Kubota, do Herthy wysłałeś list czy meila ? Bo ja dostałem od nich meila takiej treści:
Bitte denken Sie an die Umwelt, bevor Sie diese E-Mail ausdrucken.
Unnötige Ausdrucke haben Folgen für die Umwelt und verursachen Kosten.
Niemiecki znam średnio, ale z tego co rozumiem to chyba mi nie wyślą. Jak ktoś zna niemiecki i mógłby mi przetłumaczyć, byłoby fajnie.
Oprócz tego dostałem meila od Wolfsburgu. Napisali, żebym im wysłał znaczek to wyślą mi 3 zdjęcia z autografami moich ulubionych zawodników.
Tak trudno wyslac tego maila? Wyslesz to zobaczysz czy odpisuja. Jakbys za list placil to bym jeszcze zrozumial, ale kosztuje Cie to troszeczke wysilku tylko...
U mnie dalej nic ????
Trudno wejść na stronę główną i wejść na kontakt? 30 sekund roboty a ty już posty piszesz. Spróbuj sam wysłać, jak odpiszą to masz podwójną radość, bo nie wiesz czy odpisza.
Nie mówię o ostatnim poście .... po prostu wyślij list do klubu jaki lubisz i jak coś przyjdzie to się ciesz :] To że jednej osobie nie odpisał np. Werder, Tobie może odpisać.
Widziałem, że goście dostawali np. od Tottenhamu jakiś terminarzyk i coś jeszcze a inny dostał zegar, portfel, naklejki i coś jeszcze. Tak samo z Barcą, gość dostał długopis, breloczek, jakąś lampkę małą czy coś i cos jeszcze.
Tylko nie łudź się, że dostaniesz jakąś koszulkę czy coś ???? Czasami fajne pamiątki są. I jak nie cieszy Cię jakieś zdjęcie zespołu, po prostu jak nie cieszysz się z każdej nawet najskromniejszej pamiątki to radzę zająć się czymś innym ????