>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

$$ Piłka nożna - przemyślenia, analizy, typy $$

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Nie ma co grać na siłę piłki nożnej więc próbujemy ponownie snooker &amp; krykiet.

Indie Zachodnie - Indie
Ali Carter - Jamie Jones
Stuart Carrington - Mark Selby

Indie Zachodnie &amp; Ali Carter &amp; Mark Selby AKO @@ 2.20 bet365 1.5/10
⛔⛔

krykiet kobiecy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Indie Zachodnie już raczej bez szans na zwycięstwo, a szkoda. :/ Cóż, słabszego dnia nie przewidzisz ;). Mimo to nie poddaje się, późnym wieczorem piłka nożna więc może odrobimy ;).
???? Peru ITF
Nicolas Alvarez vs matias Busch
Nicolas Alvarez @@ 1.83 bet365 2/10
✅✅
???? WTA Charleston
Barbora Z. Strycova - Venus Williams
Teliana Pereira - Sorana Cirstea
Venus Williams &amp; Sorana Cirstea @@ 1.83 bet365 1/10 ⛔⛔

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
???? WTA Monterrey
Olga Puchkova - Monica Puig
Kirsten Flipkens - Julia Boserup
Monica Puig &amp; Kirsten Flipkens @@ 1.31 bet365 3.5/10 ⛔⛔
NHL &amp; MLB
Hurricanes - Penguins
Yankees - Astros
Penguins &amp; Yankees @@ 2.49 bet365 1/10 ⛔⛔
Olimpo - Velez Sarsfield
Myślę, że bet 50/50, z jednej strony Velez jest najbardziej over&#39;ową drużyną w lidze, średnia bramek w ich meczach jest wysoka jak na ligę argentyńską, bo wynosi 3.4 . Z drugiej strony Olimpo, w ich meczach pada średnio 1.5 bramek na mecz. Szczerze to długo się zastanawiałem czy to grać, będzie to trzeci mecz Velez w tydzień, nie wiem jakim składem wyjdą, jednak najbliższy mecz chociażby w CL mają dopiero za tydzień. Nie polecam grać typu za duże pieniądze, ale po takim kursie warto spróbować, najwyżej będzie zwrot albo przegrana ;).
Over 2 @@ 1.76 ComeOn 2.5/10 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Nowa Zelandia - Sri Lanka
Indie - Pakistan

W życiu każdego człowieka następuje chwila, że zaczyna interesować się jakimś pajacerskim sportem. I tak jest w moim wypadku. Krykietem zacząłem się interesować tylko dzięki relacjom na Eurosporcie, trochę rozumiem tą grę, ale mimo to typ opieram tylko na statystykach. Reprezentantki Nowej Zelandii dosyć pechowo, ponieważ została im tylko walka o miejsca 5-8. W grupie miały tyle samo punktów co reprezentantki RPA, ale niespodziewanie przegrały i przez to nie awansowały do play-off (nie wiem czy decyduje mecz H2H czy róznica runów, w obu przypadkach lepsze były reprezentantki czarnego lądu). Oprócz kosztownej wpadki z RPA wszystkie mecze wygrane. Rywalem zespołu z Oceanii będzie reprezentacja Sri Lanki, co tu dużo pisać, jedno zwycięstwo w tym turnieju, w pierwszym meczu z Indiami, potem trzy porażki z rzędu, nawet z Bangladeszem, który walczy jedynie o miejsca 9-10. W drugim meczu Indie - Pakistan, zdecydowanym faworytem jest reprezentacja Indii, która trafiła do bardzo trudnej grupy z Anglią i Indiami Zachodnimi i myślę, że gdyby nie głupia porażka własnie ze Sri Lanką, mogłyby reprezentantki tego kraju awansować dalej, jednak pozostaje im walczyć o miejsca 5-8. Pakistanki jedno zwycięstwo w turnieju, z najsłabszą w grupie drużyną Irlandii. W obu meczach nie widzę innych wyników, porażki faworytek to na pewno będzie spora niespodzianka.

Nowa Zelandia &amp; Indie @@ 1.45 bet365 6/10 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Luca Brecel - Dominic Dale
Dominic Dale @@ 1.57 bet365 2/10 ⛔⛔
Graeme Dott - Dave Harold
Greame Dott @@ 1.40 bet365 4/10
✅✅
Nie ryzykowałbym w AKO.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dobra kończymy tą pajacerkę i zaczynamy poważniejsze granie :].
Jeonbuk - Guangzhou Evergrande
Chyba najciekawszy mecz tej kolejki w azjatyckiej lidze mistrzów. Ważny mecz szczególnie dla koreańskiej drużyny, jeżeli chcą przybliżyć się do awansu to muszą wygrać to spotkanie, co nie będzie łatwe. Powiedzenie, że Guangzhou jest naszpikowane gwiazdami moim zdaniem jest złe, jednak mają ogromny potencjał w ofensywie i jeden z lepszych, jak nie najlepszy atak w Azji. Trio Diamanti &amp; Gao &amp; Elkeson, dwóch panów po bokach nie trzeba przedstawiać, Gao natomiast to 70-krotny reprezentant Chin. Wracając do drużyny z Korei, można powiedzieć, że na każdej pozycji mają podobny poziom, czasami obrona kuleje, jednak w ofensywie sobie dosyć dobrze radzą. Mecz rozegrany 18 marca zakończył się wynikiem 3-1 dla Guangzhou, jednak grają słabiej na wyjazdach także nie przesadzałbym ze stawką. Można spróbować jeszcze over 2.5 ;).
Guangzhou Evergrande over 1.5 goals @@ 1.73 bet365 3/10 ⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
⚽ Hong Kong - Rezerwy &amp; Snooker
Yokohama FC HK - TSW Pegasus
Nigel Bond - Mark Selby
HK Rangers FC - Eastern Salon

Co tu dużo pisać, z Hong Kongu gram na zdecydowanych faworytów, Rangers to liderzy, bez porażki w tym sezonie u siebie, z zaledwie jednym remisem. Eastern Salon bez zwycięstwa od czterech spotkań, w tym sezonie na wyjazdach zdobyli 0 punktów (już Widzew jest lepszy ????). W drugim spotkaniu podobnie, Yokohama druga pozycja w tabeli, czasami lubią zpajacować i przegrać z jakimś gorszym zespołem, jednak mam nadzieję, że dzisiaj bez takich.
Selby z działu na podbicie kursu ;).

Yokohama &amp; Mark Selby &amp; Rangers @@ 1.73 bet365 4/10 ✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Rzygam już piłką nożną, odpuszczam granie za realne $$ w tym miesiącu, jednak dalej będę prowadzić temat. Może też być mniej analiz bo nie mam czasu, a poza tym tak jak napisałem rzygam tym sportem.. Guangzhou traci gola grając z przewagą ???? . Kradzież w biały dzień ???? .

???? Francja
Gregoire Burquier - Maxime Teixeira
Burquier @@ 1.80 bet365 5/10
✅✅

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
⚽ Copa Libertadores
Atl. Nacional (Col) - Gremio (Bra)
Nacional @@ 1.83 bet365 3/10
⛔⛔

⚽ Puchar Brazylii
Caldense - Duque De Caxias
Caldense @@ 1.95 bet365 2/10
✅✅

???? Monterrey
Kimiko Date Krumm - Timea Babos
Timea Babos +3.5 gems @@ 1.80 bet365 5/10
✅✅

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
...teeeeeeee, no ale wujek nie załamuj się ???? To jest Sport i tu nie grają kursy tylko
zawodnicy. Gdyby tak wszystko było przewidywalne to bym się zwolnił z
pracy i utrzymywał z gry na zakładach bukmacherskich, choć nie wiele mi już do
tego stadium brakuje :cool:.
Głowa do góry, popatrz jaki powiedzmy mi &quot;pewniak&quot; nie wszedł ostatnio,
a już czułem pieniążki w kieszeni ???? :
http://forum.bukmacherskie.com/f15/typ-analiza-s-typy-by-emoboy-95414.html#post4372949
Odpowiednie stawkowanie, w miarę wysoki bankroll na koncie by się móc odkuć,
to nawet dwie porażki z rzędu.. nawet ich nie odczujesz ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +3
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Daniela Hantuchova - Teliana Pereira
Sara Errani - Shuai Peng
AKO @@ 2.14 bet365 3/10✅✅

@up już jest minimalny ++ :cool:

Suma stawek: 53,5
Suma wygranych: 54,53

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki