http://www.dotpay.pl/ czy wyście powariowali przecież to by się nie opłaciło wtedy sms 10.98 z tego mamy jakieś 4zł
czyli chcemy wpłacić 50zl z tego mamy ok 20zł
czyli chcemy wpłacić 50zl z tego mamy ok 20zł
Czy mogłbys opisac dokladnie jak doladowales to konto poprzez komorke????z komórki, Plus GSM, nie aktywowalem nic,
W dotpay nie aktywowalem, tylko placiłem.Czy mogłbys opisac dokladnie jak doladowales to konto poprzez komorke????
tzn. jak placiłeś?W dotpay nie aktywowalem, tylko placiłem.
Opisałem na poprzedniej stronie jak by to moglo wygladac u betgun...tzn. jak placiłeś?
A co to ma wspólnego z płatnościami przez telefon komórkowy?
Już ci mogę napisać że taką możliwość masz w dotpay'u i to po dramatycznie wysokich kosztach. Innej możliwości nie ma - a przynajmniej ja żadnej takiej nie znalazłem a też próbowałem.wie ktos czy mozna placic w ten sposob wieksze sumy okolo 100-150PLN przez siec HeYaH?
Bo mam na karcie 120 ziko z czego 50zl to bonus ktory dostalem za doladowanie karty.
I chcialbym wiedziec czy moge np cala sume wplacic np do jakiegos portfela internetowego najlepiej z jak najmniejsza prowizja.
to po Cholere dajesz jak nawet nie sprawdziłeś, też dostałem takiego miala od pokerhinoe i napewno z Polski w ten sposób telefonu nie doładujesz....Probowalem wyslac, nie da rady, moze potrzebny kierunkowy a moze to tylko dla Finow.