Dzisiaj ostatni dzień z dartsem w tym roku. Dawka imponująca, miejmy nadzieję że wszyscy pograją
Pierwsze spotkanie to raczej wygrana Kinga. Chociaż ja tutaj pójdę w to że żaden nie zrobi zamka powyżej 132,5. Australijczyka w takim zamku absolutnie nie widzę, jeżeli chodzi o Kinga to mam nadzieję że trochę będzie trwało nim się rozkręci i że te szansę pouciekaja.
Checkout under 132,5 @1.82
dwa pozostałe spotkania w sesji popołudniowej. Rydz do grania to był wczoraj jak tylko kursy pospadały. Teraz okolice @1.27 to już gruba przesada, moze dojść presja, obaj grają przecież o absolutna życiówkę. Czyli Rydz tak ale już nie po takim kursie.
Mecz Dobey - HumpHries absolutnie dla mnie nie do ruszenia. Szanse fifty/fifty, obaj mają potencjał, obaj potrafią przyCullenowac. Lekko mój wzrok kieruje się w stronę tego że Humphries nie przegra w maxach ale doprawdy lekko
I sesja wieczorna. Od razu napiszę że mam w drabinkach od początku i Wade'a i Crossa w półfinałach więc odpuszczę te spotkania żeby już nie podbijać inwestycji
Natomiast bardzo mi się podoba kurs na under 4,5 maxa Kleeramakera. Nie będzie to mecz zbytnio obfitujący w maxy, Wade nie narzuci raczej tempa a Holender 1 max w 29 legach z Cullenem.
under 4,5 180' Kleermaker @1.58
Cross - Anderson. Dużo zależy od tego czy Szkot przyjdzie na mecz. Bo jeżeli zacznie tak jak wczoraj to Cross mu już nie pozwoli wrócić. Natomiast jeżeli Gary wyjdzie z założenia że on już poza turniejem był i teraz to już tylko może być lepiej to może się bardzo mocno postawić. Oby nie bo sercem za Anglikiem. Chociaż Andersona nie lubić się nie da
No i ostatni mecz. Będę mega zdziwiony jeżeli Searle się postawi. Wright w formie, Wright super dyspozycja - taki półfinał z Crossem będzie widowiskiem. Searle się ślizga, nie lubię jego stylu - dzisiaj Papuga win a możliwe że i w hc
Wright win @1.43 i -1.5 @1.78
i jeszcze tak zabawowo - nie ma co grubiej wchodzić już w drabinki bo covid zamiata
Price 1-2 @ 1.9
Wright 1-4 @2.0
Cross 1-4 @ 2.4
@9.12
Fortuna
Kurs na półfinał dla Crossa po @2.4 to nieporozumienie. Dzisiaj z Andersonem raptem @1.47 czyli buk daje @1.64 za wygraną Crossa w ćwierćfinale. No nie ma takiej opcji żeby dali na Crossa tyle czy to z Dobeyem czy z HumpHriesem