>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

płatności przez kom

S 24

snuz123

Użytkownik
menzel obawiam się, że żadna ! kiedyś z ciekawości właśnie ściągnałem pliki ze strony dotpay i było jak wół - usługa dostępna tylko dla abonentów plus gsm i sami swoi coś takiego

igorini 12

igorini

Użytkownik
tzn. jak placiłeś?
Opisałem na poprzedniej stronie jak by to moglo wygladac u betgun...

Zamawiałem opcje VIP, w pewnej grze(Nie Tibia ???? ). Ze strony twórcy link do dotpaya z numerem na który trzeba zadzwonić oraz order number&#39;em. Dzwoniłem pod ten numer, wbijałem order number, odczekiwalem czas by nabilo odpowiednio kasy, automatycznie rozlaczalo. Potem wysyłałem do twórcy tej gry na maila ten Order Number (każdy ma inny), z numerem konta w grze, i po jakims czasie twórca gry sprawdza czy wplyneło z podanego ordera, i dodaje opcje vip.

Proste, jasne.

M 672

martinmix

Użytkownik
Witam,
co do płatności z komórki to w ofercie ma takie coś firma paypay.com - wysyła się sms pod podany z numer w treści wpisując e-mail, nr telefonu lub kod paypay oraz obok sumę jaka chcecie przelać na konto paypay. Z tego konta możecie przelewać pieniądze na inne konta paypay(użytkownicy niezweryfikowani) lub na konta bankowe(użytkownicy zweryfikowani).
Koszt przesłania sms to 0,21 zł natomiast koszt przelewu z konta paypay na konto bankowe to 1,71 zł.
Inna sprawa że wysłałem już 2 sms i nic nie wpłynęło(nie odebrali mi kasy ani za smsa ani nie potrącili mi kasy z konta telefonicznego).
Ogólnie to mieli przysyłać sms z potwierdzeniem ale jak widać taka usługa jeszcze raczkuje.
A dla zainteresowanych dodam że weryfikacja polega na podaniu co najmniej 2 z 3 warunków weryfikujących:
- podać numer konta bankowego(wpisać go a za 2 dni przelewają na konto kilka groszy i trzeba na stronie wpisać ile się dostało)
- przesłać skan lub fax z karty kredytowej
- przesłać skan lub faks dowodu tożsamości(najlepiej dowodu osobistego).
Jeśli komuś się uda przenieś w ten sposób kasę z komórki na konto internetowe to proszę pisać. Pozdrawiam
Dobra sprawdziłem ten system. Niestety kasy nie pobierają z konta na komórce tylko z konta paypay(jeśli się tam wpłaci kasę). Mówi się trudno ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
wie ktos czy mozna placic w ten sposob wieksze sumy okolo 100-150PLN przez siec HeYaH?
Bo mam na karcie 120 ziko z czego 50zl to bonus ktory dostalem za doladowanie karty.
I chcialbym wiedziec czy moge np cala sume wplacic np do jakiegos portfela internetowego najlepiej z jak najmniejsza prowizja.

M 672

martinmix

Użytkownik
wie ktos czy mozna placic w ten sposob wieksze sumy okolo 100-150PLN przez siec HeYaH?
Bo mam na karcie 120 ziko z czego 50zl to bonus ktory dostalem za doladowanie karty.
I chcialbym wiedziec czy moge np cala sume wplacic np do jakiegos portfela internetowego najlepiej z jak najmniejsza prowizja.
Już ci mogę napisać że taką możliwość masz w dotpay&#39;u i to po dramatycznie wysokich kosztach. Innej możliwości nie ma - a przynajmniej ja żadnej takiej nie znalazłem a też próbowałem.

Ps fajnie by tak było bo zasilałbym sobie konto w sieci komórkowej gdzie dostawałbym bonus i wypłacał od razu z zyskiem 50 zł na jakiś portfel internetowy. No ale to już byłoby za piękne.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Ja swego czasu dostałem od dotpay 50 zł za rejestrację. Chciałem zobaczyć na czym to polega i w momencie rejestracji dostałem wiadomość, że moje konto zostało zasilone ???? i wpłaciłem to do bukmachera

P 0

piotrciuba

Użytkownik
to miales jakiegos fuks amoze byles XXX bonusowa osobą.

A w tym dotpayu to ile bede mial pieniedzy jesli wplace 100PLN to ile oni wezma prowizje??

I jak chce wplacic 100PLN przez phona to to znaczy 10sms po 10ziko czy jeden sms za 100ziko czy gdzies dzwoni sie czy jak?

J 5

jawa123

Użytkownik
przez tel jest nierealne.
prowizja mogła by byc rzędu nawet 10 % a każdy by na tym kręcił olbrzymia kase z nas.
przykład.
biore 10 tel z mixa z opcja kart 150 zł ( na koncie 180 - 30 zł gratis )
same tel sprzedaje po około 800 zł co daje 8 tys ( ceny &quot; na oko &quot; )
z tych 8 tys kupie na poczatek 53 kart po 150 zł + 30 gratis
czyli 50 X 180 = 9540
prwizja 10 % 9540 - 954 = 8586 u buka ktore moge zaraz na konto w banku wyplacic czyli po sprzedaniu tel, zakupieniu 53 kart ( na 5 miechów z góry jesli by wziac 10 tel ) jestem 586 w kieszni a za 8 tys kupuje nastepne 53 karty i tak dalej...

to tylko przyklad ze takie cos jesli wejdzie to prowizja no co najmniej 30 %
czyli

szczepaniak 40

szczepaniak

Użytkownik
POKERIHUONE
Tłumaczenie: fiński ; polski
Real-time Cash kodeksu - SMS depozyty (w tym złożone wcześniej)

Teraz będziesz natychmiast otrzymasz 5 euro w chipów na koncie łatwy i bezpieczny sposób za pomocą wiadomości SMS.

Aby to zrobić:
Wyślij wiadomość: cash5
Numer: 179944
Wiadomość Koszt: 5 euro

Środek powrotu wiadomości zgodnie z instrukcjami

Uwaga. również wcześniej złożony do złożenia nowego depozytu

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Probowalem wyslac, nie da rady, moze potrzebny kierunkowy a moze to tylko dla Finow.
to po Cholere dajesz jak nawet nie sprawdziłeś, też dostałem takiego miala od pokerhinoe i napewno z Polski w ten sposób telefonu nie doładujesz....⛔
A po za tym już wcześniej można w Pokerhinoe to robić ale tylko dla Skandynawów chyba

Do góry Bottom