>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$$ Piłka nożna - przemyślenia, analizy, typy $$

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Cesar Vallejo - Universitario de Deportes
powyżej 0,75 (0,5 , 1) gola w 1 połowie @@ 1.775 bet365 1/10
✅✅

Monarcas Morelia - Veracruz
over 10 rzutów rożnych (azjan) @@ 1.825 bet365 3/10
✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
⚽ Peru - Copa Inca
Inti Gas - Juan Aurich
over 2.5 @@ 1.80 bet365 5/10 ✅✅

Czerwona latarnia grupy A - drużyna Inti Gas, podejmuje na własnym stadionie lidera tejże grupy - Juan Aurich. Ostatnia kolejka była co najmniej dziwna - we wszystkich meczach w tej grupie padły remisy. W ostatnim meczu gospodarze zdobyli jeden punkcik w meczu z drużyną z Limy, można powiedzieć, że dosyć niespodziewanie się to potoczyło. Był to ich drugi mecz w rozgrywkach w którym zdobyli punkty, przełamali serię czterech porażek z rzędu. Dzisiaj o punkty łatwo nie będzie, bo tak jak pisałem przyjeżdża lider grupy, bez porażki w rozgrywkach i z dość pechowym remisem w ostatnim meczu. Zagram w tym meczu over, obie drużyny overowe (Inti Gas średnio 3.1 gola na meczu, Juan Aurich 4.1), obie drużyny mają o co walczyć więc spodziewam się ofensywnej gry. W meczu sprzed dwóch miesięcy wygrała drużyna dzisiejszych gości wynikiem 3-1.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
???? Argentyna
Gimnasia - Boca Juniors
Gimnasia @@ 1.55 bet365 3/10
⛔⛔

Must win dla Gimnasia jeżeli chcą od razu awansować do ćwierćfinału, a nie bawić się w 1/8. Muszą także liczyć na porażkę Libertad, jednak przede wszystkim zwycięstwo ???? .

Czwarta kwarta ????

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
???? Argentyna
Lanus - Obras
Obras -3.5 @@ 1.85 ComeOn 2/10
✅✅

Lanus to już nie ma o co walczyć, na play-off nie ma szans, a Obras muszą utrzymać swoją dwunastą pozycję bo są na granicy play-out. Lanus gra słabo, bardzo słabo. 6 zwycięstw 23 porażki. Faworyt jest jeden, Obras ma o co grać więc motywacji nie zabraknie.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Ferrari - Williams 2 @@ 1.55 Bwin 4/10 ✅✅

Tutaj patrzyłbym bardziej na Bottas&#39;a, który od początku sezonu pokazuje bardzo dobrą dyspozycję. W Australii piąte, a w Malezji ósme miejsce, jednak jeszcze nie startował z tak wysokiej - czwartej pozycji. Do tego na plus dla Williamsa idzie to, że na torze jest dużo prostych, co pozwoli wykorzystać zalety ich bolidu. Alonso miał problemy z bolidem w Q3, co przyczyniło się na najniższa możliwą lokatę. Dodatkowo widać, że bolidy Ferrari nie są jeszcze w super dyspozycji co może się przyczynić w wyścigu. Jak dla mnie Williams póki co lepiej wypada i liczę tutaj między innymi na Bottasa.

Liczba sklasyfikowanych kierowców - powyżej 15.5 @@ 1.85 Marathonbet ✅✅3/10

Z bolidami coraz lepiej, deszcz nie jest zapowiadany, mega gorąco nie będzie więc jakieś odciążenie dla silników, mam nadzieję, że na pierwszym zakręcie pajacerki nie będzie.

Pierwszego typu nie gram bo nie mam konta w bwin, a nie mogłem znaleźć w innym buku, może ktoś skorzysta ;).

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Universidad De Chile - Colo Colo
Colo Colo DNB @@ 1.67 5/10 bet365
✅✅

Tutaj krótko, Universidad w środku tygodnia trudny wyjazd do Urugwaju, który będzie decydował o dalszym losie w Copa Libertadores. Nie mówię, że to spotkanie odpuszczą, ale nie być w pełni skoncentrowani. Colo Colo jeśli wygra to spotkanie zrobi sobie ogromną przewagę nad innymi zespołami, dla mnie goście dziś wygrają, ale zabezpieczam się DNB.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Podsumowanie pierwszego tygodnia kwietnia​

Zagrane kupony: 47
Wygrane kupony: 26
Kupony przegrane: 19
Zwroty: 2
Suma stawek: 128,5j
Suma wygranych: 142,12j
Yield: 10,60%​

Patrząc na ilość zagranych kuponów, not bad :cool:

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Gwatemala
Halcones FC - Iztapa

Tutaj myślę, że nie trzeba dużo pisać. Halcones są na granicy play-off, więc takie mecze muszą wygrywać, u siebie pięć meczów bez porażki, potrafią wygrywać z wyżej notowanymi ekipami np. Comunicaciones. Iztapa na wyjazdach siedem porażek z rzędu, ostatnia pozycja w tabeli i już raczej bez szans na cokolwiek. Do 11 drużyny tracą 8 punktów.

Halcones FC @@ 1.44 bet365 4/10
⛔⛔

Wenezuela
Anzoategui - Mineros

Trochę się dziwie takiemu kursowi na gości, no ale nic - próbujemy. Mineros wygrali Aperturę, jednak o powtórzenie sukcesu w Clausurze będzie ciężko. Ostatnio wygrali z Zamorą co na pewno pokazuje, że potencjał mają jednak rywalizacja jest ogromna. Na wyjazdach jednak często tracą punkty, trzy mecze bez zwycięstwa chyba odpowiednio pokazują to co mam na myśli. Anzoategui gra w Copa Libertadores, trafili na trudną grupę i są bez szans na awans, rozgrywki kontynentalne także wpływają na zmęczenie niektórych zawodników, szczególnie młodych co czasami wpływa na głupie straty punktów, u siebie grają średnio, co prawda bez porażki w tym sezonie jednak dwa remisy i dwa zwycięstwa. Moim zdaniem goście są w stanie wywieść tutaj minimum punkt.

Mineros +0.5 @@ 1.73 bet365 2/10 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Mołdawia ⚽
Olimpia Balti - Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol -3 @@ 1.83 bet365 2/10
✅✅

Dacia Chisinau - FC Speranta
Powyżej 4 @@ 2.00 bet365 2/10
⛔⛔

niewiemnajaki 158,3K