Ale glupoty gadasz, to ze pracujesz dla buka po czesci to wyjasnia... gram od 4 lat i jestem na plusie po podliczeniu wszystkiego okolo 30tys. to w sumie nic w porownaniu z moim znajomym z Angli ktory jest od 3 lat nie schodzi nizej niz 10tys. funtow na miesiac,
30tys. - chyba lirów włoskich.
To trza było go poprosić o parę typów, to nie musiałbyś teraz siedzieć w Anglii na zmywaku.
Na cztery lata to wychodzi 600 lirów na miesiąc - tyle to ja wydaję co dzienie na pokarm dla rybek...
Tak to ciezki kawalek chleba, tylko wtedy kiedy nastawisz sie na to ze odrazu bedziesz mial miliony zysku, stala
praca a buki jako dodatkowe zrodlo dochodu wtedy masz wolna psychike,
No tak. Wolna psychika jest najważniejsza. A jutro rano o szóstej znowu trza zapierniczać do roboty. Nie ma to jak wolna psychika...
Dlaczego wiekszosc ludzi przegrywa ? najlepszy przyklad tomciomen, gosc iles tam stron tematu jedzie powoli generuje zysk, i zeby na koncu jebnac za 7 kola jakies gowno za przeproszeniem to sa wlasnie emocje, dlaczego tak zrobil bo jest lajkiem.
Nie no, tutaj to trudno się nie zgodzić. Jebnął ***** i jest "lajkiem". Taki z niego lajek, jak z ciebie gracz.
Dlaczego jak ktos gra dobrze mu idze ma na koncie te 4tys. i nagle wali va bank ? ten drugi co gra po tys. na typa, spokojnie moze sobie pozwolic na kilka porazek, co u takich ludzi rzadko sie zdarza.
Ale u jakich ludzi co się rzadko zdarza?
U tych, co walą va bank, czy u tych co sobie mogą pozwolić na kilka porażek?
Ilu jest typerow na otwartych forach co graja single, maja okreslony budzet, konsekwentnie trzymaja sie tego przez np. min. pol roku ? ja nie widze żadnego ?
Tzn. widzisz, czy nie widzisz żadnego? Bo pytasz, czy nie widzisz żadnego.
Ja nie wiem, co ty widzisz, albo czego nie widzisz, ale wiem, że takiego bełkotu, dawno już nie czytałem.
Dalej niechce mi sie pisac bo pan bukmacher ma swoje zdanie... ale masz do tego prawo jednak malo wiesz, ja osobiscie nigdy nie chcialem z tego zyc i niechce lubie poprostu obstawiac analizowac mecz, ale nie lubie tez przegrywac, bez zbednego napinania gram sobie na lajcie i jakos pomimo tego ze jestem lajkiem w porownaniu do tych co wyzej wspomnialem to na jakims tam plusie jestem
Pzdr. Powodzenia
Ja również pozdrawiam, ale czy ktoś potrafi przełożyć na język polski to ostatnie zdanie?
Franciszek Smuda to przy nim polonistą jest...