>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

$$ Piłka nożna - przemyślenia, analizy, typy $$

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Wczoraj strasznie słabo, dziś odrabiamy.
Dolgopolov A. - Montanes A.
Tutaj nie wiem szczerze powiedziawszy czy grać na Ukraińca, gra bardzo dobrze i wygrywa z czołówką touru, jednak turniej w Monte Carlo mu nie poszedł, w przeciwieństwie do Montanesa. Ze stawką bym nie przesadzał, obaj potrafią grać na mączce więc spotkanie może być wyrównane.
Dolgopolov @@ 1.40 bet365 2.5/10
Granollers-Pujol M. / Lopez M. - Kubot L. / Lindstedt R.
Nie jestem przekonany do debla, ale fajna okazja. Kuboty po sukcesie w AO bez osiągnięć, szybko odpadają z wszystkich turniejów i to czasami w żenującym stylu. Na mączce nie grają długo, z tego co mi się wydaje obaj też nie są dobrzy na tej nawierzchni, ale mogę się mylić. Lopezy w tym roku grali bardzo dużo spotkań na mączce, wygrali turniej w Buenos Aires, ostatnio trochę gorzej idzie, ale to z różnych innych powodów, m.in zmęczeniem po meczach singlowych.
Granollers-Pujol M. / Lopez M. @@ 1.57 bet365 4/10

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Rojer J./Tecau H. - Mahut N./Mannarino A.
Rojer J./Tecau H. @@ 1.33 bet365 5/10

Ivanovic A. - Lisicki S.
Ivanovic A. @@ 1.44 bet365 4/10

zaraz grają więc nic nie piszę :p

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dodig I./Melo M. - Lopez F./Mirnyi M.
Dodig I./Melo M. @@ 1.72 bet365 3.5/10

Myślałem, że już grali :eek:. Dużo większe doświadczenie deblowe po stronie Dodiga i Melo, głównie tym się kieruję. Oprócz tego finał w Monte Carlo, było blisko wygranej.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Wracam do gry :]

Piłka nożna - Peru
Melgar - Juan Aurich

Chyba jedyny mecz który dzisiaj jest warty uwagi, peruwiańskie rozgrywki Copa Inca. W tym spotkaniu postawie na zespół Melgar, ale zacznijmy od początku. Są to dwa ostatnie zespoły w swojej grupie, jednak dużo gorsza sytuacja jest po stronie Juan Aurich, którzy w trzech meczach zdobyli jeden punkt i ich szansa na awans do play-off jest praktycznie zerowa. Z drugiej strony gospodarze spotkania - Melgar, zespół który jakieś tam szanse na awans ma, 3 punkty w trzech meczach, jednak jeśli wygrają to spotkanie zbliżą się do 2 miejsca. Moim zdaniem drużyna Juan Aurich pogodziła się z porażką w tych rozgrywkach i bardziej się skupi na Copa Libertadores - gdzie także nie radzi sobie zbyt dobrze (porażka z Tigres), ale za to mają szanse na awans z ciężkiej grupy. Oprócz tego moim zdaniem Juan Aurich w tym spotkaniu nie zagra najlepszym składem, przez ostatnie 7 dni zagrali bodajże najlepszą jedenastką z czego przegrali dwa mecze - dodając jeszcze dzisiejszy mecz i podróż na drugi koniec kraju może być naprawdę ciężko więc spodziewam się zmian. Trzecia sprawa to wysokość na której położony jest stadion drużyny Melgar. Jest to miast Arequipa, które jest położone na górzystym terenie na południu kraju, a Juan Aurich to drużyna która gra na północy kraju w mieście Chiclayo, różnica wysokości to 2300m, a jak pokazują mecze głównie z Ameryki Południowej i ten aspekt może mieć zasadniczą różnice. Według mnie w tym meczu warto postawić na gospodarzy patrząc na wszystkie wymienione wyżej aspekty.

Melgar @@ 1.70 bet365 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Oriente Petrolero - Blooming

Jedne z największych/najważniejszych derbów w Boliwii czyli mecz pomiędzy Oriente Petrolero i Blooming. Według mnie ciężko w tym meczu ocenić kto wygra, dlatego chcę postawić na over. Pomiajam póki co formę zespołów, ale warto zauważyć, że mnóstwo spotkań H2H jest overowych, jest w nich dużo agresywnej gry co daje dużą ilość czerwonych kartek. Do tego Oriente Petrolero jest najbardziej skuteczną drużyną w lidze, a z drugiej strony ich defensywa nie jest najlepsza. Co prawda Blooming nie strzela dużo goli ani ich nie traci, jednak patrząc nigdy nie byli najskuteczniejszą drużyną, według mnie łatwy over, chociaż wszystko w tych derbach może się wydarzyć.
Bet bardziej dla osób lubiących ryzyko.
Over 2.5 @ 1.85 bet365 ⛔⛔

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Marseille - Caen

Pierwszy mecz 27. kolejki spotkań w francuskiej Ligue 1, mecz w którym zagra jedna z najbardziej znanych i najlepszych drużyn we Francji - Olympique Marseille, a ich rywalem będzie ligowy średniak Caen. Caen mimo niezbyt wysokiej pozycji w tabeli (14. miejsce) w ostatnim miesiącu gra bardzo dobrze i jest drużyną niepokonaną przez ostatnie sześć spotkań (5-1-0), a ich jedyny remis został cudem wywalczony z meczu z PSG. Oprócz tego potrafili wygrać z St. Etienne oraz drużynami z okolic swojej pozycji w tabeli. Drużyna z Marsylii natomiast ostatnio nie popisuje się formą i swoim potencjałem co pokazuje seria trzech ostatnich meczów zremisowanych (i to wcale nie z takimi dobrymi drużynami - Rennes i Reims). Oprócz tego w tym spotkaniu zmierzą się dwie drużyny najbardziej over&#39;owe w lidze - średnia bramek w ich meczach to około 3. Spotkania między tymi drużynami zazwyczaj mogły oferować dużą ilość bramek i to z obu stron. Caen jest drużyną, która w ofensywie gra bardzo dobrze - jest czwartą najlepszą ofensywą z Ligue 1 zaraz po takich potęgach jak Lyon, PSG oraz Marsylia, z drugiej strony w defensywie nie grają aż tak dobrze i ze straconymi golami może konkurować z drużynami pokroju Lens czy Metz. O ofensywie Marsylii myślę, że nie trzeba pisać - nazwiska takie jak Gignac, Ocampos, Payet czy Ayew same tłumaczą się swoją marką na francuskich boiskach. Z drugiej strony drużyna ze Stade Vélodrome lubi potracić trochę goli przez co Caen może spokojnie powalczyć w tym meczu minimum o gola, a może i nawet wywiezienie punktu z tego trudnego terenu.

BTS @ 1.80 bet365 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Galatasaray - Erciyesspor

W sumie tutaj krótko, 22. kolejka tureckiej ekstraklasy i mecz lidera - Galatasaray. Drużyna ze Stambułu podejmuje dzisiaj Erciyesspor - 15. drużynę Super Lig. Według mnie w tym meczu pewnie wygra drużyna gospodarzy, u siebie grają dobrze, ogólna forma to pięć zwycięstw z rzędu i w takich meczach potrzebują punktów, ponieważ mają zaledwie jeden punkt przewagi nad Besiktasem. Co prawda Erciyesspor także potrzebuje punktów, ale z lepszymi zespołami na wyjazdach ciężko im się gra. Jedyne zagrożenie dla Galaty to brak najlepszego strzelca Buraka Yilmaza.

Galatasaray -1 @ 1.68 bet365 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Konyaspor - Fenerbahce
Kolejny mecz 22. kolejki tureckiej Super Lig i konfrontacja 14. drużyny tabeli i bardzo dobrze znanej drużynie Fenerbahce, która obecnie jest na pozycji 3. Według mnie faworyt w tym meczu może być tylko jeden i jest to drużyna gości, która nie może pozwolić sobie na przegranie tego meczu, jeżeli nadal chcą walczyć o zwycięstwo w lidze. Ostatni swój mecz przegrali z niżej notowanym Akhisar Belediye, a w następnej kolejce będą grać derby Stambułu z Galatą. Obecnie tracą 5 punktów do swojego największego rywala, a nie można zapominać o drużynie Besiktasu, która jest lepsza od Fenerbahce o jeden punkt. Drużyna z miasta Konya ciągle nie ma pewnego utrzymania w lidze, mimo, że nad strefą spadkową mają 5 punktów przewagi to do końca rozgrywek zostało ponad 10 kolejek. Niestety ich ostatnia forma nie powala, zanotowali trzy porażki z rzędu w tym dwie z rywalami, którzy są bezpośrednio obok nich w lidze. Co więcej na własnym stadionie także nie wychodzi im ostatnio gra, na ostatnie pięć spotkań u siebie przegrali aż cztery. Spotkania H2H także prezentują się naprawdę dobrze dla drużyny ze Stambułu, więc podejrzewam, że to oni wywiozą trzy punkty, szczególnie, że naprawdę jest to ważny mecz.
Fenerbahce @ 1.75 bet365

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Fortuna Köln - Stuttgarter Kickers

Tym razem 3. Bundesliga i mecz 10. w tabeli drużyny Fortuny, z 7. w tabeli Stuttgarterem. Mecz ważny dla drużyny gości, która bardzo potrzebuje punktów, jeżeli chce myśleć o awansie na zaplecze Bundesligii, obecnie tracą 4 punkty do miejsca zapewniającego awans, a mają jeszcze mecz zaległy. Z drugiej strony drużyna z Kolonii - typowy ligowy średniak, który czasami potrafi zaskoczyć (3-0 wygrana z liderem, Arminią Bielefeld). Mimo wszystko mój bet pójdzie na drużynę gości, która musi ten mecz wygrać, żeby zbliżyć się do grupy walczącej o awans, która jest dosyć liczna. Co prawda na terenie Fortuny ciężko się gra szczególnie, że po słabym początku przełamali się i zbudowali u siebie twierdzę, nie przegrali żadnego z dziewięciu ostatnich spotkań u siebie. Z drugiej strony Fortuna ma spore braki w kadrze, co może im utrudnić grę, szczególnie, że ostatnio stracili Floriana Horniga - filar defensywy.

Stuttgarter Kickers DNB @ 1.83 bet365 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Lorient - Bastia
Kolejny mecz z Ligue 1 i mecz ostatnio bardzo dobrze grającej Bastii z Lorient. Trzeba powiedzieć, że to jak ostatnio gra Bastia jest sporą niespodzianką, w lidze nie przegrali od 9 spotkań, awansowali do Pucharu Ligi pokonując Monaco w półfinale, w lidze wygrali z PSG i potrafią ukraść punkty drużyną z TOP 5. Jedyna ich wpadka to porażka w Pucharze Francji z 3. ligowym Quevilly. Drużyna Lorient bezpośrednio walczy o utrzymanie się w lidze, obecnie są na 16. miejscu w tabeli z dwoma punktami zapasu. W środku tygodnia natomiast grają ważny mecz z Evian, które jest na miejscu spadkowym i także będzie walczyło o utrzymanie. Według mnie, jeżeli Bastia zagra poprawnie to nie przegrają tego meczu, szczególnie patrząc na ostatnie wyniki.
Bastia lub remis @ 1.85 bet365

Do góry Bottom