0 antykac Użytkownik Maj 16, 2008 #63 Nie palący, jedynie fajka wodna Kliknij aby rozwinąć... mam tak samo ???? +alko;D
322 snajper Forum VIP Maj 16, 2008 #65 Nie palacy podobnie jak wiekszosc nigdy nie mialem papierosa w gebie
88 anapolon Użytkownik Maj 16, 2008 #66 czesto pijacy:-D , ale obecnie nie palacy (i raczej juz nie wroce do nalogu):spokodfhgfh:
1 vis-maior Użytkownik Maj 16, 2008 #67 nie palący i nigdy w życiu nie miałem tego przedmiotu w ustach :]
P 0 profi Użytkownik Maj 16, 2008 #69 Mi po papierosie się w głowie kręci więc wolę machnąć piwko ???? Na 99% nie będę palił.
7 zioloziolo Użytkownik Maj 17, 2008 #70 najważniejsze jest żeby nie zacząć! nawet nigdy jednego szluga! dobrze wam radze!
0 gorillaz Użytkownik Maj 17, 2008 #71 szluga raz w zyciu...nmever agian;d ale pić to zdarza sie.;d zabawunia musi byc;d ps.wrociłem własnie z jumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy xDDDDDD cos szyvbko sie dzisiaj skonczyło;d
szluga raz w zyciu...nmever agian;d ale pić to zdarza sie.;d zabawunia musi byc;d ps.wrociłem własnie z jumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy xDDDDDD cos szyvbko sie dzisiaj skonczyło;d
4 pablozks Użytkownik Maj 17, 2008 #72 nie palacy - no jedynie czasem na imprezce w towarzystwie znajomych zapalę jednego i tyle. Lepiej sie zimnego piwka napić ????
nie palacy - no jedynie czasem na imprezce w towarzystwie znajomych zapalę jednego i tyle. Lepiej sie zimnego piwka napić ????
0 konradk18 Użytkownik Maj 17, 2008 #74 nikotyna-nie alkohol- raczej nie, lecz zdarza się hazard- zdecydowanie tak ???? Wolę pięniądze przegrać niż przepić lub przepalić
nikotyna-nie alkohol- raczej nie, lecz zdarza się hazard- zdecydowanie tak ???? Wolę pięniądze przegrać niż przepić lub przepalić
88 anapolon Użytkownik Maj 17, 2008 #76 Piwa nie lubie, fajek nie cierpie, czysta wchodzi. Kliknij aby rozwinąć... to tak jak ja tez piwa nie lubie jakos mi nie wchodzi :-? najwyzej 1 lub 2 na jakiejs imprezie ale za to vodeczka ???? :-D
Piwa nie lubie, fajek nie cierpie, czysta wchodzi. Kliknij aby rozwinąć... to tak jak ja tez piwa nie lubie jakos mi nie wchodzi :-? najwyzej 1 lub 2 na jakiejs imprezie ale za to vodeczka ???? :-D
0 matsta1 Użytkownik Maj 19, 2008 #78 nie pale, piwko dla relaksu, czysta na mocno zakrapianych imprezach.
9 damianek632 Użytkownik Styczeń 26, 2009 #79 nie paliłem i nie pale ;P i nie zamierzam ???? jak mam wydawać po 400 zł w miesiącu na fajki to wole je u buka zainwestować ????
nie paliłem i nie pale ;P i nie zamierzam ???? jak mam wydawać po 400 zł w miesiącu na fajki to wole je u buka zainwestować ????