wielkizordon
Użytkownik
nie wiem czy wszystkim ale mi linki nie dzialaja.
pzdr
pzdr
wszytko jest ok, musisz po wejściu na stronę kliknąć w link do pliku, też na początku myślałem że nie działanie wiem czy wszystkim ale mi linki nie dzialaja.
pzdr
Bzdura.prawda jest taka ze na dluzsza bukmacherka nie rozni sie niczym od od zwyklego rzutu monetą...
co do tego maratonu, to sa ludzie ktorzy potrafia na zakladach stracic 1000zl w tydzien, a sa osoby ktore potrafia stracic owe 1000 w jeden dzien, tym sie rozni jeden bukmacher, od drugiego...
A co do tych zarabiajacych na zakladach to z nimi jest identycznie jak z Yeti, wszyscy o nim mowia, ale nikt ich nie widzial.
Sorry, Gofermarcin, za zasmiecanie watku.
Jesli odsprzedajesz remis po 10 minutach to jestes w plecy. Bo kurs (BACK) na remis jest mniejszy niz kurs (LAY) ktory postawiles.dzieki za info.
ale mam tez pytanie do autora.
Moglbys wyjasnic po chlopsku jak to dziala bo paru rzeczy nie rozumiem.
Chodzi tu o to ze stawiasz np 0-0 po jakims kursie i gdy np po 10minutach jest 0-0 odsprzedajesz swoj kupon, tak?
Uwazaj z tym linkiem i na tego goscia...nic do konca nie jest pewnego a akurat jesli chodzi o niego pare niedomowien juz bylo...Bzdura.
Zarabia bardzo mały procent.
Dowód?
Koleś z Londynu - Adam Heathcote. Traduje na wyścigach konnych.
http://adamheathcote.blogspot.com/
Wg Anglików grających na betfair, to prawdopodobnie najlepszy koleś na świecie
lecimy dalej, miałem przerwe bo ostatnio miałem pewną robotę na zlecenie ????Podsumowanie:
konto: €1 743.63
sprzedane w przerwie po kursie 1,51 zysk: +74,80€
next:
Union Berlin - Kaiserslautern 2 @2,64 100€
wynik: 0-1 zysk +126€????
Preston - Newcastle 2 @2,26 100€
inter 200€Barcelona - Inter 2 @5,60 200€
Unirea - Sevilla 1 @3,95 200€
Rangers - Stuttgart 1 @2,98 200€