Wiadomość nie może by dostarczona i Microsoft Exchange nie będzie próbował jej dostarczyć jeszcze raz, spróbuj później.tak w skrócieÝletiniz ţu alýcýlara veya dađýtým listelerine teslim edilemedi:Besiktas JK Stambul<mailto:[email protected]>Bu ileti teslim edilirken bir iletiţim hatasý oluţtu. Microsoft Exchange sizin için bu iletiyi yeniden teslim etmeyi denemeyecek. Lütfen bu iletiyi daha sonra yeniden göndermeyi deneyin veya aţađýdaki tanýlama metnini sistem yöneticinize verin.
Może ktoś wie co to znaczy?? Z góry THX
Interpunkcja oraz to "Ty", "Ciebie" etc sie pisze z dużych liter, też sie przerabia na początkowym okresie nauczania :-?BigPapi powiem tylko że żal mi cię !!! Tu się nie liczą posty
Np do Leverkusen, gdy Ty dostales po tygodniu ja nie dostalem jeszcze a czekam od miesiaca???? Moze i przyjda jeszcze, mam nadziejeNo Adizg a do kogo wysłałeś
O to na pewno coś Ci podeślą. Poza tym Leverkusen na mail odpowiada chyba 1 na 500, w co wątpie że Kubota dostał po mailu.Ja wyslalem miesiac temu ok 30maili i nie dostalem nic... dziwne troszke. Musze teraz listownie troche napisac ????
Ja tez kiedys wysylalem listem, wyslali autografy zawodnikow ktorych chcialem dostac. Wtedy jeszcze Krzynowek tam gral ????Ja dostałem od Leverkusen 3 autografy ale po wysłaniu listu do czego zachęcam ????
Mówiłem to do ciebie? (Sory za małą literę ale nie mam do ciebie szacunku)Spoko erbik zrobie fotke pamiątek od Leverkusen jak nie wierzysz