A to wy tak dobrze wszystkie języki macie obcykane, że do Francji listy wysyłacie ? :-D Trafiłem tu przez przypadek ! Ale nie żałuję. Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś. Może dacie mi parę rad jak dostać plakaty, autografy...itp. Co piszecie w listach ? Na jaki adres ? :spokodfhgfh:
no ja tam do Hiszpanii i ich piłkarzy po hiszpańsku
w listach piszesz jak się nazywasz, skąd jesteś i zbierasz pamiątki i coś od siebie zawsze, żeby nie było tak jak wszyscu to samo bo to bez sensu
Ok, dzieki ! Możecie podać adres jakiegoś klubu, tak na początek ? ale nie wiem czy wysyłać list czy email. Na co częściej odpowiadają ? Na razie myślę o korespondencji do Poznania lub Arsenalu Londyn :-D
na początek możesz spróbować maile powysyłać, czasem odpowiedzą, ale jak człowiek liczy na lepszy efekt to wiadomo że list lepszy.
A adresy na oficjalnych stronach są
Skoro lepiej wysyłać listownie to z ciekawości sprawdziłem ile kosztuje list do
USA (zainteresowany jestem
MLB oraz
NHL). Opłata 2.50, więc jeżeli odpowiedzą to zdecydowanie się opłaca taki wydatek ????
to zależy ile waży to co wysyłasz, te ceny co mówisz to na zwykły list a jak czasem dorzucasz koperte zwrotną albo coś to może wyjść drożej.
MLB napewno, a
NHL nie wiem, ale niektóre kluby wysyłają Fan Packi po mailu, niektóre piszą żeby wysłać im list z adresem i namiarami, a inne wgl nic
Wysyłał ktoś do Lecha Poznań ? Jutro zabiorę się za pisanie tych listów. hmm... Co można jeszcze napisać ? Poczekam na jakieś rady od Olo... ???? To jak ? Macie jakiś adres do Poznania lub do Arsenalu ? A może wiecie, które kluby przysyłają najlepsze gadżety ? :-D
zależy co jest najlepsze
adresy na oficjalnych stronach
ja do Lecha nie słałem, ale myślę że po mailu to raczej nie, Arsenal napewno chce list