>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

palący / nie palący ???

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
nie pale...zdarzy mi sie zapalić raz w roku gdy jestem mocno oprocentowany ???? Niestety muszę sie męczyć bo rodzice palą...

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Nie pale i chwała mi za to jak i każdemu niepalącemu! Spróbować spróbowałem, tydzień w 3 klasie podst. może paliłem, ale bez jakiś zaciągnięć, itp. Ostatnio szisze jeszcze spróbowałem, nic wielkiego podobnie jak faje, ale zdrowsze podobno:p. Bardziej ten dym z węńgielka szkodzi jak sam tytoń;) Jeszcze jaranko zostało do spróbowania;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Paliłem ponad 15 latek,około 2 ramek dziennie (Camele,LM),przez 4 lata produkowałem nawet fajki w Reynoldsie,od 7 lat nie palę za pomoca rezonansu magnetycznego.Jedyny minus rzucenia palenia to niestety 20 kg więcej wciągu 1 roku.

S 24

snuz123

Użytkownik
prawie paka dziennie , westy lub ostatnio camele coś westy się za szybko spalają ????
Poczekam 4 lata zobacze czy będzie koniec świata jak nie to się uciesze i biorę się za siebie ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja sporadycznie zapalę. Do piwka raz na jakiś czas , najczęściej to na większych imprezkach sobie rame kupie. Połowe osób poczęstuje i mi z 5 zostaje xD Takie moje palnie. Najbardziej &#39;lubie&#39; marlboro light i jak już idę na całą nocke to Djarumy goździkowe/wiśniowe :p

endriu 361

endriu

Forum VIP
nie palę, nie paliłem, i nie będę, a jak miałbym palić, to już wolałbym trawkę pod humor ???? w ciągu 21lat spaliłem może 1 papierosa, i to oczywiście, było takie palenie haha ????

remik47 0

remik47

Użytkownik
nie zebym propagował palenie ale zasiąść sobie przed tv, wlaczyc obstawiony meczyk i zapalic fajeczke to jest ... ;)
oczywiscie gratuluje niepalącym !

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
nie zebym propagował palenie ale zasiąść sobie przed tv, wlaczyc obstawiony meczyk i zapalic fajeczke to jest ... :wink:
oczywiscie gratuluje niepalącym !
a nie lepiej usiasc przed tv , ogladac obstawiony meczyk , i zamiast zapalic fajeczke to sobie obstawic ten meczyk za 10 zł wiecej ???? hah ????

S 0

strugo

Użytkownik
a nie lepiej usiasc przed tv , ogladac obstawiony meczyk , i zamiast zapalic fajeczke to sobie obstawic ten meczyk za 10 zł wiecej ???? hah ????
A nie lepiej dołożyć do tych 10zł jeszcze 2zł kupić 4paka Tyskiego i oglądać meczyk?

Do góry Bottom