>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pamiatki sportowe

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ja wszędzie po angl piszę ;] nawet z Bułgarii dostałem z Levskiego ???? wskazówki znajdziesz czytając temat od początku ????
Ok, dzieki ! Możecie podać adres jakiegoś klubu, tak na początek ? ale nie wiem czy wysyłać list czy email. Na co częściej odpowiadają ? Na razie myślę o korespondencji do Poznania lub Arsenalu Londyn :-D

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Skoro lepiej wysyłać listownie to z ciekawości sprawdziłem ile kosztuje list do USA (zainteresowany jestem MLB oraz NHL). Opłata 2.50, więc jeżeli odpowiedzą to zdecydowanie się opłaca taki wydatek ????

erbik 3

erbik

Użytkownik
Skoro lepiej wysyłać listownie to z ciekawości sprawdziłem ile kosztuje list do USA (zainteresowany jestem MLB oraz NHL). Opłata 2.50, więc jeżeli odpowiedzą to zdecydowanie się opłaca taki wydatek ????
Duże szanse, że odpowiedzą, przyślą Ci fanpack ;D Tylko nie zapomnij Twojego adresu podać.
A te 2.50 to chyba zwykły, 3.50 chyba jest priorytet (z tego co się orientuję), jak tak to lepiej dodać jeszcze tego 1 zeta bo różnica czasu może być z tydzień, dwa, bo to do Ameryki.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Wysyłał ktoś do Lecha Poznań ? Jutro zabiorę się za pisanie tych listów. hmm... Co można jeszcze napisać ? Poczekam na jakieś rady od Olo... ???? To jak ? Macie jakiś adres do Poznania lub do Arsenalu ? A może wiecie, które kluby przysyłają najlepsze gadżety ? :-D

snajper 322

snajper

Forum VIP
aha dzięki ;] snajper pisałeś do kierowców czy do zespołów??
Najpierw szukam na ich oficjalnych stronach adresu do wysylania prosb o autografy. Jezeli nie znajde to pisze e-maila do zespolu ze chcialbym zdobyc autograf od kierwowcy XYZ i gdzie moge wyslac taki list z prosba
Duże szanse, że odpowiedzą, przyślą Ci fanpack ;D Tylko nie zapomnij Twojego adresu podać.
A te 2.50 to chyba zwykły, 3.50 chyba jest priorytet (z tego co się orientuję), jak tak to lepiej dodać jeszcze tego 1 zeta bo różnica czasu może być z tydzień, dwa, bo to do Ameryki.
No i kupon miedzynarodowy najlepiej co nie :p
Erbik chyba znowu rosnie zaintersowanie tym tematem ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A to wy tak dobrze wszystkie języki macie obcykane, że do Francji listy wysyłacie ? :-D Trafiłem tu przez przypadek ! Ale nie żałuję. Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś. Może dacie mi parę rad jak dostać plakaty, autografy...itp. Co piszecie w listach ? Na jaki adres ? :spokodfhgfh:
no ja tam do Hiszpanii i ich piłkarzy po hiszpańsku :p
w listach piszesz jak się nazywasz, skąd jesteś i zbierasz pamiątki i coś od siebie zawsze, żeby nie było tak jak wszyscu to samo bo to bez sensu

Ok, dzieki ! Możecie podać adres jakiegoś klubu, tak na początek ? ale nie wiem czy wysyłać list czy email. Na co częściej odpowiadają ? Na razie myślę o korespondencji do Poznania lub Arsenalu Londyn :-D
na początek możesz spróbować maile powysyłać, czasem odpowiedzą, ale jak człowiek liczy na lepszy efekt to wiadomo że list lepszy.
A adresy na oficjalnych stronach są :p

to zależy ile waży to co wysyłasz, te ceny co mówisz to na zwykły list a jak czasem dorzucasz koperte zwrotną albo coś to może wyjść drożej.
MLB napewno, a NHL nie wiem, ale niektóre kluby wysyłają Fan Packi po mailu, niektóre piszą żeby wysłać im list z adresem i namiarami, a inne wgl nic

Wysyłał ktoś do Lecha Poznań ? Jutro zabiorę się za pisanie tych listów. hmm... Co można jeszcze napisać ? Poczekam na jakieś rady od Olo... ???? To jak ? Macie jakiś adres do Poznania lub do Arsenalu ? A może wiecie, które kluby przysyłają najlepsze gadżety ? :-D
zależy co jest najlepsze :p
adresy na oficjalnych stronach
ja do Lecha nie słałem, ale myślę że po mailu to raczej nie, Arsenal napewno chce list

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Także pora się wziąć za napisanie czegoś ciekawego ;) Na początek 3 kierunki obiorę czyli do teamów z którymi sympatyzuje.

Liverpool FC
New York Yankees
Washington Capitals

Później rozejrzę się za następnymi zespołami, ale te to priorytet ;)

Dzięki Panowie za rady :spokodfhgfh:

erbik 3

erbik

Użytkownik
Dziś świetny dzień, jeden autograf, ale jak cieszy.
Ricardo Izecson dos Santos Leite - tak, to KAKA !!!

P 0

pavlinho

Gość
Autograf Tomasza Wójtowicza, polskiego siatkarza, Mistrza Świata 74 i Mistrza Olimpijskiego 76, nominowany do ósemki najlepszych siatkarzy wszech czasów i amerykańskiej Galerii Sław :spokodfhgfh:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Znacie jakieś kluby, lub zawodników którzy wysyłają zdjęcia z dedykacją i autentycznym autografem ? Jeśli chce zdjęcie konkretnego zawodnika to mam napisać to w liście ? Myślę właśnie o Robercie Lewandowskim i Kubie Błaszczykowskim... Co sądzicie ?
jeśli ktoś ma troszkę czasu to proszę o kontakt na PW

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Po liście dużo klubów wysyła autentyczne grafy, jak chcesz od konkretnego zawodnika to przed nazwą klubu dajesz imię i nazwisko gracza i mu przekazują list (w większośći klubów) i mu w liście piszesz co chcesz, możesz poprosić o dedykację

stilic 0

stilic

Użytkownik
Po liście dużo klubów wysyła autentyczne grafy, jak chcesz od konkretnego zawodnika to przed nazwą klubu dajesz imię i nazwisko gracza i mu przekazują list (w większośći klubów) i mu w liście piszesz co chcesz, możesz poprosić o dedykację
Olo, widzę że doświadczenie masz już duże i znasz się w te klocki... Możesz napisać na 1073541 ? :-D

lukasz2146 0

lukasz2146

Użytkownik
Stilic o graf Błaszczykowskiego możesz poprosić klub ale chyba trzeba załączyć list i SASE, Roberta to tak jak Olo mówił i też SASE.

erbik 3

erbik

Użytkownik
A żeby nie było kolejnego pytania SASE to koperta zwrotna z Twoim adresem, ze znaczkiem z kraju do którego wysyłasz.
Żeby nie było drugiego pytania takiego znaczka nie można kupić u nas w Polsce.
Żeby nie było trzeciego pytania taki znaczek można kupić w danym kraju lub na allegro.
Pozdro ;D

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dziś list od Piechniczka przyszedł, wraz ze smyczą i proporcem PZPNu no i oczywiście grafem z dedykacją samego Pana Antoniego. List z Tottenhamu, nadruki, Alemania i IK Start

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dziś list od Piechniczka przyszedł, wraz ze smyczą i proporcem PZPNu no i oczywiście grafem z dedykacją samego Pana Antoniego. List z Tottenhamu, nadruki, Alemania i IK Start
no spoko, widzę że wysyłasz masowo te listy... Chciałbym tez zebrać troszkę proporkczyków. Fajnie by zacząć od PZNP :jezora: Jakbyś mogł podać adres to bardzo bym prosił :spokodfhgfh:

Edit : Olo, proporczyk wysyłałeś czy dostałes ?

Do góry Bottom