>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pamiatki sportowe

erbik 3

erbik

Użytkownik
to wbijasz na google i wpisujesz np. PZPN, zależy do kogo wysyłasz i na stronę główną - tam zazwyczaj jest jakiś kontakt itd. i tam podają adresy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Po meczu Lechii grafów kilka (lipa bo mało trochę):
Buzała,
Niedzielan,
Diaz,
Zieńczuk,
od Lechistów nie brałem, bo byłem ostatnio na treningu i mam, a Wiślacy jakoś niechętnie, Skorża olał, Głowacki, Małecki i Łobodziński też

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ostatnio miałem tyle spraw na głowie że żadnego listu nie wysłałem i ogólnie zapomniałem o kolekcjonerstwie tak jakby i wczoraj bardzo miła niespodzianka mimo że pozasportowa. Autograf Robina Williamsa z dedykacją ????
W sumie nie wiedziałem czy Wam o tym pisać czy nie bo temat o pamiątkach sportowych no ale chciałem się pochwalić :p

stilic 0

stilic

Użytkownik
Zabrałem się do pisania listów bo chce jutro wysłać ???? Mam jeszcze parę pytań :
- Jakiego rozmiaru ma być koperta i SASA ?
- olo, czy proporzec dostałeś od Piechniczka czy wysłałeś do Niego żeby Ci podpisał ?
- Piszecie listy ręcznie, czy drukujecie ?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Koperta poproś zwykłą A4 Zwrotną i trochę większą szarą w której to wyślesz,
Proporzec dostałem od Piechniczka, ale szczerze mówiąc wątpię że też dostaniesz bo z tego co wiem jestem 1 osobą o której słyszałem że dostała
a listy oczywiście ręcznie

B 0

_bender

Użytkownik
Skończył się sezon w Bundeslidze, a ja mam gotowy list do Schalke. Jak myślicie wysłać teraz czy w połowie/pod koniec lipca? I czy to prawda, że Schalke ma umowę z pocztą i nie trzeba wysyłać kuponu międzynarodowego?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
ja nie wiem nie próbowałem :p
Dziś od Piotra Protasiewicza jego plakat A4 z grafem xDD

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dziś parę listów wysłanych ???? M.in. do gościa od Kubicy, który wysyła Jego autentyczne grafy, ale podobno po 1 miesiącu min. Wysłałem także do Lecha, Borussi Dortmund. jeszcze został mi jeden zestaw kopert który chcę przeznaczyć na list bezpośrednio do piłkarza (adres domowy) tylko nie mam adresu ! Może ktoś się podzieli jednym ! ???? ? Może być PW!

erbik 3

erbik

Użytkownik
Na razie skoro zaczynasz to masz setki listów do klubów i na kluby.
Z upływem czasu zdobędziesz adresy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dziś od związku piłki ręcznej karty zawodników i fota drużyny, a od Oakland z MLB kalendarzyk i fota jednego z zawodników

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Oj dziś dobry dzień, grafy Greisa, Bolla, Landertingera, Ferrego, Wolfa, Nilssona, Halmosiego, Hegellera, Hubschmana, Jacobsa, De Wilde, Van Damma, Goora, i Juhasza
I do tego proporce:
Nowa Zelandia MŚ kobiet u-17, Empoli, FIFA, Sparta Praga, Valencia, Bayer, Metz, Admira xDDDD

stilic 0

stilic

Użytkownik
Oj dziś dobry dzień, grafy Greisa, Bolla, Landertingera, Ferrego, Wolfa, Nilssona, Halmosiego, Hegellera, Hubschmana, Jacobsa, De Wilde, Van Damma, Goora, i Juhasza
I do tego proporce:
Nowa Zelandia MŚ kobiet u-17, Empoli, FIFA, Sparta Praga, Valencia, Bayer, Metz, Admira xDDDD
Proporce dostałeś jak napisałeś że prosisz o proporzec ? Prosimy o foty...:-D

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Olo gratuluję bardzo okazałej kolekcji proporczyków. :spokodfhgfh: Ja dziś dostałem autograf (nie nadrukowany tylko napisany!) z dedykacją od Tomasza Sikory i kalendarzyk też z autografem. Do tego zdjęcia zawodników PSV z nadrukami.

Do góry Bottom