzmi nie.

theblues21 1

theblues21

Użytkownik
Był zakład na wygranie turnieju WTA w dubaju. postawiłem na Azarenke która sie wycofała i zamiast zwrotu stawki mam przegrana! Azarenka wogole nie grała więc nie rozumiem tego, na kort nie wyszła :/ O co chodzi ?

Do góry Bottom