Screen będzie, jak osiągnę założony przeze mnie zysk.Masz moze screena z profitem ogolnym z ostatnich dwoch tygodni??
właśnie najważniejsze w tradingu jest to (dla mnie najważniejsze) żeby tradować przed meczem i ewentualny zysk/stratę zamknąć przed rozpoczęciem spotkaniaja dopiero uczę się tradingu (od tygodnia), wczoraj "zagrałem" pierwszy raz i niestety popłynąłem, grałem w trybie live i przebieg wydarzeń nie był po mojej myśli
do tego trzeba mieć dobre łącze ????myślę że do tradingu idealnie nadają się wyścigi konne, kursy tam są bardzo dynamiczne, piłka nożna charakteryzuje się dosyć "małymi" wahaniami i ciężko przewidzieć kierunek zmian
a tu się zgodzę w 100%To ja podzielę się moim doświadczeniem. Co do piłki nożnej to najlepiej kupić kurs jakieś 20 min przed meczem. Największe obroty zaczynają się ok 15 min przed rozpoczęciem spotkania. No i czy warto zakład sprzedawać przed rozpoczęciem nawet jak jest strata?? To zależy od kursu. Jednak jeśli dobrze wybierze się spotkanie i drużynę to zwykle nie ma problemu z ugraniem 1 czy 2 ticków przed gwizdkiem początkowym.
no właśnie i tutaj rodzi się pytanie jak wybierać spotkania, oczywiście zdaję sobie sprawę że nie ma jakiegoś schematu,Jednak jeśli dobrze wybierze się spotkanie i drużynę to zwykle nie ma problemu z ugraniem 1 czy 2 ticków przed gwizdkiem początkowym.
ja staram się korzystać z wykresów i analizować je coś w stylu wykresu giełdowego i związaną z nim analizą techniczną tylko nie za dobrze to wychodzi jak na początek bo mamy tylko jeden wykres na którym jest kurs oraz wolumen. Na giełdzie jest masa różnych innych wykresów pomocniczych (chyba nazywa się to wskaźnikami)no właśnie i tutaj rodzi się pytanie jak wybierać spotkania, oczywiście zdaję sobie sprawę że nie ma jakiegoś schematu,
ale mimo wszystko chciałbym dążyć do jakiś systemowych rozwiązań i myślę że można wyróżnić jakieś typy spotkań...i bardziej lub mniej trafnie je określać
ciekawy pomysł a stosujesz do tego świece japońskie?ja staram się korzystać z wykresów i analizować je coś w stylu wykresu giełdowego i związaną z nim analizą techniczną tylko nie za dobrze to wychodzi jak na początek bo mamy tylko jeden wykres na którym jest kurs oraz wolumen. Na giełdzie jest masa różnych innych wykresów pomocniczych (chyba nazywa się to wskaźnikami)
Chłopie, wiesz co? Jak się dobrze wybierze drużynę, to te swoje porady możesz sobie w... rękaw włożyć.To ja podzielę się moim doświadczeniem. Co do piłki nożnej to najlepiej kupić kurs jakieś 20 min przed meczem. Największe obroty zaczynają się ok 15 min przed rozpoczęciem spotkania. No i czy warto zakład sprzedawać przed rozpoczęciem nawet jak jest strata?? To zależy od kursu. Jednak jeśli dobrze wybierze się spotkanie i drużynę to zwykle nie ma problemu z ugraniem 1 czy 2 ticków przed gwizdkiem początkowym.
bukmacherka czy trading sama w sobnie sie wiaze z ryzykiem. Bez ryzyka nie ma pieniedzy i kazdy powinien sobie z tego zdawac sprawe i pewnie wiekszosc sobie zdaje wiec nie laz i nie mieszaj sie w tematy bo nic pozytecznego do nich nie wnosisz a cioagle czytanie postow w takim samym tonioe jest juz nudne. Nie ma ryzyka nie ma pieniedzy. To jest forum bukmacherskie a nie anty bukmacherskie. Chlopie moze wstap do PO zaplaca Ci i bedziesz pie*dolil ciemnej masie jaka to bukmacherka i hazard jest zlyChłopie, wiesz co? Jak się dobrze wybierze drużynę, to te swoje porady możesz sobie w... rękaw włożyć.
Acha, zwykle nie ma problemu?
Ale tylko wtedy, jeśli cyt. "jeśli dobrze wybierze się spotkanie i drużynę".
Ma chłopak rację!
a jak się *****, przepraszam, źle wybierze drużynę, to chu*, przepraszam bombki strzelił.
Święta będą bez karpia, będziecie kupony, zamiast uszek, w barszczu czerwonym wpierdzielać.