czoker
Użytkownik
W hinduskiej wersji nie mają maxbeta?Ten hinduski parimatch zweryfikował mi nr telefonu w swoim systemie. Nie wiem jakie mam limity, mam dane te same, metody płatności tylko takie jak wklejałem są dostępne, ale wypłat więcej
W hinduskiej wersji nie mają maxbeta?Ten hinduski parimatch zweryfikował mi nr telefonu w swoim systemie. Nie wiem jakie mam limity, mam dane te same, metody płatności tylko takie jak wklejałem są dostępne, ale wypłat więcej
nie wiem i nie wiem co to maxbet wpisz adres z końcówką .in a się dowiesz Hindusi mają problemy z metodami płatności, muchbetter, revolut, ecopayz, wpłaty kartą do buków... najwięcej skarg jest od Hindusów w ostatnim czasie i bukmacherzy zaczęli chyba otwierać się na nich indywidualnie. Tak mi się wydaje, w końcu Indie>Chiny w liczbie ludności, więc rynek bardzo duży...W hinduskiej wersji nie mają maxbeta?
Nie no, chodziło mi o przycisk max bet obok stawki pod zakładem w pari W celu sprawdzenia limitunie wiem i nie wiem co to maxbet wpisz adres z końcówką .in a się dowiesz Hindusi mają problemy z metodami płatności, muchbetter, revolut, ecopayz, wpłaty kartą do buków... najwięcej skarg jest od Hindusów w ostatnim czasie i bukmacherzy zaczęli chyba otwierać się na nich indywidualnie. Tak mi się wydaje, w końcu Indie>Chiny w liczbie ludności, więc rynek bardzo duży...
Post automatycznie złączony:
dobra już wiem maxbet to rusek...
nie wiem od kiedy, ale to ten sam parimatch, bo z witryny .net też na .live przekierowuje.Od kiedy parimatch to jakas "gra.live"? Po wpisaniu parimatch przekierowuje mnie na domene https://gra.live/pl/ .
Ok dzieki. Support odpisuje w ciagu paru minut na maile wiec chyba jest git.nie wiem od kiedy, ale to ten sam parimatch, bo z witryny .net też na .live przekierowuje.
Gaming Curacao has closed down on August 18th 2024
licensing.gaming-curacao.com
właśnie mam do wyboru tylko visa (odrzuca) , jetona nie ma ... wydaje mi się, że dlatego brak jetona, bo loguję się przez vpn, no ale weź tu bądź mądry i zaloguj się normalnie na stronę, skoro ten link co zawsze działał,jest w PL nieaktywnySkrillem nie wypłacisz... a Jetonem visa kartą próbowałeś?
podaj linka, który zawsze działał w Pl... VISA karta JETON... jak odrzuca to rób screena i pisz do JETONA, dlaczego odrzuca... może to być ich błąd i być może to naprawią. Ja 3 dni z karty jeton próbowałem depozyt zrobić na Jeton, żeby zobaczyć czy działa... na hazard wybrałem opcje i mi odrzucało... 3 dni zajęło im naprawianie błędu... napisz do jeton na support (chat) sytuację jaką masz i być może to naprawią, nie wiem, nie znam się... ale warto napisać.właśnie mam do wyboru tylko visa (odrzuca) , jetona nie ma ... wydaje mi się, że dlatego brak jetona, bo loguję się przez vpn, no ale weź tu bądź mądry i zaloguj się normalnie na stronę, skoro ten link co zawsze działał,jest w PL nieaktywny
rzeczywiście nie działa, więc pewnie kończą działalność i nie będą już przyjmować Polaków przynajmniej pod tym adresem. Zrób co pisałem i pisz do Jetona w sprawie karty i bombarduj parimatch o metodę JETON, być może odblokują w takiej sytuacji
Dostałem taką odpowiedź na czacie :Noo to jest masakra, najgorzej że dali tylko tydzień na wypłacanie kasy, której na ten moment nie można wypłacić
tak, google translator xdDostałem taką odpowiedź na czacie :
Being number 1 global gaming platform, Parimatch is continuously developing and improving the quality of its customer experience across 4 continents. Our willingness to grow and develop has taught us never settle for less than the best. As we want to deliver the authentic solution that perfectly suits Global brand, Parimatch needs a little bit more time to enhance its localization strategy and come back with the best version of the product. We value our reputation as well as the needs of our users. Since we cannot provide services in parallel due to certain technical issues, the launch of the product was postponed to a later date. We are sorry for the inconvenience
Ktoś tu zna dobrze angielski i mi powie ocb? Dziękuję
Nie da rady, Już probowalem,zwykły parimatch , a parimatch global , to zupełnie inna baza użytkowników. Ja mam konto niestety na globalu.Sprobuj sie zalogowac przez https://gra.live/pl/