>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

pierwszy milion trzeba ukraść - bukmacherom czyli GofeR na BETFAIR

Status
Zamknięty.
cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
No zagalopowałeś się troche koleżko. Nagle piszesz, że grasz dla zabawy - to po cholere ten temat, kto gra za swoje, ten wie że to całkiem inna para kaloszy.
Piękne zyski, zadnych dowodów oprócz analizy po fakcie. &quot;Tutaj było 0-1 ale nie sprzedałem bo nie było mnie w domu gdyż miałem pilną sprawę&quot; - zagrane za 200E... nie rób wody z mózgu nowicjuszom na BF, bo wychodzi że &quot;zarabia się samo&quot;.
Tak na marginesie, to w gestii podającego typy jest być jak najbardziej wiarygodnym przed publiką, tekst &quot;I ty go na pewno nie zobaczysz&quot; pokazuje gdzie jesteś i z kulturą i z typami...

G 0

gofermarcin

Użytkownik
Piękne zyski, zadnych dowodów oprócz analizy po fakcie. &quot;Tutaj było 0-1 ale nie sprzedałem bo nie było mnie w domu gdyż miałem pilną sprawę&quot; - zagrane za 200E... nie rób wody z mózgu nowicjuszom na BF, bo wychodzi że &quot;zarabia się samo&quot;.
No i -200.00 więc samo się nie zarabia.

SPOKO. Dziś podliczam ostatnie typy i temat do zamknięcia. Nie będę się produkował, skoro nie chcecie.
Znalazł się ktoś kto pokazał, że można wygrać. Od razu szukacie igły w stogu siana. Ci co mi zaufali to grają ze mną. Reszcie dziękujemy ????

G 0

gofermarcin

Użytkownik
Lewski Sofia - Liteks 2 @3,60 -200€
Bordeaux - Juventus 2 @2,74 -200€
APOEL - Atl.Madrid 1 @3,95 +169€
Porto - Chelsea 1 @3,15 -200€
konto: €1 817.63
ogólny zysk: +817.63
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA WIĘCEJ SIĘ TU NIE POJAWIE. ŁASKI BEZ.????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom