dostaje sie pelne 25$ na konto? Czy minus jakies prowizje za przelewy czy cos..? ile kasa idzie na konto?
tak, pełne $25 minus prowizja banku - przyapdku Inteligo wynosi ona 11,90pln czyli ok 4$ ja dostalem kase w ciagu 1 dnia
(na PayPal-no ale na konto bedzie szla niewiele dluzej)
NA jakiej zasadzie sa przyznawane te punkty ?? Np w Titanie ?!
trudno wyrobic te 50 punktow? to sa rh? jaki musi byc rake?
jakie sa warunki zdobywania tych punktow w titanie? bo narazie gram i zadnych nie mam :/
na Titanie punkty lecą dość wolno, każdy za grę z PULĄ 5$, na Red Kings natomiast dostajemy 1 punkt za każdego 1$ z Rake'u ($0.10 w rakeu -> zdobywany 0.1 pkta)
a w
unibecie jest eraz promocja i chyba troche nam ona krzyzuje plany:/ bo jest podwojenie depozytu i trzeba 6 razy obrocic po kursie 1.4:/ da sie to jakos ominac??
pewnie tak, piszesz maila do supportu ze nie chcesz bonusa i raczej da się to ominąć
a propo unibetu, mozna jakos sprawdzic ile razy dana kwota sie obrocilo? czy juz mozna dokonac wyplaty
podejrzewam że o aktualony obrot musisz sie zapytac supportu albo sobie wejsc w historie zakladow i policzyc
jak dlugo idzie kasa od tego partybux na konto w paypalu??
i takie pytanie czy karta debetowa (ta ktora dostaje jak zakladam ezzy konto w mBanku) moge dokonac depozytu do
unibet??? :>
z PartyBux na PayPal idzie 1 dzien. z tym że nei wiem jak to jest w weekendy
A co do karty to nie zaszkodzi sprobować - najwyżej sie nie uda. Ale jeśli sie uda wplacic to własnie o taki depozyt chodzi