Górnik Zabrze - Gwardia Opole 2 3.50 1.5/10 b e t 365
Gwardia +2.5 1.90 3/10 b e t 365
32-31. Gwardia przegrała na własne życzenie i wyleciała z PO.
Górnik walczy niby o utrzymanie 7 miejsca i 1 rundę PO z Wisłą Płock, a nie Vive.
Choć co to za różnica? I tak szybki koniec.
Dla Gwardii zaś mecz o playoffy. Jeśli bowiem przegra, to Zagłębie wygrywając z Chrobrym zepchnie Gwardię do playout.
Większej mobilizacji spodziewam się zatem po drużynie gości i trochę nie rozumiem wzrostu kursów. Czuję stykówkę i raczej -1.5 bym wystawił max.
Śląsk - MMTS Kwidzyn over 51.5 2.00 3.5/10 b e t 365/betano
MMTS -9.5 1.85 3/10 bwin
16-33
Śląsk dom 57.2 (u/o 4-6)
MMTS wyjazd 54.0 (u/o 7-3)
Ze średnich 55.5 wychodzi i trochę nie rozumiem tej linii i jeszcze wzrostów kursów na overa.
Spodziewam się meczu dość szybko rozstrzygniętego, bo problemy Śląska znane. Co za tym idzie i słabej obrony w 2 połówce. MMTS w telewizyjnym meczu przed tygodniem z Azotami pokazał grę z szybkimi wznowieniami i jeśli w tym stylu pobiegają, to właśnie około 55 goli się tu w mojej opinii powinno zakręcić. Handicap już wszędzie leci na -10.5, złapałem w Rivalo, ale nawet -10.5 nie wydaje się tu złe. Bwin jeszcze ma -9.5 jeśli ktoś może. W tygodniu Śląsk w Pucharze Polski przegrał 17-34 z w zasadzie rezerwami Zagłębia. Dodam, że grał w zaledwie 10-cio osobowym składzie, z nominalnymi skrzydłowymi na rozegraniu. Tak się nie da. Jakieś -15 mnie tu nie zdziwi kompletnie.
HH