>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pamiatki sportowe

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dziś sporo grafów od Lechii:
Kafarski,
Bąk Mateusz x2,
Małkowski,
Andruszczak,
Manuszewski,
Mysona,
Wołąkiewicz,
Kasperkiewicz,
Miklosik,
Piątek,
Rogalski,
Wiśniewski,
Surma,
Kowalczyk,
Rybski x2,
Zabłocki,
Kaczmarek,
Cetnarowicz,
Bajic,
Pęczak

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Przed chwilą sprawdziłem pocztę i tak:
Przesyłka z Toro Rosso:
Karty z Grafami
List z PSV:
Karty Afellaya i Issaksona,
Fota Ekipy,
List,
Naklejka,
Liverpool:
Teczka,
Plakat z Torresem,
Plakat z ekipą,
i Hicior:proporczyk Federacji Reunionu xDDDD

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Różnie, ale generalnie listy. A na Lechie sam poszedłem na trening po prostu :pP

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Ja wysłałem już sporo maili, jak na razie przyszły tylko autografy z Middlsbrough wraz z plakatem, fotką drużyny i planem meczu.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Piszę tyle ile się akurat rozpiszę, różnie, jednemu klubowi mogę więcej napisać, bo ich naprawdę lubię itp, a w inym chodzi mi tylko o graf jednego zawodnika więc różnie. Aha i nigdy z żadnych wzorów zawsze z głowy piszę.

adizg 6

adizg

Użytkownik
Ja wysłałem już sporo maili, jak na razie przyszły tylko autografy z Middlsbrough wraz z plakatem, fotką drużyny i planem meczu.
Dziwne, ja wyslalem do Boro i dostalem tylko maila z odpowiedzia, dokument w wordzie z opisana historia i zawodnikami????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Różnie, od Czech wcześniej po 4 dniach dostałem, na Liverpool czekałem prawie miesiąc, na Real 2-3 tygodnie, a na Wisłę też prawie miecha, zależy

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Mi dziś przyszła kartka z nadrukami autografów piłkarzy Toulouse i plakat całej drużyny w formacie A3 ;] maila wysyłałem

stilic 0

stilic

Użytkownik
A to wy tak dobrze wszystkie języki macie obcykane, że do Francji listy wysyłacie ? :-D Trafiłem tu przez przypadek ! Ale nie żałuję. Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś. Może dacie mi parę rad jak dostać plakaty, autografy...itp. Co piszecie w listach ? Na jaki adres ? :spokodfhgfh:

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Ja wszędzie po angl piszę ;] nawet z Bułgarii dostałem z Levskiego ???? wskazówki znajdziesz czytając temat od początku ????

Do góry Bottom